Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

BACK TO SCHOOL OUTFIT MAXIME


27 augustus 2018


fiets 20 inch little treasures vierkant
<

De zomervakantie is echt voorbij: Maxime is alweer een week naar school. Ze had enorm veel zin om naar school te gaan! In de blog van vandaag deel ik met jullie Maxime haar back-to-school look. Nieuwe kleren, nieuwe rugzak, nieuwe broodtrommel en zelfs een nieuwe… fiets! Wat vond ze het spannend, maar ze fietst er zo mee weg. 

De outfit

back to school roze jurkje kleertjes.com 4

Back to school betekent natuurlijk: een nieuwe outfit. Ik shopte bij kleertjes.com dit leuke jurkje van Moodstreet. We maakte haar outfit af met haar gympen van Scapino. Hier woont ze bijna in. 

Tas

back to school veilige schooltas kipling

Maxime kreeg haar nieuwe schooltas van Kipling en wat vindt ze hem mooi. De rugzak is niet alleen heel mooi, maar ook heel veilig. Hij is namelijk gemaakt van reflecterend stof, bevat reflectoren en er zijn zelfs lampjes in verwerkt. Maxime vindt het prachtig en ik ben enorm blij dat we deze winter veilig in het donker kunnen fietsen.

Bento box

back to school gepersonaliseerde bentobox mymepal

Sinds vorig jaar zijn we echt gek op de bentobox van MyMepal. De vakjes zijn ideaal om alles gescheiden van elkaar te houden. Voor het nieuwe schooljaar lieten we bij MyMepal een nieuwe broodtrommel maken: gepersonaliseerd met een foto van Maxime. Hoe leuk is ie geworden?!

Gezonde snack voor school

back to school gezond tussendoortje kinderen fruit funk

En we hebben een nieuwe favoriete snack gevonden die in de broodtrommel kan: namelijk fruit strips van Fruit Funk. Gemaakt van 100% fruit, dus zonder toegevoegde suikers. De meisjes (Lilou ook!) vinden ze heerlijk. Ik vind het heel fijn dat ik iets verantwoords heb gevonden wat de meisjes ook echt graag eten! 

Fiets

En hoe ging ze naar school? Met haar nieuwe fiets! Een nieuw jaar en ze blijft groeien, dus het was tijd voor een nieuwe fiets. Ze vond het heel spannend, maar voor we het wisten, bleef ze de straat op en neer fietsen. 

maxime fiets 20 inch little treasures

Zijn jouw kids alweer terug naar school? Welke back to school items heb jij voor ze aangeschaft? Laat het me hieronder zeker even weten!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Pampers

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
BACK TO SCHOOL OUTFIT MAXIME

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!