Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH OKTOBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


27 september 2020


Winactie VTech
<

Het is sinds vorige week officieel herfst! Het seizoen waar ik zoveel van hou. Waar ik ook heel erg veel van hou is het weggeven van cadeautjes. Dankzij de fijne samenwerking met VTech mag ik elke maand een kindje blijken met prachtig speelgoed. Ken jij een kindje die jarig is in de maand november? Dan kan je vanaf nu meedoen! Heb je meegedaan voor de oktober trekking? Kijk dan  gauw of je gewonnen hebt!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH SEPTEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Loes Schuurman-Poels voor haar jarige dochter Gwen! We hopen dat jullie vandaag een super geslaagde 3e verjaardag hebt gehad! Heb je al heel wat shows weg kunnen geven met je nieuwe VTech Kids Superstar Lightshow?

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar van deze maand is… Melissa Duyzer! Jij wint voor bijna jarige Wess de VTech KidiZoom Touch 5.0! Lieve Wess, we hopen dat je op 9 oktober een fantastische 4e verjaardag hebt! Ga je mooie foto’s maken met je nieuwe speelgoedcamera? Vier jaar… Dat betekent natuurlijk ook dat je naar de basisschool gaat, super spannend! We wensen je heel veel plezier en succes!

KidiZoom Touch 5.0

Laat je nog even weten waar dit geweldige cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand november 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in november weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in november jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind oktober 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in november. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand december. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

21 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH OKTOBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

 1. Hallo marjon,

  Ik doe mee voor ons zoontje Nino hij wordt 23 november 7 jaar. Hij zal super blij zijn met de walkietalkie van vtech waar die met zijn zus die 2 dagen voor hem jarig is samen mee kan spelen. En natuurlijk ook zijn jongere broertje:)

 2. Ik doe mee voor ons meisje Djesmay! Zij wordt 19 november 4 jaar Graag zou ik voor haar de Jaxx T-Rex willen winnen. Ons meisje is dol op dino’s! Omdat ze binnenkort naar school gaat, en dit heeeeel spannend vind gun ik dit haar van harte!

 3. Hoihoi :)Voor ons dochtertje Isa 23e 3 jaar de interactieve Maxime ( toepasselijk he) puppy! Isa wordt rond haar verjaardag wederom opgenomen en onder narcose gebracht het lijkt me geweldig haar deze pup op haar verjaardag te mogen geven!!. dankjewel voor het meedoen! liefs en succes!

 4. Voor ons dochtertje Isa 23e 3 jaar de interactieve Maxime ( toepasselijk he) puppy! Isa wordt rond haar verjaardag wederom opgenomen en onder narcose gebracht het lijkt me geweldig haar deze pup op haar verjaardag te mogen geven!!. dankjewel voor het meedoen! liefs en succes!

 5. Zooo leuk! Ik wil heel graag meedoen voor mijn zoontje Lux. Hij wordt 7 november 5 jaar. Hij wil graag zelf foto’s en filmpjes maken. Hoe gaaf is de kidizoom duo of de kidizoom vlogger cam! Fingers crossed! Liefs Rianna

 6. Wat geweldig! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze word 6 november 4 jaar. Een hele spannende maar ook vervelende tijd want ze gaat naar de basisschool! Mama mag helaas niet mee haar klasje in, haar feestje mag niet doorgaan waar ze zich zo op had verheugd. Een unicorn party zou het zijn.

  Ik weet dat dit op haar sinterklaaslijstje staat dus wie weet wint ze hem. Mila de magische make-up eenhoorn

 7. Ja voor ons Lieve dochtertje Isa 3 jaar 23 nov!ze heeft heel wat beleefd en nog steeds ziekenhuis in en uit. Graag willen we haar verblijden met iets moois en jullie mogen kiezen wat want alles is mooi van Vtech! ☆♡ liefs en veel succes!!

 8. Wat super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje wat 29 november 5 wordt.
  Dansen en zingen is het liefste wat ze doet, dus wij gaan graag voor de Kidi Super Star LightShow.

 9. Mijn zoontje Colin Ezrah wordt op 6 november 2 jaar. De tijd gaat zoooo snel! Hij is dol op het speelgoed van VTech. Ook is hij gek op muziek maken.
  Daarom zou ik heel graag de Zing & Speel Piano zebra voor hem willen winnen.

 10. Ahhh. Wat zou Liva voor haar 4e verjaardag op 8 november het super vinden om de v-tech Maxime, mijn interactieve puppy cadeau te krijgen.
  Ieder jaar brengt Vtech toch weer prachtige nieuwe producten uit, die ieder kind wilt hebben!

