Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

We hebben groot nieuws!


1 oktober 2015


<

Vandaag is een hele speciale dag. Het is 1 oktober en ik heb groot nieuws.

wehavesomenews_mamatothemax-01

 

Ik ben MAMA to the max begonnen in december 2014. Nooit had ik durven dromen dat ik er zoveel plezier in zou hebben om voor een groot publiek te schrijven, tips te geven en mijn ervaringen te delen. Ik heb altijd voor een baas gewerkt maar voelde al langere tijd de drang iets voor mezelf te starten. Ik kon er maar niet de vinger op leggen wat dat ‘iets’ dan kon zijn. Voor mijn gevoel heb ik het nu gevonden en ben ik de juiste richting ingeslagen. Mijn website MAMA to the max is mijn tweede kindje geworden en dagelijks werk en schrijf ik met veel liefde nieuwe blogs. Ik vind het daarnaast heel leuk wat er nog allemaal bij komt kijken als je een eigen blog beheert. Zo mail ik met opdrachtgevers, krijg ik leuke opdrachten aangeboden en interview ik vaker mama’s die hun verhaal graag willen delen.

 

In de vlog van vandaag
vertel ik jullie alles
over mijn grote stap!

 

Liefs,

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

29 Reacties op “
We hebben groot nieuws!

 1. Leuk nieuws, gefeliciteerd!! En heel veel geluk met je blog wat komen gaat. Ik ben heel erg benieuwd ook. Heel veel plezier in fulltime bloggen!

 2. gefeliciteerd! Fijn dat we nog meer van je gaan horen, ik ben fan!
  En blijf ondertussen nog broeden op mn eigen ideetje 🙂 kan je daar geen schooltje in gaan beginnen? Soort van workshop en dan volgen wat voor eitjes (initiatieven van mama’s op allerlei versch gebieden) er uitgebroed worden! I’m in 🙂

 3. Oh wat doe je het vloggen leuk!! En wat een leuke sneak peek van het vrouwenkantoor! Heel leuk om te zien en natuurlijk heel veel succes en gefeliciteerd met deze nieuwe stap!! Trots.. Liefs Michelle

 4. Woehoe gefeliciteerd!! Ik hoopte er eigenlijk al een beetje op.
  Heel veel succes er mee!!!
  Leuk dat je ook meer gaat vloggen

 5. Wauw, gefeliciteerd! Erg stoer dat je deze stap hebt genomen. Je staat in mn favorietenlijstje, dus ben benieuwd naar alle artikelen, leuk!!

 6. He wat leuk zeg! Gefeliciteerd!! Zeker een sprong in het diepe maar het zal vast goed komen. Ik ben benieuwd naar alle nieuwe ontwikkelingen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!