Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]


30 november 2019


Winactie VTech
<

Morgen begint de laatste maand van het jaar, december! Maar, het uitdelen van cadeautjes gaat gelukkig door! Vandaag zullen we de winnaar van de maand DECEMBER met jullie bekend maken, zó spannend! Ga je gauw kijken of doe je mee met de volgende ronde? Want vanaf vandaag kan je je opgeven voor de VTech winactie van de maand JANUARI! Spannend! 

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH NOVEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won Bianca Gouw-van Baaren voor haar dochtertje Juna! Lieve Juna, we hopen dat je gister een onvergetelijke 2e verjaardag hebt gehad! Hieperdepiep hoera! Veel speelplezier met je VTech Suzy & haar puppyvriendje!

Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want de winnaar voor de maand december ga ik NU bekend maken! Zó spannend…

HIP HIP HOORAYYY!

En de winnaar van deze maand is… Jaja… Inge Cools! Van harte gefeliciteerd! Jij wint voor bijna 3-jarige Seppe VTech Schep & Leer IJscokar!

VTech ijscokar

We hopen natuurlijk dat Seppe een geweldige 3e verjaardag heeft op 31 december! Hij gaat dan knallend het nieuwe jaar in samen met zijn zelfgemaakte ijsjes. Jammie! Stuur je ons een fotootje van je geslaagde verjaardag? Dat mag naar: info@mamatothemax.nl!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand januari 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in januari weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in januari jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind december 2019 is de trekking voor de jarige kindjes in januari. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand februari. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Dat wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

  1. Mijn zoontje verjaart op 17 januari en wordt dan 5 jaar oud!
    Hij zou het super vinden om de Storio MAX XL 2.0 te winnen! 🙂
    Lang leve V Tech, zoveel leuke, duurzame en leerrijke dingen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!