  Liva is dol op dieren,en zou dan ook graag een (huis)dier zo dicht mogelijk bij haar willen hebben… mooie oplossing dit 😉

 11. Mijn dochter is 7 november jarig, ze wordt 7.
  En zo’n mooie Vtech camera staat toevallig ook op haar lijstje! Dat zou een topcadeau voor haar zijn, naast de nieuwe fiets die ze zal krijgen!

 12. Wij zouden graag de magische glamper winnen voor ons meisje Jill die op 22 november 1 jaar wordt. Die is toch fantastisch mooi met die mooie lichtjes! Wat zal Jill daar samen met haar zus Milou fijn samen mee kunnen spelen.

 13. Hi Marjon,
  Ook ik zou graag mijn zoontje Dean opgeven voor deze leuke actie.
  Hij wordt 20 november alweer 5 jaar, en heeft een roerig eerste schooljaar achter de rug. Hij zat krap enkele maanden op school en kwam toen vanwege corona in maart thuis te zitten. Hij had zich net een beetje eigen gemaakt op school, en vriendjes gemaakt. Hij vond het dan ook best lastig om weer terug naar school te gaan toen dat weer mogelijk was. Desalnietemin doet hij het ontzettend goed, heeft hij lieve vriendjes en een juf die hem ziet zoals hij is. Ik ben er dankbaar voor dat we in deze gekke periode nog meer naar elkaar zijn toegegroeid. Wij zijn echt een twee-eenheid, en ze zeggen wel eens dat je met je kind geen vrienden kunt zijn.. maar hij is toch echt mijn allerbeste! Mochten we tussen alle enthousiaste reacties kans maken, dan gun ik hem die prachtige Kidi Super Star LightShow (zwart). Mocht er dan onverhoopt weer een lockdown komen, dan kan hij voor mij optreden ;).
  Liefs, Carmen

 14. Mijn dochtertje Sanne is 5 november jarig. Ze wordt dan 4 jaar. Ze kijkt er enorm naar uit omdat ze dan eindelijk naar de ‘grote’ school mag. Binnenkort gaan we we verhuizen, haar verjaardag zal dus in het nieuwe huis gevierd worden wat het extra spannend maakt. Ze wil heel graag een tablet (of telefoon), net als haar grote broer. Dan kan ze spelletjes doen, foto’s maken en filmpjes kijken. Een bijkomend voordeel is dat ik dan mijn telefoon weer voor mezelf heb De VTech Storio Max Roze – Kindertablet kan ik helaas niet meer vinden op de site van VTech. Als die niet meer verkrijgbaar is dan ga ik voor de KIDICOM MAX in de kleur roze/wit.

 15. Mijn nichtje Félina wordt 6 op 11 november… ik doe mee voor haar voor de Vtech Kidizoom omdat ze het super leuk vind om foto’s te maken.

 16. Ik doe mee voor mijn dochtertje Veerle, ze word 27 november 4 jaar dus mag ze naar de grote school. Ik zou graag een kidi zoom voor haar willen winnen. Ze heeft nu een oud fototoestel van ons en daar is het beeldscherm van kapot dus een nieuw mooi toestel is heel erg welkom

 17. Ik doe mee voor onze dochter Sophia, die alweer 6 jaar word op 1 november! Ze verdient dit omdat ze zo ontzettend lief is voor iedereen in haar omgeving, altijd het beste wilt voor iedereen en wij haar er regelmatig aan moeten laten helpen denken dat ze niet alles aan andere hoeft te geven en ook best een keer nee mag zeggen. Zeker weten als ze de Kidizoom vloggercam krijgt dat ze deze met niemand wilt delen. Ze speelt nu met onze oude camera alsof ze aan het vlaggen is, maar hoe leuk zou het zijn om voor later echt de beelden te hebben die zij zelf heeft gemaakt.
  We gaan heel hard duimen dat ons zorgzame meisje gaat winnen, dat zou haar verjaardag in deze gekke tijd compleet maken.

 18. Ik doe graag mee met deze leuke VTech winactie voor mijn lieve petekindje Olivia. Zij wordt op 1 november 3 jaar en vindt in bad gaan een feestje! Graag zou ik daarom voor haar de Badpret Flamingo winnen. Dan worden het gezellige badder-slaappartijtjes met mijn eigen 3 jarige dochtertje, haar grote vriendin!

 19. Wat leuk! Ik doe mee voor onze dochter Amy die word 27nov 2jaar! De glamper weet ik zeker dat ze die heel tof gaat vinden!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!