Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH NOVEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


25 oktober 2020


Winactie VTech
<

De laatste week van oktober is van start gegaan! Nog eventjes en dan zitten we in de bekende feestmaand van het jaar. Dat vind ik altijd zó gezellig! Maar, voordat het zover is hebben we ook nog onze feestelijke maand in samenwerking met VTech. De winnaar Van de maand NOVEMBER wordt vandaag in deze blog bekend gemaakt. Daarmee gaat ook de winactie voor de maand DECEMBER van start. Ken je een kindje die jarig is in de maand december? Doe dan vandaag nog mee! Wil je weten of je deze maand gewonnen hebt? Lees dan snel verder!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH OKTOBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Melissa Duyzer voor haar jarige zoon Wess! We hopen dat jullie vandaag een super geslaagde 4e verjaardag hebt gehad! Hoe staat het met je cameraskills? Heb je al veel kunnen leren met je VTech KidiZoom Touch 5.0? We zijn benieuwd naar je mooie foto’s en filmpjes!

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar van deze maand is… Marije Stappen! Jij wint voor bijna jarige Amy de VTech Vrolijke Vriendjes Magische Glamper! Lieve Amy, we hopen dat je op 27 november een fantastische 2e verjaardag hebt! We lezen dat je heel erg gek bent op poppetjes. Met deze super schattige kampeerbus maak je vast een magisch mooie reis. Veel plezier met je cadeau!

Vtech vrolijke vriendjes Magische Glamper

Laat je nog even weten waar dit super leuke cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand december 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in december weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in december jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind november 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in december. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand januari 2021. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad! Succes en veel plezier!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

19 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH NOVEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

 1. Wat gaaf mn meisje Jayenna word 18-12 7 en ze wilt de globe video interactive (met nog tien andere dingen van vtech ) maar dit staat wel op nr 1… voor mama ook handig want ik weet best veel maar lang niet alles (en dat vind ze stom) hiermee zou ze echt heeeeel blij zijn ❤️

 2. Mijn zoon Faas wordt 8 op 25 december, en wil dolgraag een vlogcamera van v-tech voor zijn verjaardag.
  Misschien is hij wat ouder dan de kindjes die ik hier lees, maar net zo lief 🙂
  ik doe dan ook graag voor hem mee.

 3. Voor onze kleine Nico die 17 december 2 jaar wordt!
  Hij speelt ontzettend graag met Toet Toet auto’s. Ik ga duimen!!!@

 4. Wat leuk weer ! Mn meisje Jayenna word 18-12 alweer 7 en ze wilt heel graag leren klokkijken.. ze zou met de kidizoom smartwatch zeker te weten heel blij zijn.!

 5. Mijn bonuszoon wordt in januari 6 jaar en wil heel graag een camper voor zijn verjaardag (of van Sinterklaas). Ik zou hem hier heel blij mee kunnen maken!

 6. Ik doe mee voor mijn neefje Dylan.. Hij wordt 7 op 4 december… ik denk dat ik hem super blij zou kunnen maken met de kidizoom (blauw uiteraard)

 7. Wat een leuke, originele actie! Ons zoontje wordt op 4 december 3 jaar. Hij is gek van auto’s en dino’s. Dex zou de VTech Preschool Codi mijn RoboDino echt helemaal geweldig vinden.

 8. Wat een geweldig cadeau zou dat zijn voor onze kleinzoon Chris die op 25 december 6 jaar zal worden! Er wordt dit jaar geen feestje gevierd en dat is niet zo fijn maar met dit prachtige cadeau is het kleine verdriet snel vergeten!
  Blijft u allen allemaal gezond dan kunnen we volgend jaar misschien weer allemaal alle feestjes vieren! Ik hoop het zo!

 9. Hier dubbel feestje

  Broer en zus jarig op 5 december.

  Broer wordt 10jaar,
  Gek op filmpjes maken, zou het te gek vinden voor de vlogcamera
  Zus wordt 3jaar en is een grote
  Dierenvriend, maxime zou ze geweldig vinden.

 10. Voor ons lieve vriendinnetje Jayleighzij wordt 25 december 9 jaar. Jayleigh is gek op vloggen voor haar dan ook graag de kidizoom vloggercamara zodat ze haar avonturen met haar eigen camera kan vastleggen.

 11. Oeh wat spannend. Ik doe graag mee voor mijn dochter Ella die op 10 december jarig is en 8 jaar wordt. Ze droomt ervan om vlogger te worden, dus is haar droom vtech cadeau de ‘Vtech vlogger camera’. Zou echt fantastisch zijn als we haar hiermee kunnen verrassen.

 12. Wauw, wat leuk!

  Siep wordt 11 december 4 jaar. Op zijn verlanglijstje van Sinterklaas (wat natuurlijk ook gebruikt wordt voor zijn verjaardag;-)) staat de interactieve globe. Dat zou een wereldse verrassing zijn!

 13. Ons zoontje Jurian wordt 15 december 3 jaar. Als hij iets heeft wat als horloge gebruikt kan worden dan maakt hij met zijn fantasie er een horloge van. Daarom zou het leuk zijn als hij de marshall learning watch wint. Daar wordt hij vast en zeker heeel erg blij mee!

 14. Ja onze zoon Quinn word 17 dec 6 jaar . Hij zou graag de volgende camera van vtech willen. Zo kan hij leuke filmpjes opnemen met een leuke achtergrond. De dinosaurus in de tv reclame vind hij super gaaf . @patriciamanintveld ook iets voor jullie misschien

 15. Super leuk voor onze Loïs!

  Loïs wordt 8 december 4 jaar, een Magibook zou dus een perfect cadeau zijn, zeker als ze na de kerstvakantie naar school gaat.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!