Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH SEPTEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


28 augustus 2020


Winactie VTech
<

Jaaa, de scholen zijn bijna allemaal weer begonnen! Voor Maxime was het écht een feestje om weer naar school te mogen. Om de feestvreugde nog wat te verlengen mag ik in samenwerking met VTech iemand heel erg blij maken vandaag met een cadeautje! Ook gaat de nieuwe ronde voor de maand OKTOBER van start. Kijk gauw of je gewonnen hebt óf doe mee met de nieuwe ronde!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH AUGUSTUS 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Caressa Kampen-Toonstra voor haar 7-jarige zoon Viggo! We hopen dat jullie vandaag een super geslaagde 7e verjaardag hebt gehad! Heb je al veel met de Walkie Talkie kunnen spelen?

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar van deze maand is… Loes Schuurman-Poels! Jij wint voor bijna jarige Gwen de VTech Kids Superstar Lightshow! Lieve Gwen, we hopen dat je op 8 september een fantastische 3e verjaardag hebt en misschien wel een héél mooi liedje gaat zingen voor de visite met dit gave cadeau!

kidi superstar lightshow

Laat je nog even weten waar dit geweldige cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand oktober 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in oktober weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in oktober jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind september 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in september. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand november. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

19 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH SEPTEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

 1. Toevallig zei dochterlief vanavond dat ze heel graag de Kidizoom Smartwatch wil hebben voor haar 9e verjaardag (30 okt). Ik ga heel hard duimen dat ze deze wint..

 2. Mag ik ook iets wensen voor onze 2e dochter die nog geboren moet worden? Ik ben in oktober uitgerekend. V-tech heeft ook voor de allerkleinsten zoveel leuks namelijk!

 3. Ons manneke melvyn word 3 oktober 3 en aangezien hij graag naast zijn papa wil bbqen zou de BBQ van vtech super cool zijn kunnen ze samen een BBQ party organiseren haha

 4. Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Zij mag op 27 oktober alweer 2 kaarsjes uitblazen. De magibook zou voor haar fantastisch zijn. Ze is erg leergierig en dol op boekjes lezen en bekijken

 5. Dit is zo leuk! Ties wordt 25 oktober 2 en is gek op felgekleurd, geluidmakend speelgoed. We zijn op zoek naar een cadeau wat zijn aandacht eens wat langer vasthoudt. Hij is gek op de toettoet autos, dus de politie toren lijkt mij leuk!!

 6. Jaaa helemaal leuk! Vtech is toch wel het leukste merk voor kinderen! Mijn dochter wordt 13 oktober 5 jaar. Ze heeft de camera al van vtech en maakt heel veel foto’s! Hoe leuk is het om ook filmpjes te kunnen maken voor haar met de Vtech kidizoom action cam! Wij gaan duimen voor haar

 7. Mijn stoere bink wordt 9 oktober 7 jaar! De Turbo Force Racers – Super Racetrack lijkt hem hartstikke vet! Dat zal veel plezier voor hem zijn met zijn vriendjes en klein broertje!

 8. Oooh ik wil graag meedoen voor mijn neefje Daan! Hij word 21 oktober 5 jaar! Hij is helemaal gek van het magibook 3D…. ik zou het zo gaaf vinden om hem hiermee te kunnen verassen! Met het magibook 3D kan hij thuis met mama qualitytime hebben en hierbij iets doen wat hij echt heel leuk vind!

 9. Super leuk zeg! Mijn kinderen zijn beide in oktober jarig. Sepp wordt 3 oktober 2 jaar en Fenna wordt op 10 oktober 4 jaar. Een cadeau voor hen samen lijkt me erg leuk. En aangezien onze tablet niet meer oplaadt lijkt de Storio Max XL me een tof cadeau. Sepp heeft nu een oude mobiele telefoon waar hij zelfgemaakte filmpjes en foto’s op kijkt en hij weet precies hoe hij in de galerij komt en moet swipen. Ik gok dat een tablet ook geen probleem is haha. En Fenna vindt het heerlijk om tussen de middag zodra Sepp slaapt, ik citeer ’te chillen op de bank’ en met een storio max wordt dat chillen nog leuker. Lijkt me ook leuk om er educatieve spelletjes op te zetten aangezien ze bijna naar groep 1 mag 🙂

 10. Op 9 oktober wordt ons lieve manneke Wess 4 jaar!! ik weet zeker dat hij blij wordt als hij een vtech kiddyzoom touch 5.0 mag winnen via jullie. Dat zou een mooi verjaardagscadeau zijn. Wess maakt graag foto’s en dan heeft mama haar telefoon weer een keertje terug.
  “Fingers crossed”

 11. Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter Faye.
  Faye wordt 25 oktober alweer 11 jaar en door haar diagnose kan ze veel dingen niet zelfstandig. Buiten spelen is iets wat we de afgelopen maanden veel hebben geoefend. Het gaat steeds beter, maat het blijft enorm spannend! Met deze gave smartwatch zou ze net dat beetje extra hulp hebben wat ze zo nodig heeft ❤ https://www.vtechnl.com/kidizoom-smartwatch-dx2-roze.html.

 12. Ons zoontje wordt 13 oktober al weer 4 jaar! Een jaar vol nieuwe momenten staat voor zijn deur! Alleen slaapt onze kleine grote man al een tijdje heel slecht in… Dus hoe tof zou het zijn als we hem de storikid voor zijn verjaardag kunnen geven! Vol met verhalen, liedjes en bovenal een lampje!!! We gaan hard duimen voor hem!!!

 13. 9 oktober wordt ons lieve mannetje Wess alweer 4 jaar! Jullie zouden hem echt blij maken met een vtech kiddyzoom. Hij maakt zo graag foto’s Van echt van alles, wordt tijd dat hij zelf een toestel heeft. Heeft mama ook weer haar telefoon terug.

 14. Onze Elias wordt 29 oktober alweer twee jaar. Hij speelt graag in het keukentje en vindt het mega interessant als papa aan de barbecue staat. De Grill en leer barbecue zou een mooie en leerzame toevoeging zijn aan het keukentje! Ik verheug mij al op kopjes thee met worstjes van de barbecue

 15. Alweer bijna een jaar voorbij! Maura mag 7 kaarsjes uitblazen op 21 oktober. Net als papa en mama mag ze graag foto’s maken daarom zou een blauwe Kidizoom duo 5.0 een fantastisch cadeau zijn.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!