Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn avondroutine voor een goede nachtrust


15 maart 2019


slaapproblemen etherische olie tranquil roll on mamatothemax
<

Vandaag is het De Internationale Dag van de Slaap. Deze dag is in het leven geroepen omdat men het belangrijk vindt om de focus te leggen op zaken die te maken hebben met het slapen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan je gezondheid en alertheid. Zonder goede slaap functioneer ik gewoon niet goed en daarvoor heb ik een heel eigen avondroutine voor een goede nachtrust ontdekt. Mijn tips deel ik vandaag met jullie!

Lees ook:
Mijn oplossing tegen hooikoorts

Verzorg jezelf met fijne producten

Voordat ik naar bed ga neem ik het liefst nog even een bad, maar niet elke dag natuurlijk. Even helemaal alleen in totale stilte met een fijne olie in het warme water. Eens in de zoveel tijd hoort daar een verzorgend maskertje bij voor mijn gezicht, gewoon echt even me-time. Daarna poets ik mijn tanden, verzorg ik mijn gezicht door mijn make-up te verwijderen en een goede nachtcrème te gebruiken. Mijn huid voelt heerlijk fris en gezond en die ontspanning is lichamelijk echt heel prettig.

Een fijne etherische olie toevoegen aan routine

Zoals jullie weten ben ik helemaal in de zevende hemel met de etherische oliën van Young Living. Ik doe sowieso voor het slapen gaan de diffuser aan met de Peace & Calming olie en op het kussen druppel ik één drupje lavendel voor een extra boost.

slaapproblemen etherische olie tranquil roll on young living mamatothemax

Maar ik heb nu toch echt de kers op de taart ontdekt! Dat is namelijk de Tranquil roller. Ik liet hem al zien in de favorieten van deze maand. De roller breng ik voor het slapen aan op mijn polsen, nek en slapen. De geur kalmeert me meteen. Het geeft mijn lichaam en geest rust en zorgt er daardoor voor dat je makkelijk in slaap valt. Ik heb namelijk gelezen dat het vooral heel belangrijk is hoe je in slaap valt. Sinds ik de diffuser en de Tranquil roller gebruik, merk ik dat ik niet meer lang wakker lig. En dat ik echt een nacht goed doorslaap. Geloof het of niet, maar dit is voor mij echt een onmisbaar item in mijn leven geworden. En ik kan hem zelfs meenemen als ik een nachtje niet thuis slaap, ideaal!

SPECIAAL VOOR JOU…

Dus heb je moeite met inslapen, dan kan ik deze roller écht aanraden. Ook is het een perfecte manier om de etherische oliën te testen als je ze nog niet kent! Ik ben echt fan en kan soms nog steeds niet geloven hoe ze mij verder helpen. Daarom heb ik een hele leuke actie voor jullie geregeld, je kunt de rollers tijdelijk via Allesvoorjeolie.nl bestellen! De roller kost €39,75 inclusief verzendkosten. Deze actie geldt t/m dinsdag 19 maart. Dan wordt de bestelling gedaan en komt deze Tranquil roller zo snel mogelijk jouw kant op!!

Geen schermtijd meer

Het blauwe licht van je telefoon zorgt ervoor dat je veel moeilijker in slaap komt. Daarom heb ik de telefoon in bed afgezworen. In bed slaap ik en is er geen tijd meer voor het scherm. Althans, ik probeer het! Het is daarentegen veel beter om eens een boek te gaan lezen. Iedere avond lees ik daarom een stukje uit mijn favoriete boek: The Secret.

Stel je alarm in

Sowieso is het verstandig om niet te laat op bed te gaan, dus bedenk van te voren hoeveel slaap voor jou voldoende is. Bij mij staat de wekker standaard om 06:00 uur en ik weet dat ik een hele avond doorhalen eigenlijk niet meer volhou.

De Internationale Dag van de Slaap, avondroutine, kopje thee

Een warm kopje thee

Lekkere warme kamillethee of een glas water met een druppeltje Lemon of Orange van de Young Living collectie. Gedurende de nacht, ongeveer zo’n 6 tot 8 uur, krijg je geen vloeistoffen binnen. Het is daarom echt belangrijk om zowel overdag als voor het slapengaan voldoende water te drinken. Wanneer je dit ongeveer een uur voor het slapengaan doet, zul je ’s nachts niet naar het toilet hoeven.

Ga jij de Tranquil roller van Young Living bestellen? Gun jezelf net als ik deze roller voor maar € 39,75 inclusief verzendkosten! Wat is dat nou als je er goed van kunt slapen? Onbetaalbaar dus! Bestel hem hier.

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Mijn avondroutine voor een goede nachtrust

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!