Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH JANUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]


30 december 2018


tech winactie
<

Hoeraaaa! Het is weer zover: ik mag weer een cadeautje uitdelen! Het blijft elke maand voor mij ook weer een groot feest. Vandaag maken we de winnaar van januari bekend en gaat ook de nieuwe ronde van start. Dus… Ken je een jarige job of jet in februari? Doe dan gauw mee!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won Pippa het onwijs leuke Magibook. We hopen dat je een geslaagde 2e verjaardag hebt gehad! Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want ik mag nog even doorgaan. Ennn… Het leuke is: iedereen mag meedoen! Dus is jouw neefje, zusje of buurmeisje in februari jarig? Doe gauw mee!

En de winnaar voor de maand januari is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is: Sanne Kohl! HIP HIP HOORAYY! Jij wint voor jarige Chloé dit ontzettend leuke cadeau: Mila, Mijn Magische Make-Up Eenhoorn.

make up speelgoed mila eenhoorn vtech mamatothemax

Hieperdepiep hoeraaa!

Lieve Chloé, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne 4e verjaardag toe op 13 januari! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons een berichtje via info@mamatothemax.nl?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Ook in 2019 gaan we verder met het uitdelen van cadeautjes. Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand februari! Dus mocht jij een kindje kennen die in februari weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in februari jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind januari 2019 is de trekking voor de jarige kindjes in februari. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand maart. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Een heel jaar lang feest dus!

Veel liefs,

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

31 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH JANUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter Veerle. Ze wordt 27 februari 6 jaar.
  Ik zou voor haar graag de VTech Kidicom max willen winnen. Ze zou heel graag al een eigen telefoon of tablet willen hebben, maar daar vinden we haar nog te jong voor en dit is een mooie tussen oplossing!!

 2. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Feline. Ze wordt op 2 februari 1 jaar oud! Ze verdient het zo! Na een enorm zware bevalling en een aantal kritieke dagen na de geboorte ( en ze is ook nog eens 5 weken te vroeg geboren) heeft ze zo geknokt en bewezen dat ze een plekje op deze wereld verdient! Zou haar graag verwennen door de VTech Toet Toet Auto’s Minnie’s IJssalon te winnen. Ik ga duimen dat ze eens in haar leventje eens geluk heeft, want dat verdient ze!

 3. Wat zou ik graag een cadeautje winnen voor ons dochtertje Sjors!
  Ze wordt 19 februari 2 jaar, veel te snel!
  Speelgoed van Vtech verveelt nooit, ze pakt er altijd naar!
  Ik zou dan graag de Vtech kidizoom winnen, ze wil zo vaak foto’s maken met m’n telefoon, dit zal ze geweldig vinden!

 4. Onze dochter wordt 28 februari, 3 jaar! We zijn bezig met zindelijk worden dus pop Zoë op het potje is een toepasselijk cadeau voor onze bijna jarige Het!

 5. Wat een leuke blog weer!
  En wat gaaf dat je dit kan en mag weggeven!

  Onze dochter Anouk wordt 6 februari alweer 2 jaar! Ze is erg wijs en loopt wat vooruit op haar leeftijd. Daarom zouden wij het super tof vinden om voor haar het roze MagiBook of de roze Magisch bureau te winnen. Wat zal ze daar een hoop speel plezier van hebben! Fingers crossed!

 6. Mijn lieve boefje Kjell word 15 februari 2 jaar. Kjell speelt graag met de toet toet auto’s van VTech maar is ook leergierig. Een magicbook is dan ook echt iets voor hem.
  Ik ga duimen voor Kjell.

 7. Hoi hoi, ook ik doe graag mee aan deze mooie winactie. Vijftien jaar geleden kochten wij voor het eerst een product van Vtech, een baby walker voor onze oudste dochter. Sindsdien zijn wij helemaal weg van Vtech. Onze zoon wordt op 7 februari a.s. 2 jaar! Wat gaat de tijd toch snel. Ik denk dat “mijn magisch bureau” wel heel leerzaam zal zijn! Hopen dat hij verrast zal worden.

 8. Ah wat een leuke winactie!
  Ik doe graag mee voor mijn dochter die op 16 februari 2jaar wordt. Ze houdt echt van blokken bouwen, dus doe graag mee voor de vtech bla bla blocks. Nu maar duimen dat we straks ons meisje blij mogen maken met deze geweldige winactie
  Nicole eijbersen onlangs geplaatst…HOE BLIJF IK IN BALANSMy Profile

 9. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter die op 6 februari 2jaar wordt. Ze houdt heel erg van bouwen dus doe graag mee voor de vtech bla bla blocks. Nu duimen maar!

 10. Ah zo leuke winactie. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die 16 februari 2jaar wordt. Ze houdt echt van blokken bouwen, dus wil graag mee doen voor de vtech bla bla blocks. Nu maar duimen dat we mogen winnen!

 11. Onze oudste dame wordt op 11 februari alweer 3 jaar. Ik denk dat ze heleboel zal worden van een magi book. Dan kan ze vast lekker veel oefenen voor de basisschool.

 12. Superleuk dat de winactie van v-tech ook in 2019 doorgaan! Mijn zoon Julian hoopt 3 februari 2 jaar te worden. Het zou geweldig zijn om de blablablocks te winnen. Hij is dol op blokjes en v-tech!

 13. Wat leuk, wat heb ik hier al lang naar uitgekeken om mee te doen met de vtech februari trekking, want 8 februari wordt onze dochter alweer 3 jaar. En ze is al een echt poppen moedertje aan het worden, daarom zou ik het super leuk vinden om voor haar de ‘Zoë op het potje’ te winnen.
  Wij gaan duimen!

 14. Zou erg leuk zijn voor onze Josephine die 2 februari 2 jaar hoopt te worden! Vooral het eerste 100 woorden boek komt goed van pas!

 15. Gefeliciteerd winnaar! Ik wil graag meedoen met Februari! Tum wordt op 9 februari alweer 6 jaar! Hij is een beetje jaloers op zijn zusje die met kerst de Magibook had gekregen. De Kidizoon Smartwatch vind hij ook erg cool.

 16. Super leuke blog weer!

  Ik heb zolang naar deze blog uitgekeken!

  Onze dochter Tessa Valentina wordt 6 Februari 2 jaar en wat zou het geweldig zijn als ze de eerste 100 woordjes boek V-Tech mag winnen.

  We blijven duimen deze maand❤️

 17. Ohh ik doe héél graag mee voor mijn kleine jonge Révin die 21 Februari alweer zijn 2e kaarsje mag uitblazen!
  V-tech heeft zo’n leuk nieuw speelgoed. Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar de Kidicom, maar het is zó lastig om een specifiek product te benoemen als er zoveel leuks is. Succes weer met kiezen Marjon, lijkt me ook niet altijd makkelijk! Hihi

 18. Ohh ik doe héél graag mee voor mijn kleine jonge Révin die 21 Februari alweer zijn 2e kaarsje mag uitblazen!
  V-tech heeft zo’n leuk nieuw speelgoed. Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar de Kidicom, maar het is zó lastig om een specifiek product te benoemen als er zoveel leuks is. Succes weer met kiezen Marjon, lijkt me ook niet altijd makkelijk! Hihi

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!