Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH NOVEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]


24 oktober 2019


Winactie VTech
<

Het is alweer bijna het einde van het jaar, maar het uitdelen van cadeautjes gaat gelukkig door! Vandaag zullen we de winnaar van de maand NOVEMBER met jullie bekend maken, zó spannend! Ga je gauw kijken of doe je mee met de volgende ronde? Want vanaf vandaag kan je je opgeven voor de VTech winactie van de maand DECEMBER! Spannend! 

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH OKTOBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won Stefanie de Jonghe voor haar zoontje Vic! We hopen dat je vandaag een onvergetelijke 2e verjaardag hebt op 25 september. Hieperdepiep hoera! Stuur je ons nog een fotootje als je je VTech Baby Zing & Speel Puppy uitpakt? MAMA to the max wenst een super verjaardag!

Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want de winnaar voor de maand november ga ik NU bekend maken! Zó spannend…

HIP HIP HOORAYYY!

En de winnaar van deze maand is… Jaja… Bianca Gouw-van Baaren! Van har†e gefeliciteerd! Jij wint voor jullie bijna 2-jarige dochter de VTech Little Love Suzy En Haar Puppyvriendje!

Lieve Bianca, alvast van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie dochter! We zijn erg benieuwd naar haar naam, dus laat dat vooral even weten! We hopen natuurlijk dat ze een geweldige 2e verjaardag hebt op 29 november! Je wordt dan een echte stoere peuter en samen met je nieuwe VTech puppy kun je heerlijk samen zingen en spelen. Stuur je ons een fotootje van je geslaagde verjaardag? Dat mag naar: info@mamatothemax.nl!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand december! Dus mocht jij een kindje kennen die in oktober weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in december jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind november 2019 is de trekking voor de jarige kindjes in december. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand januari. Zo gaan we nogmaals het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Dat wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

18 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH NOVEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Wat leuk! Op 29 december wordt onze kleine grote man 7 jaar. Hij zou een KidiZoom Smartwatch echt fanastisch vinden om te krijgen!
  Hij vindt het leuk om spelletjes te spelen, maar is ook een heel actief buitenspeel kind.
  En met zo’n mooi horloge moet het toch lukken optijd thuis te komen 😉

 2. Deze wilt mn meisje Jayenna echt heel graag Kidisecrets Selfie Music roze. Zeker nu ze “verliefd”is wilt ze der geheimpjes weleens kwijt dit zou een geweldig kado zijn ❤️❤️
  18-12
  6jaar

 3. Wat leuk dat je dit doet! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sara die 17 december 1 jaar wordt. De ZoomiZooz klim & verken boomhuis zou ze super leuk vinden, dan kan ze mooi samen spelen met haar zusje van 2 jaar. Wij gaan heel hard duimen!

 4. Wauw! Wat een toffe actie! Mijn dochter wordt op 23-12 1 jaar. Een dag waar we enorm dankbaar voor zijn. Mijn vliezen braken met 26 weken en even leek het allemaal niet goed af te lopen. Dat we nu een kruipende bijna dreumes hebben is reden voor een feest! Ik zou voor haar heel graag de olifant lanceer ballen willen winnen. Het is een lekker actief meisje en ze zal hier weg van zijn!

 5. Dat zou geweldig zijn!
  Onze dochter Fay is 25 december jarig eerste kerstdag haha vond ze denk ik een mooie dag om te komen.
  Ze wordt 2 jaar alweer.
  Fay vindt het erg leuk om eten te maken op haar verlanglijstje staat de vtech ijscocar wij denken dat ze die heel erg leuk gaat vinden.
  We gaan heel hard duimen voor haar zou erg leuk zijn.

 6. Mijn dochter Lize word 5 jaar op 30 december.
  Ze is gek op haar zus dr tablet, dus een frozen 2 tablet zou waanzinnig zijn. Dan wil zus vast af en toe samen doen of ruilen.
  Tevens wil ze alles leren en zou ze het liefste al alles kunnen.

 7. Onze tweeling wordt 18-12 alweer 4 jaar. Ze zijn dol op foto’s maken, filmen en tekenen. De vtech camera staat dan ook al hoog op hun lijstje. Het zou geweldig zijn als ze deze mogen winnen.

