Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH FEBRUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]


25 januari 2019


Winactie VTech
<

Yes! Ook in 2019 gaan we verder met onze super leuke winactie! Het afgelopen jaar heb ik veel jarige kindjes blij mogen maken met speelgoed van VTech. Deze maand is er uiteraard weer een gelukkige winnaar. Ben je benieuwd of je gewonnen hebt of wil je alvast mee doen voor een jarige in maart? Lees dan gauw verder hoe je kans maakt!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTHECH JANUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won Chloé het onwijs leuke cadeau Mila, Mijn Magisch Make-Up Eenhoorn. We hopen dat je een geslaagde 4e verjaardag hebt gehad op 13 januari! Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want ik mag nog even doorgaan. Ennn… Het leuke is: iedereen mag meedoen! Tantes, opa’s, de buurvrouw of wie dan ook: zet hem op!

En de winnaar voor de maand februari is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is: Marit! Gefeliciteeeerd! Jij wint voor jarige Tum dit ontzettend leuke cadeau: de Kidizoom Smartwatch.

kidizoom smartwatch cadeautip 6 jaar vtech mamatothemax

HIP HIP HOORAY!

Lieve Tum, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne 6e verjaardag toe op 9 februari! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons een berichtje via info@mamatothemax.nl?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand maart! Dus mocht jij een kindje kennen die in maart weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in maart jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind februari 2019 is de trekking voor de jarige kindjes in maart. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand maart. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Een heel jaar lang feest dus!

Veel liefs,

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

54 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH FEBRUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Pingback: 7 x het favoriete VTech speelgoed van de meisjes ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

 2. Onze kleine ontdekkingsreiziger wordt op 19 maart alweer twee jaar en ik denk dat Ninthe het MagiBook van Vtech ontzettend leuk gaat vinden! Mama lijkt het in ieder geval super handig als wij van de zomer met de auto op vakantie naar Italië gaan

 3. Ik doe héél graag mee voor mijn lieve kleindochter Philou die 17 maart al weer 2 jaar wordt. Mijn kleine moppie is dol op chocolade ijsjes en uitdelen, dus ik denk dat ze héél erg blij wordt van de super leuke ijsco-kar van Vtech
  Wat een super leuke actie!!

  Liefs Mieke (ook oma’s zijn dol op MTTM!!)

 4. Ik doe héél graag mee voor mijn lieve kleindochter Philou die 17 maart alweer 2 jaar wordt. M’n kleine moppie is dol op chocolade ijsjes en uitdelen dus ik denk dat ze héél erg blij wordt van de super leuke ijsco-kar van VTech
  Wat een leuke actie!!

  Liefs Mieke (ook oma’s zijn dol op MTTM!!)

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!