Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH APRIL TREKKING + NIEUWE RONDE!]


27 maart 2019


Winactie VTech
<

Ohhhh, ik heb zulk goed nieuws en ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: we gaan nog een heel jaar door met cadeautje uitdelen! Ik werd elke maand zo blij van jullie lieve, enthousiaste reacties, dat ik dacht: waarom plakken we er nog niet 12 maanden aan vast? Dus, lieve volgers… Doen jullie mee met de VTech winactie voor de maand mei? 

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH MAART TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won mama Jill het onwijs leuke cadeau Storio Tablet voor haar dochter Yuna. We hopen dat je een geslaagde 2e verjaardag hebt gehad op 13 maart! Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want ik mag nog iemand blij maken. Zo leuk!

winnaar VTech Storio tablet

En de winnaar voor de maand april is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is: Rianna! Van harte gefeliciteerd! Jij wint voor jarige Loisa dit ontzettend leuke cadeau: Tante Jet theeset!

VTech Tante Jet Theeset

Hip hip hooraaaayy!

Lieve Loisa, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne tweede verjaardag toe op 3 april! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons een berichtje via info@mamatothemax.nl?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand mei! Dus mocht jij een kindje kennen die in mei weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in mei jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind april 2019 is de trekking voor de jarige kindjes in mei. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand juni. Zo gaan we nogmaals het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Dat wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

27 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH APRIL TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. 1 mei wordt mijn dochtertje 4 jaar, zij zou dolblij zijn met de magische eenhoorn.

  Mijn zoon wordt op 20mei 6 jaar en hij zou het geweldig vinden om een Storio MAX XL 2.0 te winnen. En ik denk dat zijn kleine zus dat ook niet erg zou vinden, hihi.

  Ze verdienen een mooi cadeau vind ik, met de verhuis en de geboorte van hun broertje hebben ze al erg weinig aandacht en spullen gekregen.

 2. Mijn kleindochter Majell wordt op 23 mei alweer 6 jaar en voor haar zou ik graag mee doen voor Little Love: Badderen met Bobby. Omdat zijzelf ook heel veel van spetteren in bad houdt. Kunnen ze samen gezellig in bad spelen.
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Heel graag doe ik mee om haar op haar verjaardag te verrassen.

 3. Als ik het me goed herinner ben je begonnen vorig jaar mei of in ieder geval je kondigde het aan voor de kindjes van Juni. Mijn dochter is 4mei jarig en word dan 3 dus we doen graag dit jaar mee! Laat me verrassen met een leuk cadeau voor een 3 jarig meisje. Haar naam is Jill

 4. Wat super leuk! Ik heb mijn zoontje de website eens even laten zien en die wil het liefste alles natuurlijk 😉 Hij wordt op 2 mei 3 jaar en ik zou graag een magibook voor hem willen winnen!!

 5. Ja, na een jaar wachten is Mei aan de beurt! Dochter Jasmijn wordt 5 jaar en de pop die kan lopen, vindt ze fantastisch! Of de pop die in bad kan, moeilijke keuze hoor…

 6. Wauw hoe leuk! Elke maand een feestje! Voor ons in mei een bijzonder feestje ons zoontje Thomas word op 10 mei alweer 1! Ik denk dat het mijn eerste 100 woordjes boek een enorm leerzaam en tof cadeautje zou zijn! Met het oog op de komende operaties is hij ook nog makkelijk mee te nemen ideaal!

 7. Mijn Juul wordt 15 mei alweer 10 jaar. Mijn jongste wordt tiener. Om mee te kunnen doen aan deze actie heb ik eens gekeken of Vtech ook nog gadgets heeft voor de iets oudere kinderen. Tot mijn verrassing is dit zo. Nou, de Vtech Cam Watch stormtrooper, lijkt me dan echt leuk om te winnen. Heel benieuwd wat Juul ermee zou kunnen. Hij draagt altijd een horloge, dus als ik hem hiermee zou kunnen verrassen zou wel heel leuk zijn.

 8. 11 mei is mijn kleine boef jarig! Hij wordt 5 jaar alweer. Zo leuk voor hem de Kidizoom Duo 5.0 blauw. Kan hij op zijn verjaardag mooie foto’s maken. Hij vindt het leuk om foto’s te maken en nieuwe dingen te ontdekken en te leren!! Hartstikke leuke winactie. Wat fijn dat je elke maand een kindje blij mag maken 🙂

 9. Oh wat onwijs tof en lief! Onze dochter wordt 23 mei 1 en is een bezig bij. Dat kan ook niet anders met zo’n actieve grote zus.. Je kunt aan alles zien dat ze niet kan wachten om mee te spelen vooral als ze in de kinderwagen zit en haar zus vrolijk om haar heen scheurt op haar (loop)fiets. Daarom zou ik graag de super trike voor haar willen zodat we met zijn alle naar de bakker kunnen racen.

 10. Super leuk! Mijn dochter Sofia wordt 31 Mei 2 jaar. Ik zou heel graag de ijskar of picknick set voor haar willen winnen. Ze is gek van Vtech speelgoed en deze 2 zouden super goed terecht komen. Na een Natascha foutje in December hoop ik dat deze Natascha nu wel wint hihi. #fingerscrossed

 11. Gave winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Emma, die op 11 mei alweer 3 jaar wordt. Ik denk dat ze de magibook echt super gaaf zou vinden!!

