Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH JANUARI 2021 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


31 december 2020


Winactie VTech
<

We zijn alweer aangekomen aan de laatste dag van het jaar 2020! Wat was het een mooi jaar vol verrassingen samen met VTech Speelgoed. Vandaag maken we de winnaar van alweer het nieuwe jaar bekend! Dus heb jij je opgegeven voor een kindje die jarig is in januari 2021? Dan kun je NU kijken of je gewonnen hebt! Wil je meedoen voor de verjaardagsactie van februari? Dan mag je je vanaf nu ook opgeven! Veel succes!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Patricia Buurlage Gooijert voor haar jarige dochter Emily! We hopen dat jullie op 24 december een super geslaagde 5e verjaardag hebt gehad! Heb je al veel filmpjes en foto’s kunnen maken met je VTech KidiZoom Pixie Speelgoedcamera? Doe maar goed je best, wie weet wordt je nog een echte vlogger!

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar voor deze maand is… Chayen-May Krause! Jij wint voor je lieve neefje Vez de VTech Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen! Lieve Vez, alvast van harte gefeliciteerd met je 3e verjaardag! Wat zul je blij zijn met je mooie brandweerwagen! Ga je lekker veel spelen? We hopen dat je een super leuke verjaardag hebt op 7 januari!

Vtech winactie brandweerauto

Laat je nog even weten waar dit super leuke cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand februari 2021! Dus mocht jij een kindje kennen die in februari weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in februari jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind januari 2021 is de trekking voor de jarige kindjes in januari. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand maart 2021. Succes en veel plezier!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

26 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH JANUARI 2021 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

 1. Ik doe graag mee voor ons vriendje Jari.
  Hij wordt 21 maart alweer 2 jaar.
  Hij zou heel gelukkig worden van de ijscowagen.
  Dan kan hij samen met mijn zoontje daarmee spelen. Zeker nu we alweer maanden niet kunnen gaan zwemmen.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!