Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn babyshower: wat een geweldige middag!


30 oktober 2016


V

Vorige week zaterdag was het dan zover…ik werd ontzettend verrast met mijn babyshower. Jeetje, wat was ik overdonderd. Ik had er namelijk geen rekening mee gehouden dat het die dag zou zijn. Ik kwam binnen en alles was gewoon zo mooi. Al mijn vriendinnetjes en familie stonden daar speciaal voor mij….Het werd, nadat ik was bijgekomen van de shock, een hele speciale en gezellige middag.

img_4481

Zelf had ik niet eens een telefoon of camera bij me dus alle foto’s zijn gemaakt door anderen. Mijn lieve vriendinnetje Lotte, die ook iedere week mijn vlogs monteert, heeft gefilmd die middag en maakte er een kleine video van. Op het laatste van de blog laat ik ook nog mijn cadeautjes zien.

 

Een speciaal bedankje natuurlijk aan Nicole die de babyshower voor een groot deel heeft georganiseerd. Ze is mijn steun en toeverlaat op kantoor en wat lief dat ze ook de organisatie van de babyshower op zich had genomen. Natuurlijk ook Lotte voor het maken van de video en mooie foto’s, de peettantes die mij enorm in het zonnetje hebben gezet, mijn lieve familie waar ik niet zonder kan en al mijn andere close vriendinnetjes die ik heel graag om me heen heb.

Ik heb eerst een aantal foto’s erin gezet en vervolgens kun je de video zien van de babyshower. Je ziet op de video erg goed dat ik redelijk in shock ben, haha. Ik zie aan mezelf dat ik niet helemaal mezelf ben. Maar het was in 1 woord…..FANTASTISCH!

 

MIJN BABYSHOWER

img_5623img_5594

p1080880

 

img_5888

 

img_5624

 

p1080923 img_5889 img_5891

 

img_5565

 

img_5653

 

img_5585

 

img_5588-2

img_5613-2

img_5819`

img_5809

 

 

 

En hier dan de video die Lotte maakte:

 

 

Mijn babyshower werd mede mogelijk gemaakt door Bedankjes.nl die de ontzettend mooie “ready to pop” bekers met popcorn en spekjes hebben gemaakt, Bas4Bas events die ervoor heeft gezorgd dat de babyshower een feestelijk tintje kreeg door de prachtige ballonen en de slingers en ook Happily ever after deco die ons voorzien heeft van prachtige bordjes en bestek, servetten en de mooie lightbox waar ik helemaal verliefd op ben. En wat vinden jullie van de prachtige bloemstukjes op tafel? Ik was er helemaal van onder de indruk. Ze zijn gemaakt door Ogenlust. Ontzettend bedankt daarvoor!

Wie heeft er ook een geweldige babyshower gehad? 

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Mijn babyshower: wat een geweldige middag!

  1. Wow zag er weel heel super uit zo echt tot in de puntjes verzorgd.
    Heb nooit een babyshower gehad met vriendinnen.
    Alleen op mijn werk (kinderopvang) hadden ze er eentje georganiseerd maar dat weekend belande ik al in ziekenhuis met weeën dus kon ik die week niet meer werken
    Desiree onlangs geplaatst…Weekupdate #2 De laatsteMy Profile

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!