Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Bridget Jones baby


30 juni 2016


mamatothemax; Mama to the Max; Bridget Jones; Bridget Jones Baby; universal; nieuwe bridget jones; mamablog
<
We moeten nog even wachten, half september komt de nieuwe Bridget Jones film pas op het witte doek, maar Universal maakte de 2e trailer wel alvast bekend. Renée Zellweger en Colin Firth zijn weer samen te zien in Bridget Jones’s Baby, het nieuwe hoofdstuk over ’s werelds favoriete singleton.

 

‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘

‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden.

Zwanger

Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan… Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

Bridget Jones’s Baby is geregisseerd door Sharon Maguire (Bridget Jones’s Diary) en gebaseerd op het geliefde personage Bridget Jones van schrijfster Helen Fielding. De film is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Felnner van Working Title Films (Bridget Jones’s Diary, Notting Hill, Love Actually) samen met Debra Hayward (Pride & Prejudice, Love Actually).

Kijk je mee?

 

 

 

Heb je de eerste trailer gemist? Bekijk hem hier.

 

Bron: Universal Pictures

Kids NL 140317 - 210617 300x250
mamatothemax.nl

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

Reactie op “
Bridget Jones baby

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!