Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH AUGUSTUS TREKKING + NIEUWE RONDE!]


29 juli 2018


<

Wauw, wat heb ik weer ontzettend veel positieve reacties mogen ontvangen! Het maakt het niet makkelijk te moeten kiezen tussen alle hartverwarmende woorden. Ik wou dat ik iedereen blij kon maken, maar ook vandaag kan ik maar één kindje blij maken met een geweldig cadeau van VTech! Ook de winactie voor september start vandaag. Kijk gauw of je gewonnen hebt…

Lees ook:
VTech juli trekking + nieuwe ronde!

Winnen to the max

Jullie weten inmiddels wel dat ik één jaar lang elke maand mag trakteren op een cadeautje namens VTech. Vorige maand hebben we kunnen lezen dat Marlous voor Greg gewonnen heeft met het prachtige cadeau: Toet Toet Auto’s Brandweerwagen. We hopen dat je een super geslaagde 2e verjaardag hebt gehad!

verjaardagscadeau 2 jaar juli vtech

En de winnaar voor de maand augustus is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is: Marelle Tolhoek! Van harte GEFELICITEERD! Jij wint voor jarige Isabel dit geweldige cadeau: ‘Magibook‘.

magibook vtech educatief speelgoed verjaardagscadeau

Neem je nog even contact met ons op, zodat we jullie het cadeau kunnen toesturen? Stuur even een mailtje naar info@mamatothemax.nl.

Hieperdepiep hoera!

Lieve Isabel, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne 4e verjaardag toe op 25 augustus! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons nog een berichtje?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand september! Dus mocht jij een kindje kennen die in september weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in september jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit boogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind augustus 2018 is de trekking voor de jarige kindjes in september. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand oktober. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Een heel jaar lang feest dus!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

10 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH AUGUSTUS TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Pingback: AND THE WINNER IS… [VTECH SEPTEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!] ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

 2. Onze lieve jazz is 22 september jarig en wordt dan 3 jaar. Ze moet al zoveel met haar grote zus delen, een eigen kidizoom is haar grote droom, hihi!
  #duimenmaar #mamatothemax

 3. Onze grote meid is jarig op 18 september.. Ze word dan al 4 jaar! Wat gaat de tijd toch snel.
  Ze verdient het wel echt om eens in de watten gelegd te worden.
  Ze is nu ruim een jaar grote zus en ze doet het zoooo goed!
  Wij doen mee voor de vtech schep en leer ijskar.. Omdat onze grote meid echt in het hele moedergebeuren zit.
  Ze speelt graag mamatje en gaat dan naar de winkel. Ze is helemaal gek van ijsjes. Dus het zou leuk zijn als ze samen met haar pop een ijsje kan gaan kopen bij de ijskar.
  Zo word haar spel weer een beetje meer echt!

 4. Mijn dochtertje Coco wordt op 17 September 2 jaar 🙂 Ze heeft altijd al wat met drummen gehad omdat haar papa drummer is. Voor haar 2e verjaardag zou ik het geweldig vinden om het VTech Rock & Leer drumstel voor haar te winnen. Zo kan deze drumster in wording met het leukste drumstel gaan oefenen om net zo goed als haar papa te worden.

 5. Super leuke winactie!
  29 September wordt ons meisje Lenne 1 jaar!!
  Graag zou ik de Rol en Dol Dalmatiër voor haar willen winnen. Ze is helemaal gek op hondjes en muziek!
  Van dit hondje kan ze ook nog eens leren, helemaal top!

 6. Op 22 september wordt Twan 1 jaar! Wij sparen voor Toet Toet en Zoef Zoef voor eindeloos speelplezier zodat hij zich de komende tijd hier lekker mee kan vermaken! Wat zou je hem en ons hiervan blij mee maken.

 7. Wat toch een toffe actie! Onze Cas wordt op 3 september 5 jaar en superfan van Paw patrol. Ons cadeau van vtech heeft ook te maken met zijn logopedie. Want wie weet kan Marshall hem wel super helpen met de uitspraak van de letters. Je raad het al het is de PAW Patrol – Marshall Letterpret Reddingspup! Op Facebook is onze naam johanankejobcassaelmans.

 8. Lieve Marjon,
  Onze dochter Mona wordt op 19 september 5 jaar. Het wordt een echte feestmaand want ook ikzelf ben jarig in september.
  Zij wil heel graag een pop die zelf kan stappen of kruipen, gewoon omdat ze baby’tjes de max vindt :-).

 9. Tuurlijk doe ik heel graag mee met deze mooie winactie. Onze zoon Casper wordt 21 September 2 jaar! Hoera watzu hij graag wat leuke nieuwe speeltjes hebben voor in bad zoals het Spetter en speel badspeelgoed van VTECH.
  Veel succes iedereen en gefeliciteerd met jullie September kindjes! X

 10. Jaaa, hier heb ik lang op gewacht! Ik doe heel, heel, heel graag mee met de winactie voor september! Op 23 september wordt ons lieve meisje Lauren 1 jaar en bovenaan mijn lijstje staat de roze Babywalker van Vtech. Langzaam probeert onze kleine avonturier nu te gaan staan en hoe tof is het om met deze gave babywalker de eerste stapjes te zetten? Wat ik een groot voordeel vind aan deze babywalker, is dat het naast een loopwagen ook nog een leerzaam item is waar ze ook nog lang mee kan spelen. Ik ga duimen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!