Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH JANUARI 2021 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


31 december 2020


Winactie VTech
<

We zijn alweer aangekomen aan de laatste dag van het jaar 2020! Wat was het een mooi jaar vol verrassingen samen met VTech Speelgoed. Vandaag maken we de winnaar van alweer het nieuwe jaar bekend! Dus heb jij je opgegeven voor een kindje die jarig is in januari 2021? Dan kun je NU kijken of je gewonnen hebt! Wil je meedoen voor de verjaardagsactie van februari? Dan mag je je vanaf nu ook opgeven! Veel succes!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Patricia Buurlage Gooijert voor haar jarige dochter Emily! We hopen dat jullie op 24 december een super geslaagde 5e verjaardag hebt gehad! Heb je al veel filmpjes en foto’s kunnen maken met je VTech KidiZoom Pixie Speelgoedcamera? Doe maar goed je best, wie weet wordt je nog een echte vlogger!

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar voor deze maand is… Chayen-May Krause! Jij wint voor je lieve neefje Vez de VTech Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen! Lieve Vez, alvast van harte gefeliciteerd met je 3e verjaardag! Wat zul je blij zijn met je mooie brandweerwagen! Ga je lekker veel spelen? We hopen dat je een super leuke verjaardag hebt op 7 januari!

Vtech winactie brandweerauto

Laat je nog even weten waar dit super leuke cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand februari 2021! Dus mocht jij een kindje kennen die in februari weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in februari jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind januari 2021 is de trekking voor de jarige kindjes in januari. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand maart 2021. Succes en veel plezier!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

26 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH JANUARI 2021 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

 1. Graag doe ik mee voor mijn nichtje Fenne die 20 mrt 7 jaar wordt , voor de 2e keer jarig met corona dus weer geen feestje , ik zou haar heel blij maken met de roze smartwatch of de roze storytel ik ga heel hard duimen

 2. Ik doe graag mee voor ons zoontje die 19 maart 2 jaar wordt. Zijn 1ste verjaardag was al met veel maatregels en dus geen groot feest zoals bij vele 1ste verjaardagen en ben bang dat zijn 2e verjaardag ook met maatregels zou zijn. Zou voor hem graag de bla bla blocks trein willen winnen.

 3. Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon, hij wordt 23 februari 5 jaar. Hij is een slimme jongen en stelt veel vragen. De interactieve globe zal dan ook zeker bij hem in de smaak vallen. En nu er waarschijnlijk bijna geen visite mag komen is een extra cadeau natuurlijk extra leuk. Hij telt al maanden af tot zijn verjaardag.

 4. Ik doe graag mee voor onze kleine meid die 28 februari alweer 3 jaar wordt! Wat zal ze de magische glamper van Vtech geweldig vinden! Ze is altijd in de weer met alles wat maar rijden kan dus deze vierwieler vol verrassingen zal ze vast en zeker niet meer los willen laten! We gaan hier hard voor haar duimen!

 5. Voor mijn zoontje, hij wordt zes jaar. Lekker buiten spelen met de buurtkindjes helpt ons door de lockdown. Daarom lijkt me de kidiTalkie een geweldig cadeau. Zodat ze nog meer avonturen kunnen beleven samen.

 6. 3 februari wordt mijn dochter Sharon 9. Een van de toppers op haar verlanglijstje is een storio max xl 2.0 blauw.
  Na het thuis schoolwerk maken, en de drukte rond haar zusje met meerdere beperkingen zou deze tablet haar veel plezier en rust geven

 7. Voor mijn dochtertje Evah, die hoopt 6 februari 5 jaar te worden. Ze zou heel blij worden van een VTech Smartwatch en dan het liefste in de kleur blauw. Ze wil een stoer meisje zijn.

 8. Hoi Marjon! Onze Tiffany wordt 19 Februari 3 jaar. Bij ons ontbreekt de vtech vrolijke vriendjes eenhoorn nog op dit moment. Het zou echt een mega verassing voor haar zijn als ze deze mag ontvangen.
  Succes iedereen!!

  groetjes

  Angela Choi

 9. Ik wil graag meedoen voor mijn dochter Livv, die op 4 februari haar eerste verjaardag mag vieren. Ik zou voor haar graag de Vtech Mijn Magische Baby Eenhoorn willen winnen. Een leuk, girlie item (als verandering op het veelal jongens speelgoed van haar broer van 2).

 10. He wat gek, ik zie mijn reactie van 1 januari niet meer…….

  Maar ik doe graag mee voor mijn dochter Livv, die 4 februari haar eerste verjaardag viert! Ik had de mijn magische baby eenhoorn in gedachten. Een mooi, girly item voor mijn kleine meid (tussen veelal jongensspeelgoed hier 🙂

 11. Ik doe mee voor mijn lieve Ivan! Hij wordt 19 februari 3 jaar. Hij kijkt altijd met veel plezier naar Cory Carson op tv, ik denk dat hij het huis van Cory dan ook fantastisch zal vinden!

 12. Deze oma maakt graag kans op de brandweerwagen voor onze kleindochter Julia die 24 februari 2 jaar word. P.S. Opa is brandweerman geweest 😉

 13. Ik doe graag mee voor ons jongste zoontje die op Valentijnsdag 14 februari alweer 3 jaar oud wordt.
  Hij zou de StoriKid – Jouw interactieve verhaaltjesverteller blauw heel erg leuk vinden! 🙂

 14. Ik doe deze maand graag mee voor mijn neefje Dalmar die 21 februari 7 jaar wordt. Hij is he-le-maal gek van filmpjes en het wordt dus tijd dat hij in plaats van eindeloos filmpjes van anderen kijkt, er ook zelf een paar gaat maken (in de benen komen dus ;-)). Zijn tante zal zijn eerste enthousiaste volger wordt ;-). Voor hem doe ik dus graag mee voor een Action Cam!

 15. Leuk ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze wordt op 12 februari 2 jaar en ik zou voor haar graag de vtech ijscokar willen winnen

 16. Ik doe graag mee voor mijn zoon die 7 februari 1 jaar hoopt te worden. Helaas zit groots zijn verjaardag vieren er niet in door het corona.
  Graag zouden wij het boek mijn eerste 100 woorden dieren willen winnen .

 17. ik doe graag mee voor mijn dochter Julia die op 7 februari 5 jaar oud wordt.

  Voor haar zou ik graag de StoriKid – Jouw interactieve verhaaltjesverteller roze willen winnen..

 18. Ik wil graag meedoen voor onze dochter Livv, die 4 februari 1 jaar wordt! Ik gun haar die leuke Mijn Magische baby eenhoorn. Ze speelt al heel leuk met het speelgoed van haar broer van 2 1/2, maar zo’n leuke, magische, lekker girlie toy is echt iets voor onze ondernemende meid.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!