Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH APRIL TREKKING + NIEUWE RONDE!]


26 maart 2020


Winactie VTech
<

We kunnen wel zeggen dat het een bijzondere maand is geweest, maart. We hopen dan ook dat we met onze geweldige winactie in samenwerking met VTech een kindje thuis héél erg blij kunnen maken! Vandaag maken we de winnaar van de maand APRIL bekend en je kunt je gelijk opgeven voor de maand MEI! Dussss, mocht jij een kindje kennen in de maand mei die écht een cadeautje verdiend? Lees dan gauw in de blog hoe je kans maakt!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH MAART TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won Andy Eijzermans voor zijn zoontje Vikas! Lieve Vikas, we hopen dat op 24 maart een gezellige 2e verjaardag hebt gehad! Heb je al een lekker ijsje gemaakt voor papa met je mooie VTech Ijscokar?

Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want de winnaar voor de maand april ga ik NU bekend maken! Zit je er klaar voor? Hier komt ie…

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar van deze maand is… Marelle Tolhoek! Jij wint voor je dochter Emma de  VTech Kidizoom kidimagic Starlight!

wekker kinderkamer vtech speelgoed kidimagic starlight mamatothemax

We hopen dat jouw lieve dochter op 8 april een hele fijne 8e verjaardag heeft! Lieve Emma, heel veel plezier op jouw verjaardag! Gaat het je lukken met klokkijken? Vast wel nu je zo’n gaaf cadeau mag ontvangen! Wat een verrassing, heel veel plezier! Stuur je ons een fotootje van je geslaagde verjaardag? Dat mag via Facebook of naar: info@mamatothemax.nl!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand mei 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in mei weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in mei jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind april 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in mei. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand juni. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

28 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH APRIL TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Heel graag zou ik meedoen voor mijn kleindochter Majell die op 23 mei 7 jaar wordt.
  Helaas kunnen we niet naar haar verjaardag, omdat wij in quarantaine leven.
  Toch zou ik graag voor haar meedoen voor een Kidi Talkie, dan kan ze geheimpjes delen met haar zusje die 8 jaar is.
  Ik heb om privéredenen geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.

  Ik wens iedereen veel sterkte en vooral gezondheid in deze barre tijd.

 2. Wat een super leuke actie. Mijn dochter Tess wordt 14 mei zeven jaar en is dol op foto’s maken en vloggen. Nu leent ze altijd mijn telefoon om filmpjes en foto’s te maken, maar vaak komt dat natuurlijk niet uit en dan moet ik haar teleurstellen. Dit jaar wordt het een beetje een gekke verjaardag, omdat we geen visite uit kunnen nodigen. Omdat we in een flat wonen kunnen er ook geen mensen voor het raam gaan staan. Zou heel leuk zijn als we haar kunnen verrassen met de Kidizoom Pixi, zodat ze i.i.g. een geweldig cadeau krijgt.

 3. super leuk voor mn dochtertje die 18 mei 5 jaar wordt… hopelijk kunnen we de verjaardag vieren!

  We hebben gezocht en ze vindt dit geweldig: Vtech K3 Muziekspeler
  Met de originele stemmen van K3!

 4. Heel leuk ! Ik doe graag mee voor mijn neefje die 28 mei jarig is. Ik vind de Mijn Eerste 100 Woordjes – Dieren erg leuk omdat hij gek op dieren is

 5. Feline wordt 11 april 6 jaar, helaas geen feestje dit moment wie weet later dit jaar. Ze is er erg verdrietig over, daarnaast moest ze geopereerd worden aan probleem met amandelen daardoor heeft ze slik problemen er was wachtlijst en nu door corona weer uitgesteld dus deze kleine meid verdiend wel een onverwacht cadeautje

 6. Onze lieve Frozen II fan Jasmijn wordt 30 mei 3 jaar. Om haar in het zonnetje te zetten, gun ik als trotse mama haar de Frozen II Learning Watch. Dan kan ze nog meer leren samen met haar favoriete heldinnen Elsa en Anna! ❤

 7. Onze lieve Stella wordt 25 mei al 3 jaar. Zij heeft gekozen voor een magibook in het roze, wij willen deze heel graag winnen.

 8. Ik doe heel graag mee voor onze Coco die op 3 mei 4 jaar wordt. Deze verjaardag zal anders dan anders zijn. Geen feestje met familie en vrienden maar ook geen Binny (onze hond die afgelopen week is overleden). Ik hoop dat u haar wilt verblijden met een Storikid. Ze haalt de laatste tijd veel rust en plezier uit luisterverhaaltjes.

