Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH JULI TREKKING + NIEUWE RONDE!]


21 juni 2018


<

We hebben weer super veel lieve, leuke en ontroerende reacties mogen ontvangen op de VTech winactie voor de maand juli. Er zijn zóveel lieve mensen die een kindje een cadeautje gunnen. Vandaag maken we de winnaar van juli bekend en starten we gelijk met de nieuwe ronde voor augustus! 

Lees ook:
VTech juni trekking + nieuwe ronde

Winactie

Vorige maand won Sophie Hollenkamp voor 2-jarige Fay het super schattige cadeau ‘Suzy & haar puppyvriendje’! We hopen dat je een geslaagde verjaardag hebt gehad 4 juni. Het zag er erg gezellig uit. Bedankt voor de mooie foto’s. Veel speelplezier!

verjaardagscadeau 2 jaar vtech

En de winnaar voor de maand juli is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is: Marlous Kock! Van harte GEFELICITEERD! Jij wint voor jarige Greg dit geweldige cadeau: ‘Toet Toet Auto’s Brandweerwagen’.

brandweerwagen vtech

Neem je nog even contact met ons op, zodat we jullie het cadeau kunnen toesturen? Stuur even mailtje naar info@mamatothemax.nl.

Hip hip hooray!

Lieve Greg, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne 2e verjaardag toe op 18 juli! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons nog een berichtje?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand augustus! Dus mocht jij een kindje kennen die in augustus weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in augustus jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind juli 2018 is de trekking voor de jarige kindjes in augustus. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand september. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Een heel jaar lang feest dus!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!