Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Met deze ‘broodtrommel’ behoud je alles gegarandeerd vers


13 april 2018


Vacuvita vacuum brooddoos mama to the max vers bewaren
<

Is het jou ooit gelukt om een salade 6 dagen lang nog net zo vers en knapperig te bewaren? Nee, mij dus ook niet. Tot ik deze geweldige vershouddoos mocht uitproberen. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik best sceptisch was. Toch ben ik zeer verrast! Dit is namelijk echt een musthave voor in elke keuken!

Lees ook: de vacuümblender

Gegarandeerde vershoudgarantie

Een vershouddoos waarbij je na 7 dagen nog steeds vers brood hebt? Ja, dat wilde ik wel eens proberen! Niet dat brood hier zolang blijft liggen natuurlijk, maar ik wilde het zeker gaan uittestten. Je kan namelijk ook veel meer andere producten gebruiken. Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin wat sceptisch was en erg schrok van de prijs. Het is namelijk een behoorlijke uitgave voor een gemiddeld huishouden. Dan moet het haast wel goed zijn, toch?

vacuum brooddoos vacuvita

Dit is hem dan! De Vacuvita vershouddoos. Met de Vacuvita behoud je al je producten vers door middel van vacuüm. Ik vind het een erg mooi, modern design. Het staat dan ook goed op het aanrecht en neemt weinig ruimte in beslag. Wij hebben gekozen voor de kleur wit, maar hij is er ook nog in het zwart, geel, groen en oranje. De vershouddoos is hier verkrijgbaar!

vacuum brooddoos vacuvita

Inhoud Vacuvita Homebase Set

 • 1x Vacuvita Homebase
 • 1x Vacuümslang (voor het gebruik van de vershouddozen en vacuümzakken)
 • 1x Adapter
 • 1x Handleiding
 • 1x Vacuüm vershouddoos Klein (wit)
 • 5x Vacuümzakken Medium
 • 5x Vacuümzakken Small

vacuum brooddoos vacuvita

Het dus een groot en uitgebreid pakket. De werking is er erg simpel. Je kan namelijk alles vanuit de Homebase (de vershouddoos) regelen. De vacuümslang verbind je op de Homebase en het te gebruiken product, bijvoorbeeld de vacuümzakken of kleine vershouddoos. Met 1 druk op de knop zuigt het zich vacuüm en kan je je producten goed bewaren.

Met de handige app kan je ook nog eens goed bijhouden hoe lang het product houdbaar is en waar je het moet of kunt bewaren. Je kan verschillende soorten vlees, groenten of snacks bewaren. Je kan zelfs babyhapjes alvast voorbereiden en vacuüm zuigen. Ideaal!

vacuum brooddoos vacuvita

Uittestten maar!

De eerste test wilde ik in de Homebase doen, de vershouddoos dus. Ik heb een paar verse sneetjes brood en bolletjes van de bakker in de doos gedaan. Na maar liefst 7 dagen was het nog net zo vers als op dag 1!

Ik eet zelf veel salades en hoe fijn is het dat ik dit een avond van te voren kan voorbereiden in de kleine vacuüm vershouddoos? Dat heb ik dan ook gedaan. Ik deed mijn favoriete ingrediënten in de kleine vershouddoos zoals veldsla, tomaten, augurk en zelfs een een uitgeperste citroen als dressing. Je geloofd het misschien niet, maar na 6 dagen was de veldsla nog net zo knapperig!

vacuum brooddoos vacuvita

Je kan je voorstellen dat ik erg enthousiast ben over dit nieuwe product. Ik kreeg gelijk zin om het verder uit te proberen. Zo heb ik gezonde snacks in de vacuümzakken gestopt, zoals komkommer, worteltjes en radijsjes en kon ik fijn meenemen naar het werk. Als ik zin had in een gezond tussendoortje, dan kwam het zakje met snacks tevoorschijn!

vacuum brooddoos vacuvita

Nog wat extra informatie…

De producten van Vacuvita zijn ideaal om voedselproducten vacuüm te kunnen bewaren. Naast het mooie design, is het duurzaam, herbruikbaar, vaatwasser bestendig, BPA en BPS vrij.

Drie redenen waarom ook jij de Vacuvita Homebase moet aanschaffen:

 • Iedereen, jong en oud, kan het gebruiken en het is snel en makkelijk. Je kan dus voor elke leeftijd verschillende producten bewaren. Voor baby’s zijn dit bijvoorbeeld gepureerde hapjes, voor de oudere kindjes snacks en voor de volwassenen een tussendoortje.
 • Het systeem is uitbreidbaar. Je hebt dus niet alleen de Homebase, maar ook nog eens de vacuümvershouddozen en vacuümzakken in verschillende maten.
 • Het vacuümsysteem van Vacuvita Homebase maakt als enige eenvoudige systeem gebruik van “Easy Acces Storage”. Wanneer je de sensor aan de voorkant van de doos aanraakt, dan gaat de deksel automatisch open. Wanneer je het product er in plaatst en de deksel sluit, dan trekt het systeem zich zelf weer vacuüm. Je product blijft dus gegarandeerd vers.

vacuum brooddoos vacuvita

En, ben je al net zo enthousiast geworden als ik? Hoe bewaar jij je producten zo vers en lang mogelijk? 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Met deze ‘broodtrommel’ behoud je alles gegarandeerd vers

 1. Hoi Marjon,

  Ik heb dit stuk al vaker gelezen en elke keer denk ik, zou ik t toch maar doen….

  Nu vraag ik me af, gebruik je hem nog steeds en ben je er nog steeds zo’n fan van?

  Groetjes, Eline

 2. Jeetje, dat is inderdaad nogal een prijs zeg. Op zich lijkt het me wel wat, zeker voor brood. Brood invriezen ging vroeger altijd prima maar sinds bakkers brood eerst in de shockfreezer doen om later af te bakken vind ik het zo droog als het uit de vriezer komt… Maar eens goed over nadenken.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!