Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH MEI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

De bijzondere weg naar de geboorte van Scarlett


6 juni 2016


<

Na meerdere miskramen, een stil geboorte en een dochtertje die vier weken na haar geboorte overleed, heeft een Canadese familie eindelijk weer reden tot blijdschap. Dochter Scarlett is gezond ter wereld gekomen! Lees het ontroerende verhaal hier.

 

scarlett

 

 

Kate en Didier, ouders van dochter Elle (2010), wilden heel graag een groter gezin. Helaas was het ze niet gegund. Kate had meerdere miskramen en dochter Katelyn (2012) werd stil geboren. Na wederom een miskraam, werd ze toch zwanger. Dochter Ireland werd geboren. Maar tijdens de bevalling waren er complicaties en er werden medische fouten gemaakt. Kate en haar dochter moesten allebei vechten voor hun leven. Helaas overleed Ireland vier werken later.

Het was medisch gezien te gevaarlijk voor Kate om nog zwanger te worden. Toch gaven de ouders hun hoop op gezinsuitbreiding niet op. Ze deelden hun verdrietige verhaal op sociale media en hun verhaal ging viral. Draagmoeder Christine bood aan ze te helpen. Al bij de eerste IVF poging bleek Christine zwanger van Kate en Didiers kindje.

Afgelopen januari werd baby Scarlett, vier weken te vroeg en via een spoedkeizersnede, geboren. Fotograaf Ashley Martin was erbij toen mama Kate de kleine Scarlett voor het eerst mocht vasthouden. Wat je ziet is ultiem geluk! Uiteraard gaat ook deze foto de hele wereld over.

 

scarlett geboorte mama to the max

 

Kate heeft een blog geschreven over de bijzondere weg naar geboorte van Scarlett. Lees haar verhaal hier.

 

Scarlett | A Birth Story from Ashley Marston Photography on Vimeo.

 

 

Bron: Huffingtonpost
Foto: Ashley Marston Photography

Baby- & kinderkleding
Paulien

Paulien

Paulien is 33 jaar en getrouwd met de Franse Jérémy. Sinds hun eerste vakantie Down Under in 2010 dromen ze over een leven in Australië. Niet permanent, maar voor een jaar of drie. In december 2015 gingen ze het grote avontuur aan. Ze wonen nu met kids Liam (4) en Mila (1) in Sydney. P

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!