Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AND THE WINNER IS… [VTECH APRIL TREKKING + NIEUWE RONDE!]


26 maart 2020


Winactie VTech
<

We kunