Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Brad Pitt vertelt over zijn verscheurde gezin in 1e interview na de scheiding


3 mei 2017


D

De acteur vertelt openlijk over soberheid, therapie en roem. Sinds Brangelina meer dan zeven maanden geleden gesplitst is in Brad Pitt en Angelina Jolie, is de wereldster een beetje een mysterie gebleven. De roddelbladen melden dat een veel slankere Brad zich in een kunststudio verschuilde om sculpturen te maken , wat een beeld schilderde dat de acteur midden in een persoonlijke crisis zat.

Bekijk de video die gemaakt werd tijdens de fotoshoot

Voor het eerst sinds zijn scheiding met Angelina Jolie in september, stelt Brad zich open over zijn leven na de scheiding in een exclusief interview voor de GQ Style’s Zomer editie, met drie covers die door beroemdheid fotograaf Ryan McGinley zijn geschoten. In het uitgebreide interview vertelt de Oscar-winnaar wat hij het belangrijkste vindt in het leven en de veranderingen die hij ondergaat om zichzelf beter te maken.

Bron: GQ Style Fotograaf: Ryan McGinley

“Voor mij is het deze periode echt kijken naar mijn zwakke punten en mislukkingen en hoe groen het gras is aan mijn kant van de straat”, vertelde hij aan het tijdschrift. “Ik ben een lul als het gaat om de behoefte aan rechtvaardigheid. Ik weet niet waar dat vandaan komt, deze nietszeggende zoektocht naar gerechtigheid. Dat kan me dagen en jaren bezighouden. Het is helemaal niet goed. Het is zo’n gek idee, het idee dat de wereld eerlijk is. En dit komt van een man die de loterij heeft getroffen, dat weet ik heel goed. Ik won de loterij, maar ik zou mijn tijd nog steeds verspillen op die holle bezigheden.”

Hij is gestopt met het gebruiken van drugs en drinken van alcohol – een groot punt in zijn lopende onderhandelingen met Jolie – en begon met therapie om een streep te zetten onder dit hoofdstuk in zijn leven.  “Ik was te veel aan het drinken,” deelde hij. “Het was gewoon een probleem geworden. En ik ben echt blij dat het nu al een half jaar geleden is, dat is bitterzoet, maar ik heb weer mijn gevoelens in mijn vingertoppen. Serieus, ik kon een Rus onder de tafel drinken met zijn eigen wodka,” voegde hij eraan toe. “Ik was professioneel drinker. Ik was goed.”

Bron: GQ Style Fotograaf: Ryan McGinley

Hoewel het voormalig Hollywood-koppel een akkoord heeft bereikt om de ontwikkelingen rondom hun echtscheiding niet openbaar te maken, erkent Pitt dat het leven zonder zijn kinderen voor maanden te midden van geruchten van kindermishandeling – hij werd hiervan vrijgesproken – zijn tol eisten.

“Ik stond met mijn rug tegen de muur toen Jeugdzorg werd ingeschakeld. Maar weet je, daarna hebben we samen kunnen werken om uit deze situatie te komen. We doen alletwee ons best,” zei hij. “Ik heb een advocaat eens horen zeggen: ‘Niemand wint in de rechtbank – het is slechts een kwestie van wie harder verliest.’ En dat lijkt waar te zijn, je spendeert een jaar alleen gericht op het opbouwen van een zaak om je punt te bewijzen en waarom jij gelijk hebt en waarom zij het verkeerd hebben, en dat is gewoon een investering in intense haat. Ik weiger gewoon. En gelukkig gaat mijn (ex)partner hiermee akkoord. Het is gewoon heel erg voor de kinderen, om plotseling hun gezin, hun familie, uit elkaar gescheurd te zien worden.”

`

Bron: GQ Style
Fotograaf: Ryan McGinley

Met zijn nieuwe Netflix-film ‘War Machine’ die deze maand uitkomt en een verbintenis met Angelina om als een verenigde front te fungeren, is Pitt gericht op het verzekeren van een betere toekomst voor zichzelf en zijn zes kinderen.

“Mensen op hun sterfbedden praten niet over wat ze gekregen hebben of toegekend is in het leven. Ze praten over hun geliefden of waar ze spijt van hebben,” zei hij. “Ik zeg dat als iemand die zich door zijn werk heeft laten meesleuren.  Kinderen zijn zo delicaat. Ze absorberen alles. We moeten hun hand vasthouden en dingen uitleggen. Ze moeten gehoord worden. Als ik in die drukke werkmodus ben, luister ik niet. Dat wil ik verbeteren.”

Dat gezegd hebbende, heeft hij geen illusies dat de fascinatie voor zijn leven binnenkort over zal zijn. Hij is Brad Pitt en als onderdeel van een van de bekendste koppels van alle tijden betekent dat mensen altijd meer willen weten.

‘Ik weet dat ik nu gewoon in het midden van dit alles zit en ik ben niet aan het begin of aan het einde van het geheel, net in dit hoofdstuk, op dit moment is, gewoon smack-dab in het midden. Ik zit er midden in en ik weet dat ik gewoon niks wil ontwijken,” zei hij.

De foto’s: “Ik wil er gewoon op staan, shirt open en wacht de kritiek af…ik zie het wel.”

`Wil je het hele interview (engels) lezen? Klik dan hier om naar GQ Style te gaan.

 

Bron: Huffingtonpost

mamatothemax.nl

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!