Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De voorbereidingen voor de babyborrel


30 december 2016


O

Ons meisje is alweer drie weken in ons midden en we genieten volop van haar. Ik kan wel zeggen dat ik enorm blij ben dat we deze keer niet voor kraamvisite zijn gegaan, maar voor een babyborrel. We hebben nu een hele fijne kraamtijd en we kunnen rustig wennen aan ons nieuwe leven met z’n viertjes. In januari is de babyborrel en daar verheug ik me wel enorm op. Ons meisje laten zien aan iedereen is natuurlijk super als trotse ouders. Ik ben dan ook al volop bezig met de voorbereidingen. Vandaag vertel ik er wat meer over.

LOCATIE

We hebben een aantal locaties in de omgeving van Maastricht bekeken en uiteindelijk zijn we helemaal verliefd geworden op Het Poortgebouw. Dit is een onderdeel van Kasteel Rekem en ligt ook in het gelijknamige dorpje (oud) Rekem, in Belgie (ongeveer 15 minuten van Maastricht). Het is een idyllisch plekje waar je onwijs gave feestjes kunt organiseren.

poortgebouw babyborrel kraamborrel newborn kraamvisite MAMA to the max

VOORBEREIDINGEN

Samen met de mensen van de locatie maak je er een prachtig decor van. Zij hebben natuurlijk jouw input nodig. Ze willen graag weten welke smaak je hebt, welke kleuren je mooi vindt en waar extra aandacht aan besteed moet worden. Ik vind het erg belangrijk dat het een mooi plaatje zal zijn in z’n geheel. Mooie, zachtroze kleuren, veel snoepjes en mooie bedankjes.

Voor de babyborrel bestelden mijn vriendinnetjes al een ‘Ready to pop’ beker bij bedankjes.nl en nu mag ik ook met hun samenwerken voor de babyborrel. Ze hebben zoveel verschillende soorten bedankjes en andere leuke items. Ze stuurden me een proefpakketje op, dat iedereen overigens kan aanvragen bij hun. Super handig, want zo kun je alle producten in het echt zien en voelen.

Dit zat er allemaal in het proefpakketje:

Ik denk dat ik de voorkeur geef aan deze 3:

 1. Geboorte blikjes (gevuld)
 2. Kraftzakjes met snoep
 3. Kubus doosjes (gevuld)

De fotograaf is geboekt en Lotte zal weer mooie filmpjes maken. Nu moet ik alleen nog op zoek naar een mooi babyborrel gastenboek.

Liefs,

 

 

 


Sale 2017


 

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
De voorbereidingen voor de babyborrel

 1. Pingback: Heilig Doopsel en babyborrel van Lilou ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

 2. WoW wat een mooie locatie zeg! Dat zal echt weer prachtige plaatjes opleveren! En zeker met jou eigen stijl, dat past er helemaal bij!
  Heel goed idee van de babyborrel, dat zou ik nu ook doen, ik heb twee keer de gewone thuis bezoekjes gedaan en dat is toch wel heel vermoeiend!
  Succes nog met de voorbereidingen!
  Kelly onlangs geplaatst…Mrs. Mama Kelly 1 jaar!My Profile

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!