Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH JULI TREKKING + NIEUWE RONDE!]


26 juni 2019


Winactie VTech
<

Whoehoeee, het is juni! Dat betekent dat we de winnaar van de VTech winactie voor de maand juli bekend gaan maken. Heb jij of iemand die je kent meegedaan? Kijk dan gauw of je gewonnen hebt! Wil je graag meedoen voor een jarige job of jet in de maand augustus? Dan ben je mooi op tijd! Lees in de blog hoe je mee kunt doen!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH JUNI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won mama Saskia het onwijs leuke cadeau Blub Blub Bad Avontureneiland voor haar tweeling Eden en Noor. Samen met grote zus Jade hebben ze op 5 juni een heel gezellige eerste verjaardag gehad.

VTech winactie uitslag juni 2019

Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want ik mag nog iemand blij maken. Zo leuk!

En de winnaar voor de maand juli is…

Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd mama Véronique de Liège! Jouw dochter Lauren wint de VTech IJscokar! Dan kan ze samen met haar grote zussen Tess en Isa lekker ijsjes verkopen.

VTech ijscokar

Hip hip hoooooraayyy!

Lieve Lauren, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne eerste verjaardag toe op 28 juli! Wowie, je wordt al 4 jaar, dat betekent dat je naar de grote school gaat! Heel veel plezier en succes. Ga je ook samen met je twee lieve zussen ijsjes verkopen? We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons een berichtje via info@mamatothemax.nl?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand augustus! Dus mocht jij een kindje kennen die in augustus weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in augustus jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind juli 2019 is de trekking voor de jarige kindjes in augustus. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand september. Zo gaan we nogmaals het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Dat wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!