Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH MAART TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Borstvoeding achter het stuur


1 juni 2016


borstvoeding
<

In de Belgische krant “Het Nieuwsblad” verscheen dinsdag 30 mei j.l. een artikel over een Spaanse vrouw die werd opgepakt wegens borstvoeding achter het stuur.

 

borstvoeding

 

Het eerste moment dacht ik: “Huh, werd ze nu opgepakt omdat ze in het openbaar borstvoeding gaf?!” Maar toen ik het artikel rustig doornam, las ik dus dat ze haar dochtertje echt achter het stuur van een rijdende wagen aan het voeden was.

Ik ben blij dat vrouwen hun kinderen in het openbaar durven te voeden, maar in een rijdende wagen terwijl je zelf nota bene de bestuurder bent, dat vind ik er nou net toch wel een tikkeltje over. Je brengt gewoon jezelf en je kind in gevaar! Om nog maar te zwijgen van andere weggebruikers!

 

Dit is het artikel:

In de Spaanse stad Sevilla is een 25-jarige vrouw opgepakt omdat ze haar dochtertje de borst gaf terwijl ze aan het rijden was. Volgens de politie bracht ze daardoor de verkeersveiligheid in gevaar, zo meldt de regionale tv-zender Canal Sur dinsdag.

Toen de politieagenten de vrouw tegenhielden, hadden ze het tweejarige kind nog niet opgemerkt. Ze hadden de moeder aan de kant gezet omdat ze een strafbaar manoeuvre had uitgevoerd op een kruispunt. Pas toen ze haar om haar papieren vroegen, zagen ze het kind aan de borst van haar moeder. Bovendien bleek dat het rijbewijs van de bestuurster al verlopen was.

Behalve de moeder en het tweejarige kind, zaten ook de 10-jarige dochter van de Spaanse en nog een andere vrouw in de auto. De bestuurster werd opgepakt en moet voor het gerecht verschijnen.

Bron: Nieuwsblad.be

 

Veel liefs,

An

An

An

Mijn naam is An, geboortejaar 1982. Ik ben de trotse mama van twee superhelden, die ik gelukkig thuis gewoon Alexis (stoere meid uit 2011) en Damascus (knappe jongen uit 2009) mag noemen. Beroep: technisch tekenaar Roeping waar ik aan werk: fotografe. Zelf ben ik nog maar heel pas een alleenstaande mama. In mijn blogs neem ik jullie graag mee op mijn eigen ontdekkingstocht in dit nieuwe leven wat voor me begint. Misschien niet altijd rozengeur en maneschijn maar met een hart vol levenslust doe ik erg mijn best om te stralen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!