Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH AUGUSTUS TREKKING + NIEUWE RONDE!]


28 juli 2019


Winactie VTech
<

Een beetje later dan gepland, wat is die zomervakantie toch fijn hè? Wij genieten enorm! Vandaag maken we bekend welke jarige in augustus de winactie van VTech heeft gewonnen! Heb jij of iemand die je kent meegedaan? Kijk dan gauw of je de gelukkige bent! Wil je graag meedoen voor een jarige job of jet in de maand september? Dan ben je mooi op tijd! Lees in de blog hoe je mee kunt doen!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH JULI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won mama Véronique het super leuke cadeau Schep & Leer IJscokar voor haar jarige meisje Lauren. Samen met haar twee grote zussen Tess en Isa maakt ze de lekkerste ijsjes. We hopen dat Lauren een super leuke verjaardag heeft gehad op 28 juli. En 4 jaar is wel dubbel bijzonder, want je mag naar de grote school! Heel veel succes lieve Lauren en natuurlijk ook veel speelplezier!

Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want het leukste voor de maand augustus ga ik NU bekend maken! Zó spannend…

En de winnaar voor de maand augustus  is…

Ohhhh, het wordt een hele bijzondere dag op 25 augustus voor mama Marelle Tolhoek! Het is dan de 5e verjaardag van haar dochter en tevens zingende danseres Isabel! Lieve Isabel we hopen dat je een fantastische 5e verjaardag hebt! Stuur je ons ook een foto met je super gave VTech Kidi Superstar Lightshow Roze?

Woowww, wat is ‘ie gaaf hè? Hiermee zingt (en danst) Isabel de sterren van de show! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Misschien kun je al wel een stukje zingen voor ons? Stuur je ons een berichtje via info@mamatothemax.nl?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand september! Dus mocht jij een kindje kennen die in september weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in september jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind augustus 2019 is de trekking voor de jarige kindjes in september. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand oktober. Zo gaan we nogmaals het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Dat wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

32 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH AUGUSTUS TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Dochterlief Gabriella wordt 27 september alweer 6(!) jaar en gaat vanaf volgende week naar groep 3, een grote stap voor haar en een emotionele stap voor mij als moeder. Ze is dol op foto’s maken en ook wij zien graag de wereld door haar ogen.
  Voor haar verjaardag zou de Kidizoom een super prachtcadeau zijn! Dan kan ze ook meteen haar eigen verjaardag vastleggen hihi 🙂

 2. Wat leuk! Ik waag een gokje voor onze bijna jarige dochter nova (6 sept), die dan 2 jaar wordt. De vrolijke vriendjes, het magisch droomkasteel of diepzeepaleis zouden wel een leuk cadeau zijn voor haar.

 3. Ik doe graag mee voor ons zoontje Skyden die op 7 september alweer 3 jaar wordt! Hij is al druk bezig met het alfabet en de cijfers! Met het Vtech Magibook kan hij zich nog meer ontwikkelen!

 4. Indy wordt 7 september alweer 2 jaar! Hoe leuk zou het vtech eerste 100 woordjes boek zijn voor haar verjaardag. Kan ze samen met mama, die vanwege operatie niets kan doen, op de bank woordjes leren nu ze echt flink begint te kletsen!

 5. Dag lieve mama van 2 knappe prinsesjes!
  Ik zou nog snel heel graag een kansje wagen.
  Ons zoontje Liroy wordt 2 jaar op 11 september en leert echt woordjes aan een super tempo, daarom wil ik graag voor zijn verjaardag een magibook van vtech kopen. Maar wegens enkele tegenslagen in de verbouwing van ons huis is het even moeilijk, op deze moment ben ik blij dat onze kleine man het besef nog niet echt heeft en het me dus ook niet kwalijk neemt dat het kadotje dit jaar niet waauw zal zijn, vandaar dat ik toch zeker een kansje wil wagen. Leuk dat ik je pagina leerde kennen.

  Als mensen zoonlief zijn verjaardagsdatum vragen krijgt het kind meteen te horen hoe een zwarte dag het wel niet was, best erg wel, want ja… 11 september heeft heel veel gezinnen stuk gemaakt, maar je ziet, 11 september heeft ook nieuwe gezinnen gecreëerd.

  Duimen maar xxx

 6. De leuke Schep & Leer IJscokar zou Lizzy geweldig vinden. Ze is dol op ijsjes en roept de hele dag door “ijsco”. Ze wordt 20/9 2jaar!

 7. Mijn zoontje Milan is 24 september jarig en mag dan alweer 2 kaarsjes uitblazen! Op zijn lijstje staat het MagiBook, hij is op het moment gek op lezen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!