Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VLOG: bloggersteamdag + gave winactie van de goodiebag


9 oktober 2016


bloggersteamdag winactie goodiebag MAMA to the max
H

Het is vandaag alweer twee weken geleden dat ik alle bloggers van MAMA to the max uitnodigde om een gezellig dagje naar Maastricht te komen. Ik heb dit vorig jaar voor de eerste keer gedaan en vanwege het grote succes wilde ik het dit jaar ook weer heel graag organiseren. Normaliter had ik het ook weer willen doen rond de verjaardag van MAMA to the max (8 december 2014), maar omdat ik 4 december uitgerekend ben heb ik het dit jaar een stuk naar voren geschoven. Wat was het weer een mooie dag!

Bloggersdag 2016 Mama to the max bloggersteam teammeeting Intratuin Maastricht

Fotografie: Photography by Karim

Ik maakte speciaal voor deze dag een extra video. Die staat nu online!

Winactie

Ook heb ik een gave winactie bedacht. Alle bloggers kregen van mij een mooie goodiebag die ik zelf samengesteld heb. Het leek me wel zo leuk ook een extra goodiebag te maken en deze te verloten onder jullie allemaal.

goodiebag bloggers

Wat je hiervoor moet doen, zie je in de video!

Veel kijkplezier!

 

 

En toi, toi, toi met de winactie. Ik maak volgende week zaterdag in de reacties van mijn you-tube kanaal de winnaars bekend.

Liefs,

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

Bespaar continu
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
VLOG: bloggersteamdag + gave winactie van de goodiebag

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!