Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH FEBRUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]


30 januari 2020


Winactie VTech
<

Zo hé, de eerste maand is alweer zo goed als om en dat betekent dat we de winnaar van FEBRUARI bekend kunnen maken! Ga je gauw kijken of je gewonnen hebt of doe je mee met de volgende ronde? Want vanaf vandaag kan je je opgeven voor de VTech winactie van de maand MAART! Succes! 

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH JANUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won Maayke Groot voor haar zoontje Toby! Lieve Toby, we hopen dat op 24 januari een super leuke 3e verjaardag hebt gehad. Heb je al veel gespeeld met Codi RoboDino?

Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want de winnaar voor de maand februari ga ik NU bekend maken! Zit je er klaar voor? Hier komt ie…

HIP HIP HOOOORAY!!

En de winnaar van deze maand is… Yvonne Paanakker Burmanje! Jullie winnen voor dochterlief Feline het Bla-Bla-Blocks Speelhuis!

VTech Bla Bla Blocks, speelgoed van het jaar

We hopen natuurlijk dat Feline een geweldige 1e verjaardag heeft op 24 februari! Ga het spelen dan maar gauw ontdekken met je super leuke speelhuis. Stuur je ons een fotootje van je geslaagde verjaardag? Dat mag via Facebook of naar: info@mamatothemax.nl!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand maart 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in maart weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in maart jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind februari 2019 is de trekking voor de jarige kindjes in maart. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand maart. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

20 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH FEBRUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Ik doe graag mij voor mijn nichtje Jenna! Zij wordt op 8 maart 4 jaar. Zelf ben ik in verwachting van een tweeling, en ze vind het heel bijzonder dat er wel 2 kindjes in mijn buik zitten! Ik zou graag de vtech kidizoom pixi voor haar willen winnen, dan kan ze zodra de tweeling er is leuke foto’s maken van haar en de tweeling!

 2. Ons lieve regenboogje Sarah wordt 14 maart 1 jaar! Een hele bijzondere mijlpaal natuurlijk, en die vieren wij graag met een extra cadeau! Ik doe mee voor de Schep & Leer IJscokar, zie alhelemaal voor me hoe ze daar aankomende zomer ijsjes mee gaat verkopen

 3. Ik loot mee voor de kidizoom action cam. Mijn zoontje is jarig op 7 maart en word 7 Jaar. Ik Zou hem hier zeer graag met verrassen. V-tech is echt van topkwaliteit.

 4. Niet alleen kleine kind houden van Vtech ook voor de wat grotere kinderen hebben ze nog supergaaf speelgoed. Mijn zoon is 15 maart jarig, en bereikt dan de bijzondere leeftijd van 10 jaar. Hij wil al tijden een Action Cam dus met deze van V tech zou hij superblij zijn. Die kan hij dan meenemen als hij met zijn vader gaat mountainbiken en ook op vakantie (we gaan naar de bergen) is zo’n camera natuurlijk gaaf om te gebruiken.
  https://www.vtechnl.com/kidizoom-action-cam-hd.html

 5. Weer een kindje blij gemaakt, wat fijn dat jullie dit doen!
  Ik doe deze keer ook graag zelf mee, want 24 maart wordt mijn jongste zoontje 2 jaar (help wat gaat de tijd snel!). Ik denk dat hij de ijscokar wel erg fijn zou vinden als cadeau.

 6. Hoe leuk is dit weer! Mijn dochtertje wordt op 6 maart al 1 jaar. Mijn kleine meid houdt van interactie dus zou ze heel veel plezier beleven aan Vtech toet toet auto’s Minnie’s ijssalon speelset. Dat zou ze helemaal geweldig vinden! Fingers crossed.

 7. onze kleindochter jenna wordt 8 maart 4jaar. We passen 1 dag in de week op, maar als ze dan naar school gaat wordt het toch wat anders want dan zien we er alleen na school. Ik zou daarom graag een bijzonder cadeau voor der willen winnen. Ze maakt altijd foto’s met mijn telefoon dus ik zou graag voor haar de vtech kidizoom pixi willen winnen. Kunnen we uit school mooie foto’s van ons samen maken.

 8. Helemaal leuk, wij gaan een poging doen!
  Mijn zoontje wordt 16 maart alweer 3 jaar. Hij zal erg blij zijn als hij het magibook van VTech zou krijgen! Dan kan hij lekker spelen als zijn grote zus naar school gaat na de voorjaarsvakantie!
  Wij gaan duimen!

 9. Mijn zoontje Vikas wordt 24 maart 2 jaar. Hij wil alles doen wat zijn grote broer en zus ook doen. Hij is enorm leergierig en daarom denk ik dat hij ontzettend blij zou zijn met de ‘Magisch Bureau’ van VTech. Kan hij nieuwe dingen leren en kan hij er nog jaren mee verder.

 10. onze kleindochter jenna wordt 8 maart 4jaar. We passen 1 dag in de week op, maar als ze dan naar school gaat wordt het toch wat anders want dan zien we er alleen na school. Ik zou daarom graag een bijzonder cadeau voor der willen winnen. Ze maakt altijd foto’s met mijn telefoon dus ik zou graag voor haar de vtech kidizoom pixi willen winnen. Kunnen we uit school mooie foto’s van ons samen maken.

 11. Ahh wat leuk zeg! Vtech heeft echt fantastisch speelgoed! Onze lieve Sep wordt 7 maart 1 jaar! We hebben vorig jaar lang op ‘m moeten wachten, hij werd in februari al verwacht. Met 42 weken kwam hij op de wereld. En hoe snel is het eerste jaar voorbij gevlogen, wauw. Ik denk dat hij de vtech Toet Toet auto’s treinset heel tof gaat vinden!

 12. Mijn dochter jenna wordt 8 maart 4 jaar. Dit is toch wel een hele bijzondere leeftijd want dan komt de grote stap naar de basisschool. Jenna is er al helemaal klaar voor maar ik vindt het toch nog wel spannend. Het zou haar dag helemaal bijzonder maken als ze een mooi vtech cadeau krijgt. In januari zijn we ook naar disney geweest en nu is ze nog een grotere frozen fan dus ze zou heel graag het vtech frozen kidisecrets willen winnen.

 13. Mijn meisje wordt 8 maart 4 jaar. Een hele bijzondere leeftijd want dan gaat ze naar de grote school. Zelf is ze der klaar voor maar ik vindt het nog wat spannender. Bij zo’n speciale dag zou een speciaal cadeau van vtech helemaal passen. Wij zijn in januari ook naar frozen in Disney geweest en daarna is ze nog een grotere frozen fan dan ze al was. Dus haar verjaardag zou helemaal bijzonder worden met de vtech frozen 2 kidisecrets.

 14. We doen ook dit jaar graag terug mee ondertussen komt de 2de verjaardag van Aurélie weeral dichter bij 28 maart om precies te zijn ze zou dolblij zijn met de bla bla Blocks boerderij daarmee kan ze haar collectie van het huisje en de trein uitbreiden

  Wij duimen alvast
  Liefs Sally en Aurélie

 15. Wat gaaf dat deze winactie nog steeds loopt
  Fenna wordt 13 maart 3 jaar.
  Ze zou heel blij worden van de Schep en leer ijscokar. Dan kan ze voor haar zieke mama ijsjes maken en hebben we toch plezier!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!