Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH MAART TREKKING + NIEUWE RONDE!]


27 februari 2020


Winactie VTech
<

De maand februari is al bijna om en daarmee gaan wij de winnaar voor de maand MAART trekken! Ga je gauw kijken of je gewonnen hebt of doe je mee met de volgende ronde? Want vanaf vandaag kan je je opgeven voor de VTech winactie van de maand APRIL! Succes! 

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH FEBRUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won Yvonne Paanakker Burmanje voor haar dochtertje Feline! Lieve Feline, we hopen dat op 24 februari een super leuke 1e verjaardag hebt gehad. Lukt het al om een beetje te spelen met het Bla-Bla-Blocks Speelhuis?

Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want de winnaar voor de maand maart ga ik NU bekend maken! Zit je er klaar voor? Hier komt ie…

HIP HIP HOOOORAY!!

En de winnaar van deze maand is… Andy Eijzermans! Jij wint voor je Vikas het VTech Ijscokar!

VTech ijscokar

We hopen natuurlijk dat je zoontje een geweldige 2e verjaardag heeft op 24 maart! Ga voor papa maar lekker veel ijsjes maken! Stuur je ons een fotootje van je geslaagde verjaardag? Dat mag via Facebook of naar: info@mamatothemax.nl!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand april 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in april weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in april jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind maart 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in april. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand mei. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

8 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH MAART TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Ik heb twee jarige kindjes in april. Op 14 april wordt mijn zoon Fedde 4 jaar en mijn dochter Yenthe wordt 27 april 2 jaar. Ik doe mee voor een gezamenlijk cadeau. Het mooie weer komt er weer aan en hopelijk kunnen we dit jaar regelmatig barbecueën. Het zou superleuk dat ze zelf ook een speelgoed barbeque hebben, ik doe dus mee voor de Gril & Leer barbecue van V tech.

 2. Graag doe ik mee voor mijn kleindochter van 9 jaar, die 10 wordt op 17 april.
  Zij heeft sinds kort een nieuw broertje, zoon van de vriendin van haar vader.
  Ze kwamen regelmatig bij mij , maar sinds de coronacrisis kan dat niet meer.
  Nou lijkt het mij leuk om haar te verrassen per post met een leuke walkie talkie van VTech. Kan ze geheimen met hem delen met hem . Ik volg op Bloglovin en heb daar geliked en geloved en doe graag mee.

 3. Geweldig om mee te doen!
  Eigenlijk heb ik 2 zonen die allebei in april jarig zijn 1 wordt 7 jaar op 3 April en andere wordt op 5 April 3 jaar, ik waag heel graag een kansje voor mijn kleinste die 3 jaar wordt iets met Toet Toet Auto’s Speelgoed zou hij meer dan geweldig vinden hij is daar dol op en weet zeker hier zou hij echt heel erg blij van worden ❤

 4. Mijn kleindochter dilara word 25 april 3 jaar, het mooiste liefste meisje….. wat zou ze blij zijn met de camera❤️

 5. Jaa ik doe mee voor mijn nichtje!
  Dilara wordt 25 april 3 jaar en wil heel graag de vtecht kidizoom, uiteraard in het roze!
  Wij wagen graag een kansje!

 6. Oh Yes! Wij kunnen weer meedoen! 🙂

  Mijn dochter Dilara wordt 25 april 3 jaar en is gek van foto’s maken! Ze pikt continu mijn telefoon om foto’s te maken van eigenlijk alles! De vtech kidizoom staat daarom heeeeel hoog op haar verlanglijstje!
  Daarom doen wij heel graag mee, zodat ze hem daarna lekker mee kan nemen op vakantie!☀️

 7. Zo ontzettend gaaf! Ik hoop dat mijn zoon een extra cadeautje krijgt, hij wordt 8 jaar op 11 april. Ik zie vaak Vtech voorbij komen voor kleine kindjes en baby’s, maar ze hebben ook zulke mooie dingen voor stoere jongens. Mijn zoon zou zo graag een kidizoom hebben om al zijn avoturen te kunnen vastleggen. Want hij is er nu al van overtuigd dat hij een Youtube wordt (https://www.vtechnl.com/kidizoom-action-cam-hd.html? ) Nou dan kun je niet jong genoeg beginnen met oefenen toch?

 8. Ooo zo’n leuke actie! Ik ga een gokje wagen want in april is er niet één, maar onze twee dochtertjes jarig!! En ook nog eens een dag na elkaar. Op 23 april wordt ons kleinste meisje Noa 3 jaar. En op 24 april hoopt ons oudste meisje Lynn, 4 jaar te worden. Dus het is bij ons altijd dubbel feest! ❤️ Marjon, in de vlog heb ik al een paar keer enthousiaste verhalen voorbij horen/zien komen over het magisch bureau van vtech. Zo leuk om te zien! Dus ik denk dat dat het PERFECTE cadeau voor onze twee meisjes is! En omdat het echt twee ‘princessjes’ zijn, zou de roze kleur heel leuk zijn!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!