Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH FEBRUARI 2021 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


31 januari 2021


Winactie VTech
<

Wowww! De dagen vliegen voorbij en nog even en we zitten alweer in de maand februari. Wij hebben een aantal heerlijke dagen in de sneeuw gehad en de meisjes konden zelfs heerlijk van wat bulten sleeën. Echt een feestje! Wat ook echt een feestje is dat we ook weer aangekomen zijn aan de uitslag van de winactie met VTech. De winnaar voor de maand februari is daarmee bekend én je kunt mee doen voor de maand maart! Kijk gauw verder wat je daarvoor moet doen!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH JANUARI 2021 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Chayen-May Krause voor haar jarige neefje Vez! We hopen dat jullie op 7 januari een super geslaagde 3e verjaardag hebt gehad! Heb je al veel brandjes geblust met je VTech Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen? Nog heel veel speelplezier met je nieuwe speelgoed!

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar voor deze maand is… Peggy Meessen! Jij wint voor je bijna jarige zoon Ivan de VTech Toet Toet Cory Carson Familie Carson Huis! Lieve Ivan, alvast van harte gefeliciteerd met je 3e verjaardag! We hopen dat je op 19 februari een super leuke verjaardag hebt. We lazen dat je groot fan bent van Cory Carson. Ga maar gauw spelen met het mooie huis en Cory, Chrissy en mama.

vtech winactie cory carson huis

Laat je nog even weten waar dit super leuke cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand maart 2021! Dus mocht jij een kindje kennen die in maart weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in maart jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind februari 2021 is de trekking voor de jarige kindjes in maart. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand april 2021. Succes en veel plezier!

Veel liefs,

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!