Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

BOEK REVIEW: Wat je als gastvrouw moet weten


13 december 2016


boek review gastvrouw MAMA to the max
N

Nu we midden in december zitten en de feestdagen eraan komen, heb je wellicht vaker bezoek in huis. Vaak komt de stress opzetten wanneer je een feestje moeten organiseren en er dus gasten in huis komen. Sommigen beginnen er niet eens aan, anderen wagen de gok wel maar zijn ontzettend onzeker en een derde groep doet het gewoon en ziet wel hoe het loopt.

In Wat je als gastvrouw moet weten vertelt entertaining expert Susan Spungen alles wat je moet weten om een feestje zonder al te veel moeite en stress te organiseren. Ze legt heel duidelijk uit hoe een gastvrouw verschillende zaken makkelijk kan aanpakken. Of het nu gaat om een verjaardag, een zittend diner of een gezellige brunch, voor alle gelegenheden is er een aanpak. De meeste tips gaan over tijd-, geld- en energiebesparing.

 


Algemene informatie


boek-review-gastvrouw-mama-max

 

288 pagina’s

soft cover, heel mooi met goud (l)

Karakter Uitgevers B.V.

Bij bol.com te koop voor € 17,95

 

 

 


Door de 121 recepten die ze ook tot in details beschrijft kun je altijd een feestje organiseren met makkelijke recepten waardoor je meer tijd hebt voor het entertainen van je gasten.

Aan de hand van 313 vragen met daarop haar antwoorden word je binnen mum van tijd een expert op het gebied van je gasten entertainen. Dit entertainen begint bij de voorbereidingen en verder komen alle gebieden tot in de details aan bod. Hoe nodig je nu mensen uit voor een feestje? Doe je dit met een officiële kaart of kun je ook een whats-appje sturen? Hoe dek je nu precies een tafel volgens de etiquette? Maar ook de vraag welke wijn bij welk gerecht past, komt aan bod.

Haar do’s en don’ts zijn gewoonweg super handig (ook om te onthouden) en de checklist is heel praktisch opgesteld. Die kun je zo van het boek overnemen.

Creëer de juiste sfeer, hoofdstuk 2 in het boek is mijn favoriete stukje!

boek-review-mama-max-gastvrouw

 


We love..


 

+ De voorgerechten heb ik gemarkeerd en ga ik zeker vaker maken. Erg handig!

+ Heel praktisch beschreven. Je kunt haar tips zo toepassen bij jouw feestje!

+ Het design van het boek is mooi vormgegeven met een gouden glans op de kaft en mooie full color foto’s in het boek.

 


We prefer..


 

– De tweede helft van het boek zijn voornamelijk recepten. Wat mij betreft iets te veel, maar dat komt omdat ik geen keukenprinses ben en mij de eetgedeeltes het minste interesseren.


Conclusie?


Wat je moet weten als gastvrouw is een stijlvol en leerzaam boek. De adviezen komen van een expert op entertaining gebied en dat is terug te vinden in alle kleine details. Ze denkt echt aan alles waardoor een feestje volgens haar boek niet mis kan lopen.

Tip! Een handig naslagwerk om in huis te hebben en daarnaast een super origineel cadeau om aan vriendinnen te geven.

 

Liefs,

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!