Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH NOVEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


25 oktober 2020


Winactie VTech
<

De laatste week van oktober is van start gegaan! Nog eventjes en dan zitten we in de bekende feestmaand van het jaar. Dat vind ik altijd zó gezellig! Maar, voordat het zover is hebben we ook nog onze feestelijke maand in samenwerking met VTech. De winnaar Van de maand NOVEMBER wordt vandaag in deze blog bekend gemaakt. Daarmee gaat ook de winactie voor de maand DECEMBER van start. Ken je een kindje die jarig is in de maand december? Doe dan vandaag nog mee! Wil je weten of je deze maand gewonnen hebt? Lees dan snel verder!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH OKTOBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Melissa Duyzer voor haar jarige zoon Wess! We hopen dat jullie vandaag een super geslaagde 4e verjaardag hebt gehad! Hoe staat het met je cameraskills? Heb je al veel kunnen leren met je VTech KidiZoom Touch 5.0? We zijn benieuwd naar je mooie foto’s en filmpjes!

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar van deze maand is… Marije Stappen! Jij wint voor bijna jarige Amy de VTech Vrolijke Vriendjes Magische Glamper! Lieve Amy, we hopen dat je op 27 november een fantastische 2e verjaardag hebt! We lezen dat je heel erg gek bent op poppetjes. Met deze super schattige kampeerbus maak je vast een magisch mooie reis. Veel plezier met je cadeau!

Vtech vrolijke vriendjes Magische Glamper

Laat je nog even weten waar dit super leuke cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand december 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in december weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in december jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind november 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in december. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand januari 2021. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad! Succes en veel plezier!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!