 8. Wauw, toffe actie en kansje , mijn dochtertje Sharona word 16december al 9 jaar een echte jonge dame , ze is gek van muziek , dansen, zingen , en daarmee wil ik haar graag verrassen met de vtech Kidi Lightshow Party,dat zou dan pas een echt feestje worden mama gaat kansje wagen en duimen

 9. Wat een leuke winactie. Onze zoon Boyan wordt 2 op 23 december. Het is een heerlijk ventje die ondanks alle tegenslagen altijd vrolijk is. Hij was prematuur en dysmatuur en ondanks dat hij nog steeds klein is en vaak ziek is doet hij alles net zo goed als zijn leeftijdsgenootjes. We zijn supertrots op hem en omdat hij gek is op torens bouwen en overal op trommelen zouden de bla bla blocks of het baby rock en leer drumstel perfect zijn voor hem. Fingers crossed 😉

 10. Vorig jaar heb ik het ook geprobeerd en dit jaar ga ik het weer proberen voor ons meisje super toffe actie 18-12 word ze alweer zes jaar en ze heeft de turbo force racer heeel hoog op haar verlanglijstje staan en papa vind dit stiekem ook wel leuk speelgoed

 11. Wauw wij zijn hier gek op vtech. Op 18 december wordt ons dochtertje Néomie alweer 1 jaar. Ze begint nu echt te laten zien wat ze wel en niet leuk vindt. Maar de speeldieren worden hier toch elke keer gepakt. Daarom zouden wij graag het nieuwe speelgoed Zoomizooz willen winnen. Ik ben ervan overtuigd dat ze hier straks uren zoet mee is.

  • Wauw wij zijn hier gek op vtech. Op 18 december wordt ons dochtertje Néomie alweer 1 jaar. Ze begint nu echt te laten zien wat ze wel en niet leuk vindt. Maar de speeldieren worden hier toch elke keer gepakt. Daarom zouden wij graag de zoomizoom willen winnen. Ik weet zeker dat ze er straks uren zoet mee is

 12. V-Tech for life hoor. Is hier thuis steeds een grote hit. M’n kleine grote jongen wordt op 31 december alweer 3 (hoe dan?) en ik weet dat ik hem een enorm plezier zou doen met de schep en leer ijscokar omdat hij, net als mama, dol is op ijs en het tevens helemaal educatief verantwoord is. Ik duim!

 13. Yesyes, voor mijn Lottje die op 12 december 2 jaar wordt! er staat een typfoutje bij het bericht, er staat ‘dus mocht jij een kindje kennen die in oktober jarig is’, zeg het maar even ter info ik snap dat t voor december is en doe daarom graag mee! She loves Vtech❤️

 14. Wat leuk tot je dit nog steeds doet. Ik zou graag mijn dochter Liv willen opgeven zei word op 20 december 3 jaar, ik zou haar heel blij kunnen maken met Storio MAX XL 2.0 roze. Hier op kan ze dan leerzame spelletjes doen en natuurlijk leuke filmpjes op kijken.

 15. Storio MAX XL 2.0 roze heel graag voor onze meissie shanaya.
  Deze jongedame wordt 26 december (2e kerstdag) alweer 7 jaar..
  Ze is een leergierige dame, en had een tablet.. Helaas heeft haar broertje deze te pakken gehad en doet hij het niet meer..
  Ze gebruikte de tablet om te oefenen voor dansles en school. Het was echt haar tijd voor haarzelf na een drukke hectische dag. Daarnaast voelde ze zich een grote meid. Dat gevoel gun ik haar weer.. Dat ze iets heeft voor haarzelf, zonder het te hoeven delen met haar 2 broertjes

 16. Wat een super leuke actie!! Onze lieve Lauren wordt 31 december alweer 4 jaar!! 4 jaar…voor haar een geweldige leeftijd omdat ze eindelijk naar school mag, maar voor moeders een spannende leeftijd. Leren loslaten noemen ze het… van een klein meisje van 1100 gram naar een trotse grote meid en zus!! En dat gaan we vieren. Hoe gaaf zou het zijn als ze van deze speciale dag zelf foto’s kan maken met haar Vtech Kiddiezoom Daar heeft ze het namelijk dagelijks over en zou ik enorm graag voor haar winnen. Fingers crossed

 17. Ja zó leuk voor onze Loïs. 8 december wordt dit dametje 3 jaar en het roze vtech magibook staat op haar verlanglijstje. Want hoe leuk is het om spelenderwijs te leren!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!