Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Autovakantie met kinderen, dat doe je zo!


7 augustus 2018


vtech grabbeltas
<

Morgen is het zo ver! We vertrekken met de auto naar Uzès, op weg naar ons huwelijksfeest. Samen met de meisjes hebben we dus een lange (én warme, vrees ik) reis voor de boeg. Hoe kan ik zo’n reis nou leuker maken voor ze? En toen kwam het in me op: een ‘grabbeltas’!

Lees ook:
DIY: Zó maak je de allermooiste kraammand!

Nog niet zo heel lang geleden zagen jullie dat ik een kraammand maakte voor mijn schoonzusje, zodat ze 10 dagen lang een cadeautje kon uitpakken. De mand viel enorm in de smaak. En zo kwam ik op dit idee: een grabbeltas voor de meisjes met 5/6 kleine cadeautjes waardoor ze om de 2 uur een kleine verrassing hebben waarmee ze kunnen spelen. Gebaseerd op de zelfgemaakte grabbelton die je wel kent van kinderfeestjes.

Het leek me leuk om 1 ‘groter’ cadeau te geven, waarmee ze zich zeker een groot deel van de reis vermaken. Wat zou dat dan worden? Samen met VTech ging ik op zoek naar geschikt speelgoed voor een lange autoreis. En we zijn er zeker uit gekomen. Kijk snel mee wat er in de mand zit!

Maxime

Maxime is gek van K3, zeker nadat ze hen heeft mogen ontmoeten op haar 5e verjaardag. Met deze K3 muziekspeler gaat ze zich zeker weten vermaken. Naast liedjes van K3 staan er ook liedjes over cijfers en letters op, dus daar kan ze ook van leren. Natuurlijk allemaal ingezongen door K3 ;). Ook kocht ik voor de meiden wat kleine cadeautjes. Die zie je hieronder op de foto’s!

autovakantie met kids tip

Lilou

Lilou krijgt deze toepasselijke Brul & Zing microfoon, want brullen kan ze zeker ;). Ondanks dat het geen groot product is, zitten er veel verschillende opties op. Geen verveling dus tijdens die lange autorit.

autoreis met kinderen tip

Ook nemen we het MagiBook mee. Beide meisjes kunnen zich hier zo goed mee vermaken! Maxime vindt het zo leuk om de opdrachten uit te voeren met de pen. En alle geluidjes en plaatjes geven Lilou ook genoeg om zich mee te vermaken. In de vlog van vorige week laat ik ook kleine alle producten even goed zien, zoals een squichys voor de meiden, slijm voor Maxime, een waaier voor Lilou. Bekijk hem hier voor meer inspiratie:

Ik kan niet wachten om te zien wat de meiden ervan gaan vinden. Ik hoop dat ze het net zo leuk vinden als hun mama. Hebben jullie ooit zoiets gedaan? En zouden jullie het voor de heen-én-terugreis doen? Ik hoor graag jullie meningen!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Deze blog is in samenwerking met VTech.

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!