Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH FEBRUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]


30 januari 2020


Winactie VTech
<

Zo hé, de eerste maand is alweer zo goed als om en dat betekent dat we de winnaar van FEBRUARI bekend kunnen maken! Ga je gauw kijken of je gewonnen hebt of doe je mee met de volgende ronde? Want vanaf vandaag kan je je opgeven voor de VTech winactie van de maand MAART! Succes! 

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH JANUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won Maayke Groot voor haar zoontje Toby! Lieve Toby, we hopen dat op 24 januari een super leuke 3e verjaardag hebt gehad. Heb je al veel gespeeld met Codi RoboDino?

Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want de winnaar voor de maand februari ga ik NU bekend maken! Zit je er klaar voor? Hier komt ie…

HIP HIP HOOOORAY!!

En de winnaar van deze maand is… Yvonne Paanakker Burmanje! Jullie winnen voor dochterlief Feline het Bla-Bla-Blocks Speelhuis!

VTech Bla Bla Blocks, speelgoed van het jaar

We hopen natuurlijk dat Feline een geweldige 1e verjaardag heeft op 24 februari! Ga het spelen dan maar gauw ontdekken met je super leuke speelhuis. Stuur je ons een fotootje van je geslaagde verjaardag? Dat mag via Facebook of naar: info@mamatothemax.nl!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand maart 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in maart weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in maart jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind februari 2019 is de trekking voor de jarige kindjes in maart. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand maart. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!