Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Cadeautjes voor een peuter: verlanglijst


25 maart 2016


cadeautjes verlanglijstje cadeaus cadeau 3-jarige peuter meisje jongen kopen geven origineel MAMA to the max
"

“Met welke cadeautjes kunnen we Maxime blij maken dit jaar?” Deze vraag werd ons de afgelopen weken meerdere malen gesteld. Over 6 dagen is het zover. Onze prinses wordt alweer 3 jaar. Nu komende zondag vieren we haar verjaardag al. Het is dan Eerste Paasdag en omdat ze ook geboren is op deze speciale dag vinden we het leuk wanneer Pasen dichtbij haar verjaardag valt, dan haar feestje te houden.

 

Welke cadeautjes moet je geven of vragen?

We maken er nooit een heel groot spektakel van, maar nodigen enkel familie, de peettante en peetoom en een paar goede vrienden uit. Omdat ik het zelf ook altijd enorm lastig vind om cadeautjes te kopen voor andere kinderen, probeer ik altijd wat suggesties te geven wanneer mensen ernaar vragen.

Vandaag deel ik met jullie ons verlanglijstje voor dit jaar. Ik heb ook wat spellen gevraagd voor peuters, omdat ik merk dat ze daar nu aan toe is. Ze vindt het erg leuk om bezig te zijn met kleuren, bouwen, en kan zich er uren mee vermaken. Spelletjes hebben denk ik een goede mix tussen educatie en fun.

Verder vindt Maxime alles wat roze is en wat te maken heeft met meisjes-dingen helemaal geweldig. Daar heb ik natuurlijk ook rekening mee gehouden.

 

Kijk je mee naar ons verlanglijstje?

 

cadeautjes verlanglijstje cadeaus cadeau 3-jarige peuter meisje jongen kopen geven origineel MAMA to the max

 

1. Karaoke vriendje van V-tech

Met dit apparaat leert je kind de cijfers en de letters tijdens het zingen! Het VTech Karaoke Vriendje is een educatief spel die cijfers en letters aanleert terwijl je meezingt met de geprogrammeerde liedjes. Met de stemvervormer beleef je reuze plezier. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

blog, cadeautjes, peuter, jarig, verjaardag, blog, MAMA to the max

 

2. Poppenbedje van hout

In dit romantisch hemelbed kan de pop heerlijk wegdromen. Het bijpassende beddengoed maakt de wieg helemaal compleet. Voor Maxime een ideaal cadeau want haar pop Lilly slaapt nu nog naast haar in bed en iedere ochtend vindt ze het verschrikkelijk dat Lilly op de grond gevallen is.

 

blog, cadeautjes, peuter, jarig, verjaardag, blog, MAMA to the max

 

3. (Elsa) Verkleedkostuum

Maxime is sinds twee maanden helemaal verknocht aan de Disney film Frozen. Op YouTube wilt ze alleen maar delletjes luisteren en sinds kort zingt ze ze ook uit volle borst mee. Bij een vriendin thuis mocht ze zich verkleden en ze bloeide helemaal op in haar prinsessenjurk. Voor thuis zouden we ook graag een verkleedkostuum/prinsessenjurk hebben, zodat ze een echte prinses is als ze de liedjes meezingt.

 

blog, cadeautjes, peuter, jarig, verjaardag, blog, MAMA to the max

 

4. Memory spel

Memory is een van de spelletjes die kinderen als eerste kunnen gaan spelen. Spelenderwijs kunnen kinderen op een leuke manier hun geheugen trainen. We kiezen op dit moment voor Frozen, omdat Maxime daar helemaal fan van is. #letitgo

5. i-tunes opwaardeerkaart

We willen ook vanaf nu een aantal spelletjes gaan kopen voor op de iPad. De gratis spelletjes zijn meestal niet uitgebreid, maar voor een paar euro krijg je wel de uitgebreide versie. Om haar niet alleen maar tekenfilmpjes te laten kijken, maar ook spelltjes te laten doen op de iPad, is ze toch educatief bezig.

blog, cadeautjes, peuter, jarig, verjaardag, blog, MAMA to the max

6. Zwitsal parfum

Deze parfum hebben we al heel erg lang en is toevallig nu op. We hopen deze dan weer opnieuw te krijgen. De lekkere babygeur vind ik gewoon heerlijk bij mijn meisje. Ik spray haar iedere ochtend een beetje parfum op haar kleren en in haar haartjes, zoooo lekker!

 

blog, cadeautjes, peuter, jarig, verjaardag, blog, MAMA to the max

7. Winkeltje van hout

Ik weet dat ik het zelf vroeger altijd geweldig vond om samen met mijn broertje winkeltje te spelen. Maxime vindt het ook altijd super leuk om mee boodschappen te gaan doen. Omdat haar oom ook een supermarkt gaat openen hebben en het kruideniersvak dus in de familie zit hebben we ook een winkeltje gevraagd. Wij hebben en sterke voorkeur voor hout speelgoed, omdat we dat mooier vinden maar ook milieuvriendelijker. Niets mis mee als je daar helemaal niet zo over denkt, maar wij vinden houten speelgoed eenmaal iets degelijker. Houten speelgoed is weliswaar een stuk duurder dan dat van plastic, maar daar staat tegenover dat speelgoed van hout veel langer meegaat.

 

blog, cadeautjes, peuter, jarig, verjaardag, blog, MAMA to the max

 

8. Houten kassa en pinapparaat

En bij zo’n winkeltje hoort natuurlijk een kassa (en een pinapparaat). Zo krijgt ze een besef van geld.

 

kassa cadeautje peuter MAMA to the max

 

9. Balletschoentjes- en maillot

Zoals jullie weten zit gaat Maxime naar peuterdansen. Nu ik weet dat ze het heel vind, ben ik me gaan oriënteren naar balletschoentjes. Over een tijdje gaan we namelijk overstappen naar klassiek ballet en hier hoort goed schoeisel en een mooie maillot zeker bij.

 

9-schoenen

 

10. Het sloddervossen kaartspel

Dit is een gezellig kaartspel, dat we met z’n alleen kunnen spelen. Zo leert ze ook spelletjes spelen met anderen.

 

blog, cadeautjes, peuter, jarig, verjaardag, blog, MAMA to the max

 

Wat vind je van ons verlanglijstje? Maak jij ook altijd een verlanglijstje voor de kinderen of  moet het een verrassing blijven? Wie er nog een top cadeau weet, laat het me weten, misschien kunnen we het nog aan ons lijstje toevoegen!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!