Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]


29 november 2018


VTech uitgelicht
<

Dit blijft elke maand weer leuk, zomaar cadeautjes uitdelen! Vandaag maken we de winnaar van de december trekking bekend, deelt de vorige winnaar een super leuke verjaardagsfoto en kan je je opgeven voor de nieuwe ronde voor de maand januari! Succes!

Lees ook:
VTech Trekking November

Winactie

Vorige maand won Iris het onwijs leuke cadeau Zoë gaat op het potje. We hopen dat je een geslaagde 2e verjaardag hebt op 29 november! Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want ik mag nog even doorgaan. Dus doe gauw mee voor de nieuwe maand.

En de winnaar voor de maand december is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat zijn: Josine & Lindy (oma en mama)! Van harte GEFELICITEERD! Jij wint voor jarige Pippa dit ontzettend leuke cadeau: het MagiBook.

magibook vtech educatief speelgoed verjaardagscadeau

Hip hip hooraaayy!

Lieve Pippa, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne 2e verjaardag toe op datum! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons nog een berichtje?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand januari! Dus mocht jij een kindje kennen die in januari weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in januari jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind december 2018 is de trekking voor de jarige kindjes in januari. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand februari. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Een heel jaar lang feest dus!

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!