Lees nu: DIY: Zó maak je de allermooiste kraammand!

AND THE WINNER IS… [VTech juni trekking + nieuwe ronde!]


25 mei 2018


<

Jaaaa! Het is FEEST! Want de allereerste trekking van de VTech winactie is geweest. Wat heb ik ontzettend veel en leuke reacties mogen ontvangen. Er zijn heel wat lieve kindjes in juni jarig die een cadeautje verdienen. Je kan je vanaf vandaag ook weer opgeven voor de maand juli. Ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Lees gauw verder…

Lees ook:
Wie jarig is trakteert, een jaar lang élke maand!

Winactie

Vorige maand konden jullie lezen in mijn blog dat ik als trotse ambassadrice van VTech een jaar lang elke maand mag trakteren! Daarbij mochten papa’s, mama’s, oma’s, tantes en nog veel meer mensen aangeven welk cadeautje ze voor een jarige in de maand juni zouden willen winnen. Zoals ik al zei heb ik echt ontzettend veel lieve, leuke en soms wat ontroerende reacties mogen ontvangen. Het liefst zou ik iedereen een cadeautje willen geven, maar helaas, kan dat niet!

And the winner is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is: Sophie Hollenkamp! Van harte GEFELICITEERD! Jij wint voor jarige jet Fay dit geweldige cadeau: ‘Suzy & haar puppyvriendje’.

Neem je nog even contact met ons op, zodat we jullie het cadeau kunnen toesturen? Stuur even een mailtje naar info@mamatothemax.nl.

Hieperdepiep hoera!

Lieve Fay, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne tweede verjaardag toe op 4 juni! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons nog een berichtje?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand juli! Dus mocht jij een kindje kennen die in juli weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in juli jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind juni 2018 is de trekking voor de jarige kindjes in juli. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand augustus. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Een heel jaar lang feest dus!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

10 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTech juni trekking + nieuwe ronde!]

 1. Onze kleine Mila wordt 28 juli 1 jaar!
  De baby 2 in 1 activiteitentafel zouden wij een heel mooi cadeau vinden voor haar. Nieuwe dingen ontdekken!

 2. Onze kleine ontdekker wordt 10-07 1 jaar .
  Hij vind het heerlijk om buiten te zijn en om te fietsen (dan wel bij mama in het stoeltje natuurlijk).

  Maar hoe leuk zou het zijn als hij zelf op een fietsje de wereld kan verkennen met papa of mama op een stoklengte afstand.

  Daarom zou ik het super leuk vinden om hem samen met jullie te mogen verrassen met de Super Trike 4-in-1.

  Daar heeft ie niet alleen de komende zomer(vakantie) wat aan. Maar ook de komende jaren

 3. Voor onze lieve dochter Coco die op 9 juli 2 jaar wordt doe ik heel graag mee. Ze is gek op muziek maken en drumt graag op tafel. Zo schattig om te zien. Ik denk daarom dat het VTech Rock & Leer Drumstel een verjaardagskado zal zijn wat heel goed bij haar past 🙂

 4. Wat leuk! Helaas gemist voor mijn zoontje die in juni jarig is. Maar voor de maand november doe ik later (als ik het niet vergeet) graag mee.

 5. Ik wil graag meedoen voor lukas. Hij wordt alweer 3 op 23-7. Al zegt hij zelf dat hij 4 wordt omdat hij net als zijn neefje naar school wil .
  The kidizoom camera lijkt mij super voor onze kleine ontdekker

 6. Super mooie actie! Ik doe graag mee voor onze dochter Lily die 2 juli 2 word. Ik denk dat zij de Zing & Speel Piano helemaal geweldig vind aangezien ze gek is op muziek!

 7. Onze dochter Julie wordt 4 juli 2 jaar. Een dagje later wordt onze zoon Louis 4 jaar. Altijd leuk zo’n feestweek en zeker voor Louis(ons.. slik) een grote mijlpijl: hij mag naar de basisschool! Graag zou ik voor hun samen het Vtech Magibook willen winnen. Een cadeau waar ze samen veel plezier aan kunnen beleven!

 8. Hoi hoi! Ik doe mee voor het grootste ijsmonster dat op de 17de alweer twee jaar wordt, onze zoon Jesper. Zijn lievelingswoord is ijs en gek genoeg kent hij sinds de opening van de ijssalon opeens heel veel soorten fruit….weliswaar komt er dan altijd het woord ijs er achter te staan. Je kan dus wel raden welk cadeau er op zijn lijstje staat: Schep & Leer IJscokar!

 9. Ik doe graag mee voor onze zoon ! Mason wordt op 1 juli 2 jaar oud. Omdat hij gek is op dansen gaan wij voor de dans en leer muziekmat van Vtech.
  Leuke actie !!!

 10. Jaaa wij doen natuurlijk een poging mee! Onze zoon word 3 juli 1 jaar! (Wat gaat de tijd toch snel) wij willen graag de Maxi Trotti Loco 5 En 1 Vtech voor hem winnen aangezien hij zo leergierig is en hier kan je ech zoveel mee!
  Ik ga duimen voor ons en voor alle andere mama’s waarvan een kindje in juli jarig is!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!