Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De babykamer roomtour van ons meisje


6 november 2016


ababykamer baby zwanger roomtour kinderkamer vlog video roze koeka baby's only puckababy mama to the max
D

Daar is ie dan….de lang verwachte en veel aangevraagde baby roomtour! Ik vind het zo grappig hoe laat ik er dit keer pas mee klaar was. Tijdens mijn eerste zwangerschap was alles in uiterste gereedheid vanaf week 26 en dit keer ben ik nu nog alle kleertjes aan het wassen en strijken. De babykamer was ook pas deze week af. Ik vind dat eigenlijk best een positief ding, want voor mij betekent het dat ik een stuk zekerder ben over wat er allemaal gaat komen.

 babykamer kinderkamer roomtour

Ik had wel al vroeg in de zwangerschap in gedachte hoe ik het ongeveer zou willen. Omdat wij bij mijn schoonouders wonen, krijgt het baby’tje niet dezelfde kamer als Maxime. Ik moest dus weer even helemaal opnieuw beginnen met indelen. We hebben er uiteindelijk voor gekozen de babykamer te maken op onze kleedkamer. De kamers die we hebben zijn ruim genoeg en zoveel plaats heb je nu ook weer niet nodig voor een babykamer.

Ik heb in deze babykamer roomtour niet de kleertjes meegenomen. Die liggen allemaal in de kleerkast van Maxime. Ik maak daar een keertje een aparte video over.

Nou, ik ben benieuwd wat jullie van het kamertje vinden! Hier komt ie dan, de roomotur van de babykamer:

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd al eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Heel benieuwd wat jullie vinden van het kamertje? Ben jij er ook zo mee bezig geweest om alles mooi te stylen?

 

Liefs,

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!