Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH APRIL TREKKING + NIEUWE RONDE!]


26 maart 2020


Winactie VTech
<

We kunnen wel zeggen dat het een bijzondere maand is geweest, maart. We hopen dan ook dat we met onze geweldige winactie in samenwerking met VTech een kindje thuis héél erg blij kunnen maken! Vandaag maken we de winnaar van de maand APRIL bekend en je kunt je gelijk opgeven voor de maand MAART! Dussss, mocht jij een kindje kennen in de maand maart die écht een cadeautje verdiend? Lees dan gauw in de blog hoe je kans maakt!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH MAART TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won Andy Eijzermans voor zijn zoontje Vikas! Lieve Vikas, we hopen dat op 24 maart een gezellige 2e verjaardag hebt gehad! Heb je al een lekker ijsje gemaakt voor papa met je mooie VTech Ijscokar?

Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want de winnaar voor de maand april ga ik NU bekend maken! Zit je er klaar voor? Hier komt ie…

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar van deze maand is… Marelle Tolhoek! Jij wint voor je dochter Emma de  VTech Kidizoom kidimagic Starlight!

wekker kinderkamer vtech speelgoed kidimagic starlight mamatothemax

We hopen dat jouw lieve dochter op 8 april een hele fijne 8e verjaardag heeft! Lieve Emma, heel veel plezier op jouw verjaardag! Gaat het je lukken met klokkijken? Vast wel nu je zo’n gaaf cadeau mag ontvangen! Wat een verrassing, heel veel plezier! Stuur je ons een fotootje van je geslaagde verjaardag? Dat mag via Facebook of naar: info@mamatothemax.nl!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand mei 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in mei weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in mei jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind april 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in mei. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand juni. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

11 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH APRIL TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Heel leuk ! Ik doe graag mee voor mijn neefje die 28 mei jarig is. Ik vind de Mijn Eerste 100 Woordjes – Dieren erg leuk omdat hij gek op dieren is

 2. Feline wordt 11 april 6 jaar, helaas geen feestje dit moment wie weet later dit jaar. Ze is er erg verdrietig over, daarnaast moest ze geopereerd worden aan probleem met amandelen daardoor heeft ze slik problemen er was wachtlijst en nu door corona weer uitgesteld dus deze kleine meid verdiend wel een onverwacht cadeautje

 3. Onze lieve Stella wordt 25 mei al 3 jaar. Zij heeft gekozen voor een magibook in het roze, wij willen deze heel graag winnen.

 4. Ik doe heel graag mee voor onze Coco die op 3 mei 4 jaar wordt. Deze verjaardag zal anders dan anders zijn. Geen feestje met familie en vrienden maar ook geen Binny (onze hond die afgelopen week is overleden). Ik hoop dat u haar wilt verblijden met een Storikid. Ze haalt de laatste tijd veel rust en plezier uit luisterverhaaltjes.

 5. Jaa ik doe graag mee voor onze meid die 4 mei 4 jaar word en we weten niet of ze dan naar school mag in deze huidige situatie. Het is moeilijk uit te leggen aan haar ze wilt zo graag. Misschien helpt een leuk cadeau haar! De kidizoom 5.0 of de kidizoom pixi. Ze houd echt van foto’s maken en zo kan ze haar verjaardag toch ook een beetje vastleggen voor haar vriendjes en vriendinnetjes.

 6. Ik doe graag mee voor mijn zoontje die 12 mei 3 jaar wordt. Helaas kunnen we it jaar geen feestje geven door heel de situatie. Een feestje komt er zeker, als is het gewoon met mama en papa en de nodige videobelletjes naar oma, opa, tante…
  Het magisch tekenbord of de Auto Ambulance of Super Stuntpark van Toet Toet, daar zegt hij ‘wauw’ tegen

 7. Ik doe graag mee voor mijn nichtje Feline die 3 mei 9 jaar wordt , deze keer geen verjaardag en geen lentefeest dus dubbel verdrietig , ik zou haar erg blijmaken met het make up siegeltje van v tech

 8. Mijn dochtertje Malyn verjaart 1 mei, ze wordt dan al 5 jaar. Wat gaat de tijd snel. Ze houdt van dansen en zingen en ik denk dat zij erg gelukkig zou worden met de Kidi Super Star LightShow roze als cadeau. Dan kan ze showtjes geven in stijl.

 9. Mijn zoon Thijn wordt 7 jaar op 20 mei. Hij zou dolblij zijn met het Turbo Force Racers – Super Racetrack. De oude racebaan van zijn papa was kapot en moest dus weg. Hij vraagt er nog geregeld achter en deze zou wel een hele mooie vervanging zijn!

 10. Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje die 20 mei jarig is. Ik doe mee voor de Kidizoom Duo 5.0 Roze. Wat een verrassing zal dat zijn, kan ze volop selfies nemen want dat doet ze graag.

 11. Ohh Marjon, wat tof dat je dit nog steeds doet. Ik waag dus graag weer een kansje voor mijn kindjes die in mei allebei jarig zijn. Mees wordt 16 mei alweer 6 jaar en Soof een dag later alweer 3 jaar. Mees zou heel graag de Kidizoom winnen. Een hip horloge wil hij al een tijdje. En Soof zou heel graag haar collectie Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk uitbreiden met de magische koets en prinses Tess.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!