Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH AUGUSTUS 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


29 juli 2020


Winactie VTech
<

Terwijl iedereen lekker geniet van zijn of haar vakantie, gaat het cadeautjes uitdelen in samenwerking met VTech gewoon door natuurlijk! Vandaag is de trekking van augustus en dat betekent dat de maand september ook gelijk van start gaat. Suuuuper spannend! Ga je gauw kijken of je gewonnen hebt?

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH JULI 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Deborah voor haar tweeling! We hopen dat jullie vandaag een super leuke 2e verjaardag hebben gehad! Hebben jullie al leuk kunnen spelen met VTech Toet Toer Auto’s Politietoren? We zijn benieuwd naar de foto’s!

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar van deze maand is… Caressa Kampen-Toonstra! Jij wint voor bijna jarige Viggo de VTech Walkie Talkie! We hopen dat hij op 11 augustus een fantastische 7e verjaardag heeft en samen met zijn vriendjes veel plezier beleefd met de walkie talkie!

VTech winactie augustus 2020

Laat je nog even weten waar dit geweldige cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand september 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in september weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in september jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind augustus 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in september. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand oktober. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

17 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH AUGUSTUS 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

 1. Jaaaa super leuk voor mijn drieling die 1 september 2 worden. We vinden de Gril & Leer Barbecue super leuk. Kunnen ze lekker met zn drietjes Bbq En.

 2. Onze zoon Hidde wordt 14 September 1 jaar. Het is zo een heerlijk mannetje waar we stapelverliefd op zijn. Thuis zijn we langzaamaan een hele v-tech collectie aan het opbouwen. Ik zou het geweldig vinden om voor hem de 5 in 1 letter Locomotief te winnen. Hij zal zijn ogen uitkijken met al die vrolijke kleurtjes en liedjes.
  Liefs,
  Janneke

 3. Mijn oudste dochter Elena wordt 5 op 29 september. Ze heeft in juni pas een broertje gekregen en in augustus was haar zusje jarig. Ze is volop aan het wachten op haar cadeautjes. Ze zou graag een KidiZoom Duo DX roze winnen zodat ze net als mama kan foto’s nemen.

 4. Magicbook 3D voor ons meisje dat 12 september alweer 3 jaar wordt! Erg leergierig en dus een perfect cadeau lijkt mij voor haar.

 5. Onze zoon wordt 3 eind september. Hij is dol op foto’s maken. Dus de vtech camera zou voor hem super zijn
  Heb ik Tenmiste mijn telefoon weer terug☺️

 6. Wij hebben 4 kindjes, onze 2e jongste wordt op 7 september 4 jaar.
  Sinds 4 maanden heeft hij er een zusje bij en heel veel aandacht gaat na haar, uitgestelde babybezoeken door Corona en noem maar op.
  Hij is er zot van om foto’s te nemen of met de walki talki te commnuniceren met zijn oudere broers. Het zou dan ook een heel groot geluk zijn als hij een van deze 2 mag ontvangen voor zijn verjaardag. We duimen alvast super hard

 7. Wat een leuke winactie! Onze kleine boef viert op 19 september zijn 1e verjaardag 🙂 Helaas kan deze niet zo doorgaan zoals gepland, zoals bij veel kindjes. Maar desondanks gaan we er toch een mooie en leuke dag van maken samen! De Grill&Leer BBQ zou super gaaf zijn, dan kan hij in onze nieuwe tuin samen met papa BBQen 🙂

 8. Onze zoon Vic wordt 3 september 1 jaar. We zouden graag de activiteitenkubus voor hem willen winnen, zo kan hij nog meer op ontdekking gaan!

 9. Ooh dit zou zo geweldig zijn!! Onze dochter (Félie) wordt 4 september alweer 4 jaar en door de aangescherpte Corona-maatregelen hebben we gisteren besloten haar verjaardagsfeestje niet door te laten gaan. Je kan je het verdriet van dit meisje wel voorstellen. Dus wat zou deze mooie prijs haar verdriet verzachten, op haar lijstje staat Mila de make-up eenhoorn..dus daar gaan we graag voor . Nu heel heel heel hard duimen!

 10. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die 28 september 7 jaar wordt. Zij vind de Kidi lightbox party en de kidizoom pixi heel leuk. Kan ze zelf vloggen of dansen!

 11. Voor de eerste verjaardag van mijn zoontje zou ik graag het boekje Mijn eerste 100 woordjes van Vtech willen winnen. Hij maakt al veel geluidjes en ik vind nu wel dat het tijd wordt dat hij ‘mama’ gaat zeggen hihi. Helaas kan ook zijn 1e verjaardag niet groots worden gevierd, wat we eigenlijk wel op de planning hadden. Maar corona verpest dit 🙁

 12. Mijn zoontje viert alweer zijn tweede verjaardag op 14 september. De schep & leer ijscokar lijkt me geweldig voor hem. Hij houdt enorm van ijsjes en dansen op vrolijke liedjes. Als ik daarnaast zie hoeveel jouw Lilou er nu nog meespeelt lijkt me dit een erg mooi cadeau voor de 2e verjaardag.

 13. Mijn dochter Jessie wordt op 1 september 9 jaar. Ik denk dat ik haar heel blij zou kunnen maken met de VTech Kidi Super Star LightShow zwart.
  Ze houdt erg van zingen, dansen (TikTok 🙂 én optredens verzorgen voor de hele familie!
  Deze microfoon zou dus perfect voor haar zijn en daar zou ze heel veel plezier van hebben!

 14. Doe graag mee voor de Kidi Lightshow Party. Voor mijn dochter Tessa die 8 jaar wordt op 16 september
  Ze is dol op dansen, tik tok dansjes en samen met haar vriendinnen lol maken.
  Dit cadeau maakt het tot een echt feestje voor elke dag!

 15. Wauw het 2 in 1 hobbelpaard zou een geweldig leuk cadeautje zijn voor onze dochter. Ze wordt 1 september 1 jaar alweer! Nu is het vaak dat ze op grote zus haar rug wil klimmen, maar dit lijkt mij iets veiliger ;). Zou een super gaaf cadeau zijn!

 16. Wauw in september wordt me.zoontne 5 jaartjes, na 19 ziekenhuisopnames achter de rug te hebben. Wat hele heftige tijd is en elk jaar terug komt. Zou v- tech geschenk super zijn.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!