Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

CARNAVAL IN MAASTRICHT | WEEKVLOG #7


7 maart 2019


carnaval in maastricht weekvlog 7 mamatothemax
<

Jaaa, eindelijk was het zo ver: Carnaval! Ofwel, Vastelaovend 2019! Het was Lilouke’s echte eerste keer en ze vond het geweldig! Maxime stelde haar eigen outfit samen: wat zag ze er leuk uit! 

Ook de week voorafgaand van de carnaval was vol gezelligheid. Ik ging met de meisjes naar de kinderboerderij vanwege het prachtige weer. Ook kwam een van mijn trouwe volgers, Raisa, naar Maastricht voor de meet & greet die ze won met de adventskalender in december. We aten vlaai op kantoor, unboxten mijn nieuwste bestelling van Kleertjes.com en lunchten bij Van Wijck. Mmm we genoten van ze zoete én hartige pannenkoeken! Wederom, een fijne week. We zijn alweer in maart!

Lees ook:
Onze avondroutine met twee kinderen | Weekvlog #6

Kijk je gezellig mee?

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload iedere woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Weekvlog #6 Onze avondroutine met twee kinderen

Veel liefs,

Fashion_English11_300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!