Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH AUGUSTUS 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]


29 juli 2020


Winactie VTech
<

Terwijl iedereen lekker geniet van zijn of haar vakantie, gaat het cadeautjes uitdelen in samenwerking met VTech gewoon door natuurlijk! Vandaag is de trekking van augustus en dat betekent dat de maand september ook gelijk van start gaat. Suuuuper spannend! Ga je gauw kijken of je gewonnen hebt?

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH JULI 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Winactie

Vorige maand won Deborah voor haar tweeling! We hopen dat jullie vandaag een super leuke 2e verjaardag hebben gehad! Hebben jullie al leuk kunnen spelen met VTech Toet Toer Auto’s Politietoren? We zijn benieuwd naar de foto’s!

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar van deze maand is… Caressa Kampen-Toonstra! Jij wint voor bijna jarige Viggo de VTech! We hopen dat hij op 11 augustus een fantastische 7e verjaardag heeft en samen met zijn vriendjes veel plezier beleefd met de walkie talkie!

VTech winactie augustus 2020

Laat je nog even weten waar dit geweldige cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand september 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in september weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in september jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind augustus 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in september. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand oktober. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH AUGUSTUS 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

 1. Mijn zoontje viert alweer zijn tweede verjaardag op 14 september. De schep & leer ijscokar lijkt me geweldig voor hem. Hij houdt enorm van ijsjes en dansen op vrolijke liedjes. Als ik daarnaast zie hoeveel jouw Lilou er nu nog meespeelt lijkt me dit een erg mooi cadeau voor de 2e verjaardag.

 2. Mijn dochter Jessie wordt op 1 september 9 jaar. Ik denk dat ik haar heel blij zou kunnen maken met de VTech Kidi Super Star LightShow zwart.
  Ze houdt erg van zingen, dansen (TikTok 🙂 én optredens verzorgen voor de hele familie!
  Deze microfoon zou dus perfect voor haar zijn en daar zou ze heel veel plezier van hebben!

 3. Doe graag mee voor de Kidi Lightshow Party. Voor mijn dochter Tessa die 8 jaar wordt op 16 september
  Ze is dol op dansen, tik tok dansjes en samen met haar vriendinnen lol maken.
  Dit cadeau maakt het tot een echt feestje voor elke dag!

 4. Wauw het 2 in 1 hobbelpaard zou een geweldig leuk cadeautje zijn voor onze dochter. Ze wordt 1 september 1 jaar alweer! Nu is het vaak dat ze op grote zus haar rug wil klimmen, maar dit lijkt mij iets veiliger ;). Zou een super gaaf cadeau zijn!

 5. Wauw in september wordt me.zoontne 5 jaartjes, na 19 ziekenhuisopnames achter de rug te hebben. Wat hele heftige tijd is en elk jaar terug komt. Zou v- tech geschenk super zijn.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!