Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH JULI 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


26 juni 2020


Winactie VTech
<

Al hadden we al een lange tijd mogen genieten van het mooie weer, de zomer is nu écht begonnen! Tijd om het te vieren met de uitslag van de VTech winactie van de maand JULI! Ga gauw kijken of jouw kindje de gelukkige winnaar is. Mocht je mee willen doen met de maand AUGUSTUS? Dan kan je je vanaf vandaag ook opgeven! Succes!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH JUNI TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Lisette voor haar dochter Fiene! Lieve Fiene, we hopen dat op 3 juni een super leuke 4e verjaardag hebt gehad! Je mag nu naar de grote school, spannend hoor. Heb je al leuk kunnen spelen met Mila de magische make-up eenhoorn. Zo te zien was je er héél erg blij mee! Bedankt voor de mooie foto’s.

winnaar VTech juni 2020

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar van deze maand is… Deborah! Jij wint voor de tweeling de VTech Toet Toer Auto’s Politietoren! We hopen dat ze op 29 juli een fantastische 2e verjaardag zullen hebben en heel erg leuk kunnen spelen met de politietoren. Want zoals we lazen zijn ze dól op politie!

VTech toet toet auto's politietoren

Laat je nog even weten hoe deze twee kanjers heten en waar dit geweldige cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als jullie nog even een fotootje van de tweeling met het cadeau konden zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand augustus 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in augustus weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in augustus jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind juli 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in augustus. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand september. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

 

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH JULI 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

  1. Heel graag doe ik mee voor mijn kleinzoon Elian, die in augustus 10 jaar wordt.
    Ik zou hem heel erg blij maken met de Kidi Talkie, dan kan hij op afstand met zijn vriendje praten . Ik heb geen facebook (priveredenen), maar volg bloglovin n loot graag mee voor hem.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!