 12. Wow ik doe super graag mee voor mijn nichtje die 3 mei alweer 8j wordt.
  Graag gun ik haar de roze storio tablet want die van haar is niet meer de allerbeste.
  Ik ga hier heel hard duimen

 13. Onze boef Levin Dean wordt 31 mei, 3 jaar! Vernoemd naar zijn oma,(mijn moeder) die 28 mei jarig zou zijn. We zijn heel trots op hem, omdat hij zo goed zijn best doet op schooltje en met leren praten en sindskort logopedie heeft. We vinden dat Vtech speelgoed een grote bijdrage heeft wat betreft de taalontwikkeling. En de kindjes zijn hier dol op het speelgoed.
  De Vtech Schep & Leer Ijscokar zou een geweldig cadeau voor hem zijn. Het liefst eet hij iedere dag IJS, zijn oma was er ook verzot op en zijn zusje Lizzy van 1,5 ook. 2 ijsjesmonsters dus in ons huis.

 14. Ik doe heel graag mee voor onze oudste dochter Nova. 2 mei wordt ze 4 jaar, eindelijk! Ze kijkt er al zolang naar uit om naar school te mogen. Ze is heel erg leergierig, dus toe aan een nieuwe stap. Kort na haar verjaardag gaan we op vakantie met het vliegtuig. Het lijkt ons dus enorm leuk om haar te verassen met een roze storio tablet. Duimen maar!!

 15. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Roos die 21 mei 1 jaar wordt. Een bijzondere mijlpaal. Nooit gedacht dat ik nog moeder zou gaan worden en kijk nu…ons meisje is al bijna 1. Ik geniet enorm van haar en het lijkt me geweldig om straks met het mooie weer lekker te picknicken in de tuin met de picknickset van vtech.

 16. Vorig jaar op 21 mei is ons meisje Roos geboren. Voor ons een waar wonder na jaren een medisch traject te hebben gevolgd. We genieten enorm van haar. Het lijkt me voor haar verjaardag leuk om de picknickset cadeau te krijgen, heerlijk in de zomer samen picknicken. Echte moeder dochter dingen doen.

 17. Ferre & Femma
  ‘Ferr en Femm hoe ik de namen liefkozend afkort.’

  Mogen 5 mei alweer 6 jaar worden.
  2013 kindjes net zoals Maxime.

  Alweer bijna 6 jaar geleden dat onze tweeling geboren mocht worden.
  Sometimes miracles come in pairs

  Ben zo ontzettend trots op dit bijzondere duo.

  De Vtech Schep & Leer Ijscokar staat al sinds hun 5e verjaardag op hun lijstje.
  ‘Toen overal uitverkocht’

  Nu worden ze 6, maar spelen nog graag met Vtech speelgoed tot 5 jaar.
  ‘Net zoals Maxime’
  Maar dat is prima toch.

 18. Ohh wat leuk! De april actie gemist voor onze oudste dochter die volgende 4 wordt. En hoe leuk dat je nog een jaar ermee door gaat! Daar worden veel kindjes blij van!
  Ik wil voor de maand mei meedoen voor ons kleine meisje die dan 2 wordt op 31 mei. Vorig jaar op de dag dat we het vierden is oma/haar omi overleden en op haar verjaardag condoleren. Zo’n 1e verjaardag was in ene eigenlijk heel verdrietig (vooral voor mama), 1 hele familie kwam niet, dus we hopen nu dat het een hele mooie dag mag worden waar we intens van kunnen genieten. Dan lijkt mij de ijscokar heel leuk, zeker met de zomer in het vooruitzicht! Gek van ijsjes beide meiden!

 19. Onze boef wordt op 17 mei 4 jaar, emo mama!! Hij gaat naar de grote school! Mama maakt veel foto’s en dat vind Juus nu ook al heel leuk. Hij vraagt regelmatig of hij mijn fototoestel even mag gebruiken. Met resultaat vieze vingertjes op de lens. Hoe cool zou het voor hem zijn om zijn eigen fototoestel van vtech te hebben! Vtech kidizoom! Dus heel graag!!

 20. Mijn grote meisje jade word 9 mei 7 jaar, ze deelt altijd haar speelgoed met haar zusje, en ook met de gastkindjes die hier thuis komen, het is zo een lieve meid een cadeautje winnen zou super zijn voor haar! De vtech lightshow zou te gek zijn voor op haar eigen kamer.

 21. Onze Loïs wordt 6 jaar op 3 mei. Ze is helemaal weg van het magisch tekenbord. Ze heeft en een keer op je vlog gezien (jaja ook Loïs kijkt vaak mee.) En sindsdien maakt ze me gek! Hoe cool zou het zijn als ze van jou dit geweldig cadeau zou mogen krijgen!

 22. Onze zoon Noel wordt 17 mei 1 jaar oud! wat een mijlpaal! Alle v-tech speelgoed is zo leuk en er is zoveel keuze vanaf 1 jaar oud, maar wij zijn nu al fan van de hele toet toet-serie! Dus de auto-ambulance zou geweldig zijn om met al mijn autootjes te kunnen spelen.

 23. In mei heb ik twee jarige kindjes. Mees wordt 16 mei 5 jaar en Soof wordt een dag later 2 jaar. Moeilijk dus om te kiezen voor wie ik mee wil doen. Op beider lijstjes staan behoorlijk wat VTech producten. Zo vraagt Mees een ‘Kidizoom smartwatch’ omdat hij heel erg bezig is met het leren van de klok en staat er voor Soof de ‘Schep en leer IJscokar’ en de ‘Speelpret picknickset’ op haar lijstje omdat zij het heel leuk vindt om met eten en koken bezig te zijn. ‘IJzen’ zijn op dit moment haar favoriet! Uiteraard vind ik het nogal onbeschoft om voor twee kindjes mee te doen maar ik gun het ze allebei zo! Met één van de cadeaus voor één van de kindjes zou ik al super blij zijn!! Fingers crossed!

 24. Ons spruitje wordt op 25 mei, 2 jaar! Wat een spannend moment en wat is het snel gegaan. Ik doe mee voor de vtech schep en leer ijscokar…

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!