Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH OKTOBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]


25 september 2018


VTech uitgelicht
<

Wat was het weer één groot feest met lieve, leuke en soms ontroerende reacties. Jullie gunnen het allemaal iemand zó erg en dat is heel mooi om te zien. Afgelopen maand hebben we weer een jarige blij kunnen maken met een prachtig cadeau. Ben je benieuwd of jij gewonnen hebt of wil je graag meedoen met de nieuwe ronde? Lees dan gauw verder!

Lees ook:
VTech september trekking + nieuwe ronde

Winactie

Vorige maand won Lauren het onwijs leuke cadeau ‘De Baby Walker’. We hopen dat je een geslaagde 1e verjaardag hebt gehad op 23 september! Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want ik mag nog even doorgaan. Dus doe gauw mee voor de nieuwe maand.

review vtech babywalker

En de winnaar voor de maand oktober is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is: Ellis! Van harte GEFELICITEERD! Jij wint voor jarige Chelsey dit ontzettend leuke cadeau: De Kiddizoom.

magibook vtech educatief speelgoed verjaardagscadeau 2

Hieperdepiep hoeraaa!

Lieve Chelsey namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne 6e verjaardag toe op19 oktober! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons nog een berichtje?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand november! Dus mocht jij een kindje kennen die in november weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in november jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind oktober 2018 is de trekking voor de jarige kindjes in november. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand december. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Een heel jaar lang feest dus!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

44 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH OKTOBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Ooooh wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje, die 24 november 1 wordt. Heel graag zou ik voor onze kleine rouwdouwer het VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip winnen

 2. op 19 november word kleindochter lise 6 jaar
  verras haar maar met dit mooie exemplaar
  Storio Max roze
  Leren, communiceren, delen en ontdekken!
  ze gaat vast helemaal uit haar plaat als oma met zo’n geweldig kado voor haar neus staat #duimenmaar

 3. Mijn dochtertje is dol op vtech speelgoed, en ze wordt 19 november 2 jaar! Ik zou heel graag de 3 in 1 poppenwagen voor haar willen winnen. Dit omdat in augustus haar kleine broertje is geboren, en ze mama graag meehelpt met haar broertje te verzorgen enz. Ook vind ze het erg leuk om de kinderwagen mee te helpen duwen Dus een eigen poppenwagen zou ze heel leuk vinden ☘️

 4. Zo’n leuke actie! Liv is in November jarig (de 5de) dus ik kan eindelijk meedoen haha! Ze word alweer 3 jaar en ik weet zeker dat ze heel blij wordt van de Magibook. Na een hectische periode hopen we eind oktober in ons nieuwe huis te kunnen dus dubbel feest dan!

 5. Ik doe graag mee voor mijn dochter zij wordt 11 November 1 jaaar!

  Wij zouden vraag de dansende aap willen winnen, deze is al zo Lang favoriet. Maar telkens kopen we iets anders.

  Nu duimen & hopen op een mooi extra verjaardagscadeau ❤️❤️❤️❤️

 6. Ik doe graag mee voor mijn dochter zij wordt 11 November 1 jaaar!

  Wij zouden vraag de dansende aap willen winnen, deze is al zo Lang favoriet. Maar telkens kopen we iets anders.

  Nu duimen & hopen op een mooi extra verjaardagscadeau ❤️❤️❤️❤️

 7. Ik doe graag mee voor ons dochtertje Sofie die 14 november 1 jaar wordt. Ze zou het vrolijke vriendjes magische koninkrijk – droomkasteel helemaal geweldig vinden. Al is ze heel klein, ze heeft al veel speelfantasie. En dan hoeft ze de toet toet’s van haar broer niet meer te pikken.

 8. Wat een toffe winactie. Ik doe heel erg graag mee voor mijn zoontje Senn. Hij wordt 21 november 2 jaar. 14 maanden geleden werd hij opgenomen met een nierbekkenontsteking en is het balletje gaan rollen. Hij heeft een mega ureter en een vergrootte blaas. Wij katheteriseren hem nu 1 keer per dag. Helaas heeft hij nog veel pijn na 2 operaties en zijn we voorlopig nog niet ziekenhuis klaar. Hij is gek op auto’s en het zou leuk zijn als hij de toet toet auto’s parkeertoren wint. Zelfs heeft hij de garage en de brandweer al waar hij veel meespeelt. Ik gun het hem zo.

