Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH JULI TREKKING + NIEUWE RONDE!]


21 juni 2018


<

We hebben weer super veel lieve, leuke en ontroerende reacties mogen ontvangen op de VTech winactie voor de maand juli. Er zijn zóveel lieve mensen die een kindje een cadeautje gunnen. Vandaag maken we de winnaar van juli bekend en starten we gelijk met de nieuwe ronde voor augustus! 

Lees ook:
VTech juni trekking + nieuwe ronde

Winactie

Vorige maand won Sophie Hollenkamp voor 2-jarige Fay het super schattige cadeau ‘Suzy & haar puppyvriendje’! We hopen dat je een geslaagde verjaardag hebt gehad 4 juni. Het zag er erg gezellig uit. Bedankt voor de mooie foto’s. Veel speelplezier!

verjaardagscadeau 2 jaar vtech

En de winnaar voor de maand juli is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is: Marlous Kock! Van harte GEFELICITEERD! Jij wint voor jarige Greg dit geweldige cadeau: ‘Toet Toet Auto’s Brandweerwagen’.

brandweerwagen vtech

Neem je nog even contact met ons op, zodat we jullie het cadeau kunnen toesturen? Stuur even mailtje naar info@mamatothemax.nl.

Hip hip hooray!

Lieve Greg, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne 2e verjaardag toe op 18 juli! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons nog een berichtje?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand augustus! Dus mocht jij een kindje kennen die in augustus weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in augustus jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind juli 2018 is de trekking voor de jarige kindjes in augustus. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand september. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Een heel jaar lang feest dus!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH JULI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Oh!!! Ik vind dit zo’n leuke actie! Ik ben dol op Vtech! Mijn kleine meisje wordt 25 augustus 4 jaar. Na de vakantie is het tijd voor school. Dus ik vind dat ze wel een extra cadeautje verdiend 🙂
  Ik wil heel graag het magibook voor haar winnen! Dat zal ze TE GEK vinden!!! ❤️

 2. Wat een leuke actie!
  Onze batteraof Toine heeft zich sinds de geboorte van zijn kleine broertje afgelopen maart ontpopt als een echte paparazzi.
  Hij en zijn broertje zijn net klittenband. Elk onbewaakt ogenblik ‘leent’ hij mijn telefoon om een hele fotoserie van zijn broertje, selfies en andere lukrake foto’s te maken. Hij kan die vervolgens helaas niet zelf bekijken omdat de telefoon vergrendeld is.
  De kidizoom 5.0 zou dus wel echt een supersjiek cadeautje zijn voor zijn 5e verjaardag op 8 augustus. En dan hoeft mama niet dagelijks 70 foto’s te wissen 😉

 3. Jeehhh wat ontzettend leuk dat ik gewonnen heb en dat mijn zoontje een geweldig cadeau krijgt voor zijn tweede verjaardag. Zo ontzettend leuk, bedankt Mama to the Max

 4. Jehhh wat een super leuk nieuws. Zo leuk dat ik gewonnen heb en mijn zoontje een super cadeau krijgt op zijn tweede verjaardag. Ik ga jullie snel mailen. Bedankt Mama to the Max =)

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!