 9. Super leuk. Onze kleine man Revi wordt 1 mei 1 jaar en 12 augustus is hij gecorrigeerd 1 jaar. Ik vind het best moeilijk om te bedenken waar hij mee gaat spelen. Zelf al het magische voorleesboek van Vtech gekocht als cadeautje. Het ZoomiZooz – Klim & Verken Boomhuis lijkt mij ook erg leuk voor hem . Wat super leuk dat je dit elke maand doet! Liefs Denise

 10. Voor Noor! 16 mei is ze jarig! 4 jaar alweer We winnen graag de KidiZoom Duo DX roze! Met een fotograaf als papa, wil ze heel graag foto’s maken! Met dit fototoestel kan ze lekker samen met papa aan de slag!

 11. Jaa ik doe graag mee voor onze meid die 4 mei 4 jaar word en we weten niet of ze dan naar school mag in deze huidige situatie. Het is moeilijk uit te leggen aan haar ze wilt zo graag. Misschien helpt een leuk cadeau haar! De kidizoom 5.0 of de kidizoom pixi. Ze houd echt van foto’s maken en zo kan ze haar verjaardag toch ook een beetje vastleggen voor haar vriendjes en vriendinnetjes.

 12. Wat een mooie actie. Mijn oudste zoon Eden viert zijn zesde verjaardag op 8 mei. We hadden een weekendje Efteling gepland waar hij zo hard naar uitkeek. Mijn moederhart breekt nu we hem moeten teleurstellen. Hij zou heel blij zijn met de Lasergame set van V Tech.

 13. Ik doe mee voor onze zoon, Hij wordt 28 mei 3 jaar!
  Mats vind de bbq van papa erg interessant dus hoe gaaf zou het zijn als hij zijn eigen bbq heeft! Lekker vanalles bakken!

 14. Onze zoon Sem word 15 mei 3 jaar! Hij verdiend dit enorm omdat hij 3 maart grote broer is geworden en zo lief is voor zn zusje.we zouden graag de magiboek willen winnen voor hem

 15. Ik doe mee voor mijn dochter Jade. Zij wordt op 6 mei 6 jaar oud. Ze is zo intens verdrietig door deze hele situatie. Ze mist haar vriendinnetjes, juffen van school, sportclub en muziekles. Zo treurig allemaal voor iedereen.

  Ik denk dat Jade blij is met wij kado. Maar de pixi zal perfect bij haar passen. Ze heeft de kidizoom en die is inmiddels wel aan vervanging toe, haha. Nu heel hard duimen!

 16. Wat zou dit leuk zijn Liz wordt 7 mei 1 jaar! De waterpret flamingo zou ze dan lekker mee kunnen spelen in de zomer die er aan komt.

 17. Ik doe graag mee voor mijn zoontje die 12 mei 3 jaar wordt. Helaas kunnen we it jaar geen feestje geven door heel de situatie. Een feestje komt er zeker, als is het gewoon met mama en papa en de nodige videobelletjes naar oma, opa, tante…
  Het magisch tekenbord of de Auto Ambulance of Super Stuntpark van Toet Toet, daar zegt hij ‘wauw’ tegen

 18. Ik doe graag mee voor mijn nichtje Feline die 3 mei 9 jaar wordt , deze keer geen verjaardag en geen lentefeest dus dubbel verdrietig , ik zou haar erg blijmaken met het make up siegeltje van v tech

 19. Mijn dochtertje Malyn verjaart 1 mei, ze wordt dan al 5 jaar. Wat gaat de tijd snel. Ze houdt van dansen en zingen en ik denk dat zij erg gelukkig zou worden met de Kidi Super Star LightShow roze als cadeau. Dan kan ze showtjes geven in stijl.

 20. Mijn zoon Thijn wordt 7 jaar op 20 mei. Hij zou dolblij zijn met het Turbo Force Racers – Super Racetrack. De oude racebaan van zijn papa was kapot en moest dus weg. Hij vraagt er nog geregeld achter en deze zou wel een hele mooie vervanging zijn!

 21. Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje die 20 mei jarig is. Ik doe mee voor de Kidizoom Duo 5.0 Roze. Wat een verrassing zal dat zijn, kan ze volop selfies nemen want dat doet ze graag.

 22. Ohh Marjon, wat tof dat je dit nog steeds doet. Ik waag dus graag weer een kansje voor mijn kindjes die in mei allebei jarig zijn. Mees wordt 16 mei alweer 6 jaar en Soof een dag later alweer 3 jaar. Mees zou heel graag de Kidizoom winnen. Een hip horloge wil hij al een tijdje. En Soof zou heel graag haar collectie Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk uitbreiden met de magische koets en prinses Tess.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!