Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Bucketlist 2016!


4 januari 2016


<

En zoals ik donderdag terugblikte op het afgelopen jaar, zo wil ik vandaag een kijkje nemen in het komende jaar. Wat er gaat gebeuren weet natuurlijk niemand maar ik heb wel een soort van wensenlijstje. Benieuwd naar mijn wensen voor komend jaar? Lees dan snel verder!

Maar voordat ik jullie mijn wensen ga vertellen wil ik beginnen met iedereen ook hier op de blog een GELUKKIG NIEUWJAAR te wensen! Ik wens iedereen een gezond en gelukkig 2016. Dat zijn misschien twee standaard wensen maar volgens mij wel de twee belangrijksten! Gezond zijn is belangrijk omdat je daar kunt genieten van het leven. Wanneer je pijn hebt of belemmerd wordt door een ziekte kun je niet optimaal genieten van het leven. Gelukkig zijn zit in de kleine momenten die je beleeft. Ik zeg nooit: “Ik ben gelukkig”. Ik beleef fijne momenten en die maken mij op dat moment gelukkig. Probeer daarom het geluk te zien in ieder klein ding of moment. Hoe meer je de kleine dingen waardeert hoe meer momenten van geluk je zult beleven.

Hier dan mijn bucketlist voor 2016!

 

voorpagina bucketlist

 

Verhuizen

Op dit moment weten jullie wel dat we tijdelijk bij mijn schoonouders wonen. We hadden nooit verwacht dat we ons huis zouden verkopen in een week tijd. Omdat alles zo snel ging hadden we helemaal geen tijd om op zoek te gaan naar een nieuw huis. Daarbij komt dat we niet zomaar even snel een huis willen kopen. Het huis dat we nu gaan kopen zal hopelijk voor ons leven zijn. We willen dus liever wat langer wachten op ons echte droomhuis dan nu maar schipperen en gaan voor een leuk huis maar niet het huis van onze dromen. We hebben geen haast, want bij mijn schoonouders is het super gezellig. We hebben gelukkig onze eigen verdieping dus genoeg privacy. Eten doen we iedere avond gezellig samen. De eerste maand voelde het echt als vakantie maar nu nog steeds vind ik het gezellig om naar huis te gaan omdat we dan de hele avond samen kunnen kletsen.

Mooi verhalen maken voor MAMA to the max

Jullie weten allemaal dat MAMA to the max mijn tweede kindje is. Een kindje dat volop in de groei is. Ik wens natuurlijk dat MAMA to the max in 2016 nog meer mag groeien en we nog meer verhalen kunnen publiceren. Doordat ik met de advertenties het geld verdien, kan ik ervoor zorgen dat MAMA to the max volop draait en er iedere dag betrouwbare, realistische en originele verhalen komen.

Weekendjes weggaan

Het afgelopen jaar hebben we dit ook al veel gedaan en we hebben besloten dit ook in 2016 te blijven doen. Wij zijn geen mensen van de lange vakanties. We gaan nooit drie weken aan 1 stuk weg. Weekendjes of een midweekje weggaan vonden we daarentegen heerlijk. Even eruit zijn, maar ook weer terug naar huis gaan waar we het ook heel fijn hebben. Je merkt dat als je dit vaker plant je de accu goed kunt opladen. Ook al zijn we dan maar drie dagen weg soms, op het moment dat we de voordeur achter ons dichttrekken ontspannen we helemaal en genieten we van de vrije tijd. Aanrader dus!

Meer qualitytime met JP en Maxime

Doordat mijn werk 24/7 doorgaat ben ik snel geneigd om constant op mijn telefoon te kijken. Ik ben mezelf daar een aantal keer in verloren het afgelopen jaar. Door nu een aantal regels gemaakt te hebben hoop ik dat het in 2016 een stuk beter gaat. Eén van die regels is dat op de woensdagmiddag, de vrijdagen en de weekenden mijn telefoon op stil gaat en ik mijn telefoon maar een paar keer per dag check. Ik zet op deze dagen nog maar 2x per dag een foto op instagram en mails laat ik liggen tot in de avonduren of voor de maandagen. Niet alleen schept dit wat meer rust bij JP en Maxime, ik merk dat het ook veel beter is voor de relatie. Maxime vindt het heel vervelend waneer ik achter de laptop zit of op mijn telefoon kijk. Ze gaat dan op een negatieve manier aandacht vragen en ik kan het haar niet kwalijk nemen. Dit was eigenlijk ook de reden om het aan te gaan passen.

