Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH SEPTEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


28 augustus 2020


Winactie VTech
<

Jaaa, de scholen zijn bijna allemaal weer begonnen! Voor Maxime was het écht een feestje om weer naar school te mogen. Om de feestvreugde nog wat te verlengen mag ik in samenwerking met VTech iemand heel erg blij maken vandaag met een cadeautje! Ook gaat de nieuwe ronde voor de maand OKTOBER van start. Kijk gauw of je gewonnen hebt óf doe mee met de nieuwe ronde!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH AUGUSTUS 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Caressa Kampen-Toonstra voor haar 7-jarige zoon Viggo! We hopen dat jullie vandaag een super geslaagde 7e verjaardag hebt gehad! Heb je al veel met de Walkie Talkie kunnen spelen?

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar van deze maand is… Loes Schuurman-Poels! Jij wint voor bijna jarige Gwen de VTech Kids Superstar Lightshow! Lieve Gwen, we hopen dat je op 8 september een fantastische 3e verjaardag hebt en misschien wel een héél mooi liedje gaat zingen voor de visite met dit gave cadeau!

kidi superstar lightshow

Laat je nog even weten waar dit geweldige cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand oktober 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in oktober weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in oktober jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind september 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in september. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand november. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!