Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Ben jij een MAMA to the max?


18 oktober 2020


<

MAMA to the max is veranderd, dat is je vast al opgevallen. Er is het afgelopen jaar heel veel gebeurd, waaronder het opzetten van mijn nieuwe Blooming Blends Community. Dit heeft er voor gezorgd dat ik bewust ben gaan nadenken over wat ik nu echt graag wil en wat ik er voor wil laten. Op Instagram deelde ik al uitgebreid mijn verhaal met jullie, maar toch wilde ik hier graag nog een blog aan wijden. 

Lees nu ook:
5 tips voor een frisse herfstschoonmaak

Vloggen

Er ging geen dag voorbij dat ik de vraag kreeg: “ Wanneer ga je weer vloggen? “ En een hele tijd had ik daar geen antwoord op. Ik vind het fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van mijn vlog’s, en daar misschien nog steeds van genieten. Maar helaas, ik moet jullie teleurstellen. Ik heb definitief de beslissing genomen om niet meer te vloggen en graag leg ik uit waarom:

Het voelt niet meer goed om ons leven met een groot publiek te delen. MAMA to the max werd een succesvol kanaal en overal waar wij kwamen werden wij herkend. In het begin was dat leuk, maar naarmate de meisjes ouder werden zag ik dat zij het steeds minder fijn vonden dat een dagje uit met het gezin werd onderbroken omdat mama op de foto moest. Daarnaast kwamen de oliën op mijn pad, en ik voelde dat ik daar meer mee moest doen. Ik ervoer zelf hoe fijn het was om de oliën in huis te gebruiken en ik voelde dat ik daarmee meer moest gaan doen. Zo werd Blooming Blends geboren en ik merkte hoe fijn het is gezinnen te helpen ze op een natuurlijke manier te ondersteunen. Blooming Blends werd een fulltime baan, en dat maakte de beslissing makkelijker om definitief te stoppen met vloggen om onze privacy te waarborgen. Ook JP, die ontzettend trots is op wat ik allemaal bereikt heb maar graag in anonimiteit leeft is blij met deze beslissing. 

Ik heb op mijn Instagram aan jullie, mijn trouwe volgers, in een aantal posts uitgelegd wat ertoe heeft geleid dat ik met MAMA to the max een andere weg ben ingeslagen en het deed mij ontzettend goed om te lezen dat jullie deze keuze respecteren en mij zullen blijven volgen. Jullie zijn een belangrijk deel van mij en we hebben zoveel lief en leed met elkaar gedeeld dat ik voelde dat ik het volledig en netjes aan jullie moest uitleggen. Het geeft mij een heel warm gevoel dat jullie mij blijven steunen.

gezinsfoto 2020

Wat gaat er veranderen?

De babytijd is voorbij. Ik kan dus niet meer bloggen over luiers en billendoekjes, de fijnste luiertassen of over de beste kinderstoel. Lilou gaat bijna naar school en het is tijd om afscheid te nemen van een hele mooi periode waarin ik lief en leed met jullie heb mogen delen. De meisjes zijn gegroeid en ook ik ben met hen meegegroeid.

Nu ik zelf een heel mooi groeiproces heb meegemaakt, wil ik daarin een voorbeeld zijn voor anderen. Mijn missie is om vrouwen in hun kracht te zetten. Zowel in op persoonlijk vlak, spiritueel en zeker ook met hun business. Dat is waar mijn focus op zal liggen. Dit is waar de nieuwe MAMA to the max voor staat. Graag neem ik jullie mee in deze ontwikkeling en ik hoop oprecht een voorbeeld voor jullie te mogen zijn zoals ik de afgelopen jaren ben geweest. 

Daarbij komt dus ook het stukje privacy terug. De komende tijd zal MAMA to the max gaan veranderen. De vlogs en ook de website zijn een heel mooi naslagwerk geworden voor als Maxime en Lilou later groot zijn. En deze herinneringen koester ik met heel mijn hart. Gewoon weer terug in de anonimiteit, zoals wij graag prettig vinden.

Dankbaar

Ik ben heel dankbaar voor de mooie jaren die wij samen met jullie hebben mogen delen. Zonder jullie was er geen MAMA to the max, waren er geen vlogs en blogs en had ik nooit zover gekomen in mijn reis tot de Marjon die ik nu ben. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat jullie mij zullen blijven volgen. En mochten mijn interesses niet meer aansluiten bij die van jullie, dan heb ik daar alle begrip voor en wil ik jullie ontzettend bedanken voor alle lieve berichtjes, comments en leuke ontmoetingen van de afgelopen jaren.

De komende tijd wil ik mij gaan richten op de vraag; “Wanneer ben je een MAMA to the max?”  Daarbij wil ik mij ook gaan richten op de volgende vlakken: Persoonlijke ontwikkeling, Zakelijke ontwikkeling en Personal Health. Ik voel namelijk heel sterk dat je het beste uit jezelf kunt halen wanneer deze vlakken in balans zijn en dat is iets wat ik elke vrouw graag gun. 

Voor nu kijk ik ontzettend uit naar de toekomst met jullie en wat het mij allemaal mag gaan brengen. Samen met jullie alles er uithalen wat er in zit. Als een ECHTE MAMA to the max!

Liefs

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

12 Reacties op “
Ben jij een MAMA to the max?

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!