Lees nu: DIY: Zó maak je de allermooiste kraammand!

Angelina Jolie vraagt scheiding aan van Brad Pitt


20 september 2016


V

Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ zou het acteurskoppel Angelina Jolie en Brad Pitt scheiden. Het koppel heeft samen zes kinderen tussen acht en vijftien jaar oud.

De 41-jarige Angelina zou maandag jl. de scheiding hebben aangevraagd na onoverkomelijke meningsverschillen. Die zouden vooral over de opvoeding van de kinderen gaan en de opvoedingsmethoden van de 52-jarige Pitt, klinkt het volgens geruchten.

huwelijk-brad-pitt-angelina-jolie

Jolie heeft de volledige voogdij over hun zes kinderen aangevraagd. Het koppel heeft drie geadopteerde kinderen – Maddox (15), Pax (12) en Zahara (11) – en drie eigen kinderen: Shiloh (10) en de tweeling Vivienne en Knox (8).

Jolie en Pitt ontmoetten elkaar in 2004 op de set van de film Mr. & Mrs. Smith, waarna ze een relatie begonnen. Pitt was destijds nog getrouwd met actrice Jennifer Aniston.

Twee jaar geleden stapte het koppel ook zelf in het huwelijksbootje. Voor Jolie was dat al haar derde huwelijk. Eerder was ze getrouwd met acteurs Jonny Lee Miller en Billy Bob Thornton.

angelina-jolie-and-brad-pitt_

Er waren al langer geruchten dat het na twaalf jaar niet langer boterde tussen de twee. Jolie en Pitt werden in juli voor het laatst samen gespot. Hun laatste publieke optreden samen dateert van november, bij de première van hun gezamenlijke film By the sea, een film over een ongelukkig koppel wiens relatie op de klippen loopt.

De actrice laat zich in de scheidingszaak vertegenwoordigen door Laura Wasser, de advocate die recent nog de verdediging van Johnny Depp op zich nam in diens scheidingszaak.

300 x 600 IMU Half Page Ad
mamatothemax.nl

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!