Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


29 november 2020


Winactie VTech
<

Wow, de laatste maand van 2020 is al bijna aangebroken! Wat is het jaar onwijs snel voorbijgevlogen. Onze Lilou wordt deze maand 4 jaar en dat betekent dat we maar liefst 3 ‘feestdagen’ hebben in december. Ze zal niet het enige kindje zijn dat in december jarig is en dat was te lezen in de reacties op onze winactie met VTech Speelgoed! De winnaar Van de maand DECEMBER wordt vandaag in deze blog bekend gemaakt. Daarmee gaat ook de winactie voor de maand JANUARI 2021 van start. Ken je een kindje die jarig is in de maand januari? Doe dan vandaag nog mee! Wil je weten of je deze maand gewonnen hebt? Lees dan snel verder!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH NOVEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Marije Stappen voor haar jarige dochter Amy! We hopen dat jullie op 27 november een super geslaagde 2e verjaardag hebt gehad! Is de VTech Vrolijke Vriendjes Magische Glamper al op een magische reis geweest? Nog veel speelplezier gewenst!

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar voor deze maand is… Patricia Buurlage Gooijert! Jij wint voor je lieve meisje Emily de VTech KidiZoom Pixie Speelgoedcamera! Lieve Emily, alvast van harte gefeliciteerd met je 5e verjaardag. We hopen dat je een super geslaagde dag hebt op 24 december! We lazen dat je een echte vlogger in de dop bent. Ga maar gauw oefenen met je nieuwe speelgoedcamera.

kidizoom

Laat je nog even weten waar dit super leuke cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand januari 2021! Dus mocht jij een kindje kennen die in januari weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in januari jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind december 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in januari. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand februari 2021. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad! Succes en veel plezier!

Veel liefs,

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

23 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

 1. ik vind het er heel mooi uit zien want het is mijn dochters lievelingskleur en ze vind dit erg leuk en het is ook haar hobby om foto´s te maken

  groetjes yara en kim

 2. Ik doe mee voor ons oudste dochter Eva die 16 januari 10 jaar wordt.
  Zei zou de kidizoom vloggercame van vtech helemaal geweldig vinden.
  Ze volgt elke dag de bellingas die vloggen, en roept al tijden dat ze dit zelf ook graag zou willen doen.
  Dit zou daarom het perfecte cadeau voor haar zijn.

 3. Hoi Marjon! mijn dochter wordt 12 januari 3 jaar ( oh wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel ). mijn kleine meid heeft een obsessie met de Vtech vrolijke vriendjes lijn. echter ontbreekt de vtech vrolijke vriendjes eenhoorn nog op dit moment. Het zou echt een mega verassing voor haar zijn als ze deze mag ontvangen.
  Succes iedereen!!

  groetjes

 4. Hoi Marjon! mijn dochter wordt 12 januari 3 jaar ( oh wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel ). mijn kleine meid heeft een obsessie met de Vtech vrolijke vriendjes lijn. echter ontbreekt de vtech vrolijke vriendjes eenhoorn nog op dit moment. Het zou echt een mega verassing voor haar zijn als ze deze mag ontvangen.
  Succes iedereen!!

  groetjes

  Angela
  angela vissers onlangs geplaatst…Some of the cutest decor for the babyMy Profile

 5. M’n zoontje Emiel wordt op 17 januari 6 jaar.
  Ik denk dat hij de Kidizoom Smart watch DX2 blauw super zou vinden!

  Hij heeft al een kidizoom en is er dol op! Overal neemt hij hem mee naartoe!

  Nu nog zo’n horloge aan z’n pols en hij lost die nooit meer (behalve in de douche natuurlijk)

 6. Ik doe mee voor mijn dochter Rixt. Ze wordt 24 januari 6 jaar en is een echte vechter. Ze heeft al veel moeten overwinnen in haar jonge leventje, maar doet niets liever dan haar favoriete vloggers naspelen. Daarom gun ik haar een VTech KidiZoom Vloggercam zodat ze hier haar eigen geweldige video’s mee kan maken. Ik kijk nu al uit naar het resultaat 🙂

 7. Dat zou super zijn voor onze dochter Mila!
  Ze is jarig op 12 januari en wordt 8 jaar.
  Haar grote wens is de kidizoom smartwatch DX2!

 8. Wat een super leuke actie! Mijn zoon Riley wordt 11 januari 4 jaar. Hij heeft de VTech Switch & Go Dinos Molops Super Tricératops (Pelleteuse) op zijn verlang lijstje staan maar deze is helaas boven ons budget. Wie weet kunnen we hem alsnog verrassen ermee

 9. Onze Teun wordt 2 januari 2 jaar! Hij zou wel heel graag de luxe weg delen van de toet toet auto’s willen hebben.. dan kan hij al zijn sets lekker aan elkaar bouwen en heerlijk met de auto’s rijden..

