Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH OKTOBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


27 september 2020


Winactie VTech
<

Het is sinds vorige week officieel herfst! Het seizoen waar ik zoveel van hou. Waar ik ook heel erg veel van hou is het weggeven van cadeautjes. Dankzij de fijne samenwerking met VTech mag ik elke maand een kindje blijken met prachtig speelgoed. Ken jij een kindje die jarig is in de maand november? Dan kan je vanaf nu meedoen! Heb je meegedaan voor de oktober trekking? Kijk dan  gauw of je gewonnen hebt!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH SEPTEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Loes Schuurman-Poels voor haar jarige dochter Gwen! We hopen dat jullie vandaag een super geslaagde 3e verjaardag hebt gehad! Heb je al heel wat shows weg kunnen geven met je nieuwe VTech Kids Superstar Lightshow?

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar van deze maand is… Melissa Duyzer! Jij wint voor bijna jarige Wess de VTech KidiZoom Touch 5.0! Lieve Wess, we hopen dat je op 9 oktober een fantastische 4e verjaardag hebt! Ga je mooie foto’s maken met je nieuwe speelgoedcamera? Vier jaar… Dat betekent natuurlijk ook dat je naar de basisschool gaat, super spannend! We wensen je heel veel plezier en succes!

KidiZoom Touch 5.0

Laat je nog even weten waar dit geweldige cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand november 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in november weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in november jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind oktober 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in november. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand december. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

300 x 600 IMU Half Page Ad

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!