Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH JANUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]


7 januari 2020


Winactie VTech
<

Oeps, was het alweer januari? Ja, het is toch echt al JANUARI 2020! Wat is het snel gegaan hè, het afgelopen jaar? Vandaag zullen we de winnaar van de maand JANUARI met jullie bekend maken, zó spannend! Ga je gauw kijken of je gewonnen hebt of doe je mee met de volgende ronde? Want vanaf vandaag kan je je opgeven voor de VTech winactie van de maand FEBRUARI! Succes! 

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH NOVEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won Inge Cools voor haar zoontje Seppe! Lieve Seppe, we hopen dat op 31 december een onvergetelijke 3e verjaardag hebt gehad. Heb je al veel ijsjes gemaakt met je VTech Schep & Leer IJscokar?

Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want de winnaar voor de maand januari ga ik NU bekend maken! Zó spannend…

Hieperdepiep hoeraaaa!

En de winnaar van deze maand is… Jaja… Maayke Groot! Van harte gefeliciteerd! Jij wint voor bijna 3-jarige Toby Codi RoboDino!

VTech winactie mama to the max

We hopen natuurlijk dat Toby een geweldige 3e verjaardag heeft op 24 januari! Dat je maar veel mag spelen, leren en ontdekken met je stoere dino! Stuur je ons een fotootje van je geslaagde verjaardag? Dat mag via Facebook of naar: info@mamatothemax.nl!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand februari 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in februari weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in februari jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind januari 2019 is de trekking voor de jarige kindjes in februari. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand maart. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!