Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH MEI TREKKING + NIEUWE RONDE!]


29 april 2019


Winactie VTech
<

De winnaar van de maand mei maken we vandaag bekend! Ohhh, wat blijft het toch een groot maandelijks feest hè? Cadeautjes uitdelen aan mijn lieve volgers. Is het je vorig jaar niet gelukt? Dan kan je het dit jaar dus gewoon weer proberen. Spannend! Vandaag starten we dus ook met de nieuwe ronde. Ken jij een kindje die in de maand juni jarig is, doe dan mee!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH APRIL TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won mama Rianna het onwijs leuke cadeau Tante Jet Theeset voor haar dochter Loisa. We hopen dat je een geslaagde 2e verjaardag hebt gehad op 3 april! Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want ik mag nog iemand blij maken. Zo leuk!

VTech winactie mama to the max jarige Loisa wint Tante Jet Theeset

Deze super lieve foto deelde Rianna van haar dochter op Instagram. Volgen jullie MAMA to the max al op Instagram? Zo niet, dat kan via deze link.

En de winnaar voor de maand mei is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is: Marian Willems! Van harte gefeliciteerd! Jij wint voor jarige Jodecy dit ontzettend leuke cadeau: Mijn Slaapwekker Vriendje.

VTech mijn slaapwekker vriendje winnaar maand mei mama to the max

Hieperdepieperdepiep hoeraaaaa!

Lieve Jodecy, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne vierde verjaardag toe op 31 mei! En natuurlijk alvast heel veel succes op de basisschool, spannend hoor. We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons een berichtje via info@mamatothemax.nl?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand juni! Dus mocht jij een kindje kennen die in mei weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in juni jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind mei 2019 is de trekking voor de jarige kindjes in juni. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand juli. Zo gaan we nogmaals het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Dat wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!