Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

April’s Favorite: De Lavendel Blues


22 april 2015


I

Ik word altijd zo blij in april. De blaadjes komen weer aan de bomen, de bloemetjes beginnen weer te bloeien en het zonnetje staat weer strak aan de hemel. Mijn lievelingsplant is de lavendel. Ik vind de geur geweldig, de paarse kleur prachtig en in Zuid-Frankrijk kan ik eindeloos genieten van de prachtige lavendelvelden. Speciaal voor jullie hebben we deze maand een lavendel cocktail bedacht. Nieuwsgierig? Hier het recept!

[print-me alt=”Click me to print”]

cocktail_recept_voorbeeld

image

 

image

 

image

 

image

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd of ie echt zo lekker smaakt? Ik ben benieuwd! Als je deze cocktail gaat maken wil je er dan een foto van maken en deze op Facebook of Instagram posten met #cocktailsmamatothemax ?

Liefs,

handtekening_blogs

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

7 Reacties op “
April’s Favorite: De Lavendel Blues

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!