 9. Wat super leuk! Ik doe graag mee voor mn zoontje Harvey die 17 november 1 jaar wordt. Hij wil heeeel graag de stoere activiteiten kubus. Daar kan hij verder met de wereld ontdekken. Wij hebben helaas geen facebook 🙁

 10. Wat een super leuke win actie. Ik doe heel erg graag mee voor mijn zoontje Senn die 21 november 2 jaar wordt. 14 maanden geleden is hij opgenomen met een nierbekkenontsteking en vanaf toen is het balletje gaan rollen en weten we dat hij een mega ureter heeft en een vergrootte blaas. Iedere dag katheteriseren wij hem 1 keer per dag en heeft hij 2 operaties gehad maar helaas heeft hij nog steeds veel pijn. Voorlopig zijn wij nog niet ziekenhuis klaar. Hij is gek op auto’s en het zou leuk zijn als hij de toet toet auto’s parkeertoren wint. Ik gun het hem zo.

 11. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Emma die op 5 november 4 jaar word! Emma is een enorme K3 fan en de vtech muziekspeler van K3 staat boven aan haar verlang lijstje. Het zou fantastisch zijn als ik deze voor haar zou winnen. Ik ga duimen!!

 12. Hi Marjon! Wat leuk, deze winacties per maand! Ik ga ene gokje wagen natuurlijk! Want op november wordt ons manneke Lux 3 jaar! Nu heb ik even rondgesnuffeld op de site van Vtech, en wat ik nog niet kende en mij tof lijkt voor Lux is de Dans & leer muziekmat! Duss bij deze doen we graag mee voor dit toffe product van Vtech! Liefs Rianna

 13. Woehoe de maand November is aangebroken!
  Onze kleine Lux wordt de 11e van de 11e alweer 2 jaar! De 11e van de 11e is hier in Brabant carnaval.. en niet heel gek dat Lux dan ook van dansen houdt. Zodra ze muziek hoort dan begint ze te dansen, daarnaast maakt ze zelf met allerlei voorwerpen muziek. Wij kunnen dan ook niet kiezen tussen de rock en leer drumstel en de dans en leer muziekmat. Daar zou ze ontzettend blij van worden.

 14. Jaa! Ik mag meedoen voor mijn dochtertje die op 18 november 6 jaar wordt. Wat zal het geweldig zijn om haar de Vtech storio smart roze cadeau te geven. Nu in groep 3 als grote meid is ze heel erg aan het oefenen met lezen en zoekt ze continu uitdaging in alles wat ze doet. De educatieve spellen op de storio smart daar zou ze zich heerlijk mee vermaken.
  Dus fingers crossed! 🙂

 15. 10 november wordt mijn meisje 2 jaar! Ik vind het zo leuk om je te volgen omdat Lilou en Mirthe niet zo veel verschillen in leeftijd! Heel leuk die herkenning! Graag zou ik voor mirthe de K3 microfoon willen winnen! Ik zag Lilou er mee en dat was geweldig!

 16. Op z’n Maastrichts dialect “mamaaa ies höbbe?”… Boaz wordt op 12 november 3 jaar en maakt het liefst de hele dag door voor iedereen fantasie ijsjes. Hij gaat er helemaal in op. “Mag mama dan een ijsje met chocoladesmaak?” … “nein Boaz höb neet, Boaz allein aardbeien”. Een tijdje terug zag ik in je blog de schep en leer ijscokar. Hoe leuk zou het zijn als hij nu “echte” ijsjes kan maken ipv onzichtbare fantasie ijsjes. Boaz gebruikt dit middel ook vaak bij vreemden om het ijs te breken “ieske höbbe?” Zo bijzonder.. zo tast hij altijd even af wie er bij/met papa en mama is aan het kletsen. Dus mijn lieve kleine (nu wordt je toch al grote Boaz) ik duim dat jij dit voor je 3e verjaardag wint!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!