Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH APRIL TREKKING + NIEUWE RONDE!]


27 maart 2019


Winactie VTech
<

Ohhhh, ik heb zulk goed nieuws en ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: we gaan nog een heel jaar door met cadeautje uitdelen! Ik werd elke maand zo blij van jullie lieve, enthousiaste reacties, dat ik dacht: waarom plakken we er nog niet 12 maanden aan vast? Dus, lieve volgers… Doen jullie mee met de VTech winactie voor de maand mei? 

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH MAART TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won mama Jill het onwijs leuke cadeau Storio Tablet voor haar dochter Yuna. We hopen dat je een geslaagde 2e verjaardag hebt gehad op 13 maart! Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want ik mag nog iemand blij maken. Zo leuk!

winnaar VTech Storio tablet

En de winnaar voor de maand april is…

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is: Rianna! Van harte gefeliciteerd! Jij wint voor jarige Loisa dit ontzettend leuke cadeau: Tante Jet theeset!

VTech Tante Jet Theeset

Hip hip hooraaaayy!

Lieve Loisa, namens MAMA to the max wensen we jou een hele fijne tweede verjaardag toe op 3 april! We zouden het héél erg leuk vinden om je reactie te mogen zien als je dit mooie cadeau hebt opengemaakt. Stuur je ons een berichtje via info@mamatothemax.nl?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand mei! Dus mocht jij een kindje kennen die in mei weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

  • wanneer jouw kindje in mei jarig is
  • hoe oud hij/zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind april 2019 is de trekking voor de jarige kindjes in mei. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand juni. Zo gaan we nogmaals het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Dat wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

27 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH APRIL TREKKING + NIEUWE RONDE!]

  1. Onze lieve dochter Norah word 9 mei 1 Jaar. Spannenddddd… Ik zat laatst jou filmpje van Lilou te kijken toen ze 1 werd en werd er helemaal emotioneel van. Officieel geen baby meer. Norah is ook al zo ondernemend en ze probeert al losse stapjes te zetten, gaat allemaal zo veelste snel soms. zucht! Mocht je onze lieverd kiezen mag jij een cadeau uitkiezen voor onze ondeugende boef. Dat lijkt mij gewoon veel leuker.
    Liefs 🙂

  2. 1 mei en 20 mei is het hier feest in huis, dan worden mijn dochter en zoon 4 en 6. Ze willen beide graag een Storio Max XL 2.0 hebben, dus dan doen we daar maar voor mee. Ze zouden extatisch zijn moesten ze dit ook echt als cadeau krijgen! Ze zouden er beide veel van kunnen leren en ondertussen toch door ontspannen, ideale combinatie dus. En leren delen is ook een erg mooie eigenschap die het hen bij kan brengen.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!