Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH FEBRUARI 2021 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


31 januari 2021


Winactie VTech
<

Wowww! De dagen vliegen voorbij en nog even en we zitten alweer in de maand februari. Wij hebben een aantal heerlijke dagen in de sneeuw gehad en de meisjes konden zelfs heerlijk van wat bulten sleeën. Echt een feestje! Wat ook echt een feestje is dat we ook weer aangekomen zijn aan de uitslag van de winactie met VTech. De winnaar voor de maand februari is daarmee bekend én je kunt mee doen voor de maand maart! Kijk gauw verder wat je daarvoor moet doen!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH JANUARI 2021 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Chayen-May Krause voor haar jarige neefje Vez! We hopen dat jullie op 7 januari een super geslaagde 3e verjaardag hebt gehad! Heb je al veel brandjes geblust met je VTech Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen? Nog heel veel speelplezier met je nieuwe speelgoed!

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar voor deze maand is… Peggy Meessen! Jij wint voor je bijna jarige zoon Ivan de VTech Toet Toet Cory Carson Familie Carson Huis! Lieve Ivan, alvast van harte gefeliciteerd met je 3e verjaardag! We hopen dat je op 19 februari een super leuke verjaardag hebt. We lazen dat je groot fan bent van Cory Carson. Ga maar gauw spelen met het mooie huis en Cory, Chrissy en mama.

vtech winactie cory carson huis

Laat je nog even weten waar dit super leuke cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand maart 2021! Dus mocht jij een kindje kennen die in maart weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in maart jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind februari 2021 is de trekking voor de jarige kindjes in maart. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand april 2021. Succes en veel plezier!

Veel liefs,

 

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

19 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH FEBRUARI 2021 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

 1. Jaaa voor onze stoere Vik. 13 maart wordt hij 3 jaar. Hij wil heel graag net als zn grote broer naar school, mja nog iets te vroeg. Magibook starterkit lijkt me voor hem echt super tof!

 2. Ik doe graag mee voor mijn nichtje! Op 8 maart wordt ze 5 jaar! Ik zou haar graag verrassen met de Vtech kidi smart glow!

 3. Hallo wat een leuke actie ik doe graag mee voor mijn zoon Jelte die 26 maart 7 jaar wordt.Hij zou heel graag een globe of een Storio MAX XL willen.
  Helaas hebben we vorig jaar zijn verjaardagsfeest niet kunnen vieren i.v.m. de strenge lockdown die toen net inging geen verjaardagsfeest en geen kinderfeest gehad. Benoemd dat we het volgend jaar (over aantal weken dus al) het wel zouden vieren maar helaas ziet het er naar uit dat het dit jaar ook klein gevierd gaat worden. Wat begrijpelijk maar ook ontzettend jammer is om het 2x achter elkaar niet echt te kunnen vieren zoals we het normaal gewend zijn met grote mensen en kinderen in en rond het huis. Ik gun hem dit cadeau omdat hij dol is op lezen, weetjes en leren wat zou hij dit een geweldige verassing vinden als hij een cadeautje van v tech zou krijgen.
  Dus heel graag doen wij mee

 4. Ik doe graag mee voor mijn nichtje Jenna. Ze wordt in maart alweer 5 jaar! Zou graag de vtech kidi glow smart art voor haar winnen!

 5. Deze trotse papa doet mee voor zijn kleine meisje die 8 maart gewoon al weer 5 jaar wordt. Wat gaat het snel. Jenna is een dag voor mijn eigen verjaardag geboren en nog steeds is ze het mooiste cadeautje wat ik kan wensen. Dus zou voor haar graag de kidi smart glow art willen winnen

 6. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje die 20 maart 5 jaar wordt. Al weken vraagt hij wanneer hij eindelijk zijn feestje mag vieren maar ook dit jaar zal het voor de 2e keer geen groot feest worden. Hij wil heeel graag de globe . Hopelijk kunnen we hem toch een onvergetelijke verjaardag geven ondanks deze vreselijke situatie.

 7. Xavier wordt 22 maart alweer 3 jaar. Door onze verhuizing hebben we veel speelgoed weggedaan. Vtechs eerste 100 woordjes was een hit hier, maar ook deze is doorgegeven. Magibook zou hij dan ook erg leuk vinden.

 8. Wat een leuke actie!! Mijn zoon Gar is 15 Maart jarig! Hij wordt 4 jaar! Vorige jaar durfde meer dan de helft van het bezoek niet op zijn verjaardag komen, door het toen nog zo’n onbekende virus. Nu een jaar later zijn er nog vele meer onbekende mutaties en zal zijn verjaardagfeest er waarschijnlijk niet beter op worden. Ook super trots op heb, omdat hij zich afgelopen jaar toch telkens goed heeft kunnen amuseren. Dit terwijl mama naar haar werk moet en hij met papa en zusje thuis zijn. Papa moet ondertussen werken, zusje moet veel aandacht hebben voor school (groep 3) en hij moet zich veel zelf amuseren. Hij is afgelopen jaar fan geworden van Paw Patrol, waardoor het Vtech Marshall learning watch een super cadeau voor mijn toppertje zijn!

 9. Ik doe graag mee voor mijn kleindochter jenna die 8 maart 5 jaar wordt. De kidi smart glow art staat hoog op haar lijstje. Deze oma snapt al die dingen niet zo goed maar het filmpje zag er leuk uit en het kan heel veel. Met de maatregelen weten we niet of we echt op der feestje kunnen zijn maar het zou toch super zijn als we haar hier sowieso mee mogen verassen

 10. Mijn dochter Jenna wordt 8 maart gewoon al weer 5 jaar. Net zoals voor de meeste kinderen was de lockdown een lastige periode, maar wat ben ik trots op der hoe ze elke dag toch goed haar huiswerk deed. Ik zou dus graag haar verassen met de vtech kidi smart glow art. Ze heeft nu nog een slaaptrainer, maar ze zag deze en vind deze wel heel gaaf voor haar grote meiden kamer. Gek op kleuren, muziek, dansen dus echt heel leuk. En de wekker zal nodig zijn als we weer in het school ritme gaan.

 11. Mijn zoontje wordt op 24 maart 3 jaar. Net na mijn eigen verjaardag. De magische 3-in-1 bureau zou hij wel helemaal te gek vinden volgens mij. Hij is zo leergierig.

 12. Mijn zoontje Jari wordt 21 maart 2 jaar! Hij zou heel graag de ijswagen willen omdat hij gek is op stapelen. Ik zie hem dus al verschillende smaken op elkaar stapelen.

 13. Ik doe graag mee voor ons zoontje die 19 maart 2 jaar wordt. Zijn 1ste verjaardag was al geen knalfeest zoals de meeste 1ste verjaardagen zijn, want toen waren er al veel coronamaatregelen , en ik ben bang dat dit met zijn 2e verjaardag ook zal zijn. Ik zou graag de bla bla blocks trein voor hem willen winnen.

 14. 28 maart wordt mijn zoontje, Dalmar, 7! Ik denk dat hij super blij zou worden van de Vtech vlogcamera. Helemaal leuk dat hij dan zijn eigen feestje kan vastleggen.

 15. Wat leuk, mijn zoontje is jarig op 7 maart, hij wordt 8 Jaar. En hij Zou zeer blij zijn met de ‘globe’. Ik waag een kansje

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!