Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH JANUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]


30 december 2018


tech winactie
<

Hoeraaaa! Het is weer zover: ik mag weer een cadeautje uitdelen! Het blijft elke maand voor mij ook weer een groot feest. Vandaag maken we de winnaar van januari bekend en gaat ook de nieuwe ronde van start. Dus… Ken je een jarige job of jet in februari? Doe dan gauw mee!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won Pippa het onwijs leuke Magibook. We hopen dat je een geslaagde 2e verjaardag hebt gehad! Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want ik mag nog even doorgaan. Ennn… Het leuke is: iedereen mag meedoen! Dus is jouw neefje, zusje of buurmeisje in februari jarig? Doe gauw mee!

En de winnaar voor de maand januari is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is: Sanne Kohl! HIP HIP HOORAYY! Jij wint voor jarige Chloé dit ontzettend leuke cadeau: Mila, Mijn Magische Make-Up Eenhoorn.

make up speelgoed mila eenhoorn vtech mamatothemax

Hieperdepiep hoeraaa!

Lieve Chloé, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne 4e verjaardag toe op 13 januari! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons een berichtje via info@mamatothemax.nl?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Ook in 2019 gaan we verder met het uitdelen van cadeautjes. Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand februari! Dus mocht jij een kindje kennen die in februari weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in februari jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind januari 2019 is de trekking voor de jarige kindjes in februari. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand maart. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Een heel jaar lang feest dus!

Veel liefs,

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

31 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH JANUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Hoi ik zou heel graag een v tech kado winnen voor mijn zoontje shayn. Hij is 2 februari 2 jaar geworden en door financele tegen slagen hebben we hem geen kado kunnen geven en geen verjaardagsfeest. We hopen dat we een kado voor hem kunnen winnen. Een magibook of de zebrapiano zou hij heel leuk vinden maar alles is goed als hij maar een kadotje krijgt.

 2. Als eerste nog een heel gelukkig liefdevol gezegend 2019 gewenst! 🙂

  Graag zou ik voor mijn zoontje Bram mee willen doen. Hij wordt 26 februari alweer 2 jaar!
  Hij heeft een extra mooi cadeautje verdiend, omdat hij afgelopen september grote broer is geworden van onze lieve Lukas. Hoewel het niet altijd makkelijk is geweest, omdat zijn kleine broertje een huilbabytje was en 2 keer in korte was opgenomen in het ziekenhuis, is Bram zooo ontzettend lief voor zijn kleine broertje geweest! Bram bracht zijn tutje als Lukas huilde en gaf enorm veel kusjes en knuffels! Hij heeft echt een goed hartje!

  Bram is helemaal weg van toet toet auto’s en daarom zouden wij graag de Brandweerkazerne winnen.

  Duimen maar 🙂

 3. Hoi Marjon!

  Eindelijk kunnen we meedoen met deze win-actie. Onze Julia word 11 februari 1 jaar! Wauw, kan het nog steeds niet bevatten. Iedere keer als ik eraan denk springen de tranen in mijn ogen. Maar goed, genoeg emotioneel gezeur! Aangezien Julia’s opa treinmachinisten is, en deze maand met pensioen gaat, zouden wij de locomotief van Vtech echt een heel leuk cadeau vinden. Opa hoopt nu al dat ze ooit treinmachinist word, dus dan kan ze maar oefenen!
  Liefs Lieke

 4. Owh zoveel leuks van V-tech ik kan zelf niet kiezen. Dus mochten we winnen laat ik ons verrassen dan is het voor mij ook extra spannend. Rens wordt vier en gaat dus naar school over een dikke maand (zo spannend voor mij maar hij heeft er veel zin in). Daarom lijkt mij het magische bureau een goed cadeau (ik heb je daar op je vlogs er enthousiast over gezien) of de camera zodat ik niet meer bang hoef te zijn dat mijn telefoon uit zijn handjes valt als hij ook weer eens een foto wil maken (ik maak er zelf namelijk teveel van mijn lieve jongens). Zelf zou Rens denk ik de schep en leer ijscokar kiezen of de brandweerkazerne van de toettoet auto’s.

 5. Mijn lieve dochter Féline wordt 24 februari alweer 2! De tijd vliegt voorbij. En 2 maandjes later wordt ze grote zus! Ik zou heel graag de Schep & Leer ijscokar willen winnen voor haar. Ze is nu al heel zorgzaam en komt ons regelmatig ‘kopjes thee’ brengen. Hoe leuk als ze ons een ijsje kan geven!

 6. Yes!!! De maand februari is aangebroken met de v-tech actie!! Dat betekent dat wij mee kunnen doen voor onze jongste knapperd, Mikai! die 2 februari alweer 1 jaar wordt!! Hoe bestaat het, maar wij hebben met nog een zoon van 2,5 geen duplo of dergelijke in huis, dus ik dacht, na het zien van jou spon, kom maar door met die blabla blocks!! Hoe leuk zou dat zijn voor zijn eerste verjaardag. Duimen!!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!