Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Cadeautips voor de kerst


6 december 2018


cadeautip kerst mama vrouwen
<

Meestal vind ik het op het moment zelf altijd lastig om iets te bedenken wat ik graag zou willen voor kerst. Maar wanneer ik er goed voor ga zitten, kom ik wel altijd tot nuttige of bruikbare cadeaus, die niet achter in de kast belanden. Maar volgens mij ben ik niet de enige die dit toch lastig vindt! Daarom deel ik graag met jullie mijn cadeautips voor de Kerst. Een aantal dingen die ik al heb en een aantal dingen die nog graag zou willen. Dus pak je lijstje er maar bij, want deze cadeautjes wil je hebben! 

Lees ook:
Kerstshoplog HEMA

Spiegel Westwing goud

cadeautips kerst verlanglijstje gouden spiegel voor make up

Spiegeltje, spiegeltje mijn wand… Een mooie make-up spiegel van Westwing en natuurlijk in goud! Het verfijnde en de kleur goud, vind ik zo ontzettend chique! Ik denk er aan om het in mijn dressingroom te zetten.

Mokken Riviera Maison

cadeautips kerst verlanglijstje mok met gouden tekst riviera maison

Heerlijk relaxen tijdens de wintermaanden doe ik het liefst met een lekkere kop thee of warme chocolademelk uit een mooie mok van Riviera Maison. Dat is toch het ultieme me-time momentje?! Deze mokken vind ik echt prachtig. Welke vind jij het mooist? Ik kon niet kiezen en heb ze daarom ook alle vier op kantoor staan.

Pastel markers Stabilo

Deze lieve kleurtjes kwamen al eerder voorbij in deze favorites. De zes kleuren, gebruik ik dagelijks voor in mijn agenda en notitieboek. Je kunt ze online bestellen, bijvoorbeeld bij bol.com.

Vacuümblender

cadeautips kerst verlanglijstje vacuumblender byzoo

Jullie weten inmiddels wel dat ik een liefde heb voorsapjes en smoothies. Ik ben er dol op! En daarom kan ik niet meer zonder deze blender van Byzoo. Hij is zo fijn! Doordat het een vacuümblender is blijven alle voedingsstoffen maximaal bewaard en zijn je smoothies veel langer houdbaar!

Huiddoekjes Clinique

cadeautips kerst verlanglijstje make up doekjes clinique

Al jaren gebruik ik deze reinigingsdoekjes van Clinque. De ‘take the day off wipes’ kun je letterlijk nemen. Ik vind ze super handig in gebruik. Ook heel makkelijk om mee te nemen als ik bijvoorbeeld nachtje naar Amsterdam ga voor events.

Olie Chanel

cadeautips kerst verlanglijstje body olie chanel

Trouwe volgers weten dat mijn favoriete geur van Chanel is. Ik draag deze al vanaf dat ik vijftien ben en het verveelt nooit. Een parfum moet echt bij je passen en dat doet deze! Gelegenheden als kerst of een verjaardag, vind ik altijd een fijn moment om hem te vragen. De olie vind ik heerlijk om te gebruiken tijdens de koude maanden tegen de droogheid. Het is net wat rijker dan een crème.

Maison du monde

cadeautips kerst verlanglijstje maison du monde

Maison du monde verkoopt snoepjes aan mokken en ik vind het zo enorm gezellig staan. Altijd fijn om te krijgen een mooie mok. Ik heb dan altijd weer een nieuwe favoriet waar ik graag uit drink.

Geschenkset NAÏF

naïf the body kit mamatothemax

Ik pikte altijd een beetje van de bodylotion van Lilou maar sindskort, heeft NAÏF ook producten voor de mama’s. Heerlijk vind ik ze! Ik bestelde een geschenkset bij Plein.nl en ben helemaal fan!

Hunter laarzen

cadeautips kerst verlanglijstje regenlaarzen hunter

Deze laarzen vind ik niet alleen mooi, ze zitten ook nog een super comfortabel. Ik trek ze graag aan wanneer ik een stuk ga wandelen met Juul of wanneer ik met de meisjes het bos in ga. Ik heb al een paar maar ik wil dolgraag nieuwe! Ik spotte laatst donkerrode… 😉

Double hurricane vaas

cadeautips kerst verlanglijstje riviera maison double hurricane

MTTM en accessoires, kunnen in een adem genoemd worden. Iedereen kent mijn liefde voor de Hurricane vazen van Rivièra Maison vast wel. Ook dit, vind ik een geweldig cadeau om te krijgen. Ik ben dol op de decoratie die bij de kerst horen maar ik kan er nu al naar uit kijken, om na alle feestdagen alweer langzaamaan te decoreren met leuke kaarsen en bloembolletjes.

Sprei van Zara

cadeautips kerst verlanglijstje velours sprei zara

Een prachtig velours sprei. Dat vind ik het aanzicht van een slaapkamer echt afmaken. Het staat zo rijk in een kamer. Ik gaf hem cadeau aan mijn schoon moeder, maar zou deze sprei van Zara Home ook graag zelf willen hebben!

Heb je al een leuk item gespot voor op je verlanglijstje? Laat hieronder in de reacties weten wat jouw favoriet is! 

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Cadeautips voor de kerst

  1. De Clinique doekjes zijn zo fijn! Denk dat ik Coco Mademoiselle ook ga aanschaffen. Mijn vaste parfum is uit de handel(Love van Chloé), en zoek nog steeds een vervanger.

  2. Die Zara sprei zou ik ook wel willen, het geschenkset en die vazen van Riviera Maison , hebben, hebben , hebben. Leuke tips trouwens!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!