Meer geven

Ik heb ook afgelopen jaar weer vrijwilligerswerk gedaan en ik merk dat me dat iedere keer weer een goed gevoel geeft. Iets teruggeven aan je medemens omdat je weet dat je het zelf zo goed hebt vind ik een mooi gebaar. Ook dit jaar wil ik me weer gaan inzetten voor een aantal vrijwilligersprojecten. Het liefste doe ik dat in de hoek van de armoede. Ik wil mensen niet helpen met geld maar met daden en dat kan door gewoon in je eigen omgeving te beginnen. Zo regelde ik laatst een fiets voor iemand die geen fiets kon betalen, vulde ik kerstpakketten voor de arme mensen in Maastricht en hielp ik mee in het bejaardentehuis van mijn oma tijdens de jaarlijkse sinterklaasviering.

Een succesvol YouTube kanaal

Zoals jullie wellicht al weten ben ik in 2015 ook gestart met vloggen. Ik had niet gedacht dat ik er zoveel plezier in zou hebben. Het was natuurlijk best wel eng om hiermee te beginnen want je weet niet wat de reacties gaan zijn. Gelukkig heb ik veel positieve reacties gehad en dat heeft me doen besluiten er echt mee door te gaan. Ik maakte een welkomsttrailer en in 2016 ga ik proberen iedere week 1 video up te loaden. Ik hoop dat ik op YouTube net zoveel volgers ga krijgen als op de blog en op Instagram. Gaan jullie me daarmee helpen?

 

Een tweede kindje; ja of nee?

Deze vraag heb ik het afgelopen jaar heel erg vaak gehoord haha. Blijkbaar is toch iedereen hier heel nieuwsgierig naar;) En terecht want meestal als man en vrouw besluiten om hun kinderwens te vervullen zou er de mogelijkheid in kunnen zitten dat er meerdere kindjes volgen. JP en ik willen dolgraag nog een kindje en gaan in 2016 dan ook proberen om nog een keertje zwanger te worden. Bij mij gaat dat iets lastiger omdat ik maar één eierstok heb. Gelukkig is Maxime wel op de natuurlijke manier gekomen dus we hebben er alle vertrouwen in dat het ons nog een keertje gegund is. Ik houd jullie UITERAARD op de hoogte!

 

Heb jij ook goede voornemens en wensen voor 2016? Laat ze me weten, ik ben benieuwd!

 

handtekening_blogs

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
Bucketlist 2016!

 1. Pingback: Weekly snaps #1 – MAMA to the max

 2. Dat is een mooie lijst voor komend jaar. Ik hoop dat jullie snel jullie droomhuis zullen vinden 🙂

  Die vraag van het tweede kindje begint hier ook al en Marcel is pas 4,5 maand oud. Ik wil er nu nog niet over nadenken. Dat komt wel.

  • Lieve Roxanne,
   Bedankt voor je lieve reactie.
   Ik hoop ook dat we snel een mooi droomhuis kunnen vinden, maar het heeft geen haast!
   Het nadenken over een tweede kindje komt inderdaad wel wacht maar eens dat Marcel wat ouder is.
   Bij mij begint het nu wel echt te kriebelen …..
   Liefs xx

 3. Wat een mooi lijstje Marjon. Ik gun jullie een tweede kindje. En het lijkt mij ook leuk als dat er dan van komt te lezen hoe je dat allemaal gaat combineren. Ik ben ook dol op weekendjes weg. Dat wil ik ook meer gaan inplannen dit jaar.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!