 10. Ik doe mee voor mijn lieve, soms wat eigenwijze dochtertje Lauren-Lilly. Ze wordt 20 januari 5 jaar. Ze zou heel graag de vtech kidizoom camera willen hebben. Ze is dol op foto’s maken en spelletjes spelen en dit kan allemaal op de kidizoom. Nu leent ze mama’s telefoon om foto’s te maken, maar hoe leuk zou het zijn als ze haar eigen fototoestel heeft!
  Nu duimen dat ik word uitgekozen en dan kan ik haar heel blij gaan maken. Kan me haar blije en verheugde gezichtje al helemaal voor me zien.

 11. Onze trots Kirsten wordt op 24 januari 7 jaar. Ze heeft de nieuwe Kidi Smart Glow Art op haar lijstje staan. Dol op verhalen en lichtshows. En we zien dat ie ook een wekkerfunctie. Handig voor het leren klokkijken.

 12. Heel graag de zebra zing en speel piano voor ons muzikale dochtertje Faye. Ze wordt op 10 januari 1 jaar. Een mijlpaal die helaas door corona niet uitgebreid gevierd kan worden met opa’s en oma’s die in de risicogroep zitten, dus nemen we geen enkel risico.

 13. Onze regenboog-dochter ‘Nola’ wordt op 27 januari 2021 alweer 1 jaar oud. Zij is, dankzij haar grote zus, dol op Disney figuren. Wij willen daarom ook heel graag ‘Disney Minnie’s Winkelparadijs’ voor haar winnen. Nola is ook gek op Minnie Mouse, autootjes en alles wat maar rond kan rijden. Dit lijkt ons een mooie toevoeging op ons Vtech assortiment in huis.. 😀

 14. Oh heel graag de magibook voor mijn dochtertje Harley die op 20 januari 4 wordt. Door een zeldzame chromosoomafwijking is ze wat achter in haar taal/spraakontwikkeling en dit zou haar heel goed helpen. Daarnaast is ze dol op lezen en spelletjes, de magibook is een supercombi van beiden!

 15. Ik doe graag mee voor onze dochter Mila! Zij is 12 januari jarig! En word dan 8 jaar.

  De kidizoom smartwatch DX2 staat bovenaan haar verlanglijstje!

 16. Ons zonnetje in huis, Marijn, viert op 24 januari 2021 haar eerste verjaardag. Ik zou graag Vtech eerste 100 woordjes voor haar willen winnen. Hoe leuk om op deze manier aan taalontwikkeling te doen? Leren en spelen tegelijk! Ik duim!

 17. Onze regenboog – dochter ‘Nola’ wordt 27 januari alweer 1 jaar oud. Zij is nu al, dankzij haar grote zus, dol op Disney figuren. Wat wij heel graag willen winnen voor onze dochter is “Disney Minnie’s Winkelparadijs”. Nola is dol op autootjes en alles waar ze mee kan rond rijden..daarom lijkt me dit een super toevoeging aan ons Vtech assortiment in huis. 😉

 18. Mijn dochter Lucy wordt op 31 januari 7 jaar!
  Zij zou dolblij zijn met de Kidi Super Star Lightshow zwart, omdat ze dol is op zingen en optreden. En met zo’n discolamp erin, zal het zeker een echte show worden. Ook leuk dat je ook je eigen muziek erop kunt aansluiten, zo is het heel veelzijdig en zal ze er vast héél lang plezier van hebben 🙂

 19. Mijn Eerste 100 woordjes – Dieren voor een cliënt van mijn met een verstandelijk beperking die 10 word in december maar hier heel gelukkig van zou worden om hier mee rond te lopen

 20. ik doe mee voor de dochter van een vriendin Bowi die wordt 3 op 20 januari

  Ik denk dat ze heel blij zou worden van de vtech Foxy

 21. Onze zoon Martin wordt 3 januari, 11 jaar jong. Het product dat ik heel graag voor hem wil winnen is: Mijn interactieve Globe.
  Hij heeft moeite met aardrijkskunde op school,(heeft hij van zijn moeder) en nu kan hij op spelende, leuke wijze heel veel opsteken.(hoofdsteden, landen etc.) We zullen de leraren eens wat laten zien wat Martin straks allemaal komt te weten. Mama leert mee. Super. Straks 2 personen slimmer.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!