Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


29 november 2020


Winactie VTech
<

Wow, de laatste maand van 2020 is al bijna aangebroken! Wat is het jaar onwijs snel voorbijgevlogen. Onze Lilou wordt deze maand 4 jaar en dat betekent dat we maar liefst 3 ‘feestdagen’ hebben in december. Ze zal niet het enige kindje zijn dat in december jarig is en dat was te lezen in de reacties op onze winactie met VTech Speelgoed! De winnaar Van de maand DECEMBER wordt vandaag in deze blog bekend gemaakt. Daarmee gaat ook de winactie voor de maand JANUARI 2021 van start. Ken je een kindje die jarig is in de maand januari? Doe dan vandaag nog mee! Wil je weten of je deze maand gewonnen hebt? Lees dan snel verder!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH NOVEMBER 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Marije Stappen voor haar jarige dochter Amy! We hopen dat jullie op 27 november een super geslaagde 2e verjaardag hebt gehad! Is de VTech Vrolijke Vriendjes Magische Glamper al op een magische reis geweest? Nog veel speelplezier gewenst!

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar voor deze maand is… Patricia Buurlage Gooijert! Jij wint voor je lieve meisje Emily de VTech KidiZoom Pixie Speelgoedcamera! Lieve Emily, alvast van harte gefeliciteerd met je 5e verjaardag. We hopen dat je een super geslaagde dag hebt op 24 december! We lazen dat je een echte vlogger in de dop bent. Ga maar gauw oefenen met je nieuwe speelgoedcamera.

kidizoom

Laat je nog even weten waar dit super leuke cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand januari 2021! Dus mocht jij een kindje kennen die in januari weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in januari jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind december 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in januari. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand februari 2021. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad! Succes en veel plezier!

Veel liefs,

 

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!