Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH MAART TREKKING + NIEUWE RONDE!]


27 februari 2020


Winactie VTech
<

De maand februari is al bijna om en daarmee gaan wij de winnaar voor de maand MAART trekken! Ga je gauw kijken of je gewonnen hebt of doe je mee met de volgende ronde? Want vanaf vandaag kan je je opgeven voor de VTech winactie van de maand APRIL! Succes! 

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH FEBRUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won Yvonne Paanakker Burmanje voor haar dochtertje Feline! Lieve Feline, we hopen dat op 24 februari een super leuke 1e verjaardag hebt gehad. Lukt het al om een beetje te spelen met het Bla-Bla-Blocks Speelhuis?

Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want de winnaar voor de maand maart ga ik NU bekend maken! Zit je er klaar voor? Hier komt ie…

HIP HIP HOOOORAY!!

En de winnaar van deze maand is… Andy Eijzermans! Jij wint voor je Vikas het VTech Ijscokar!

VTech ijscokar

We hopen natuurlijk dat je zoontje een geweldige 2e verjaardag heeft op 24 maart! Ga voor papa maar lekker veel ijsjes maken! Stuur je ons een fotootje van je geslaagde verjaardag? Dat mag via Facebook of naar: info@mamatothemax.nl!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand april 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in april weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in april jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind maart 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in april. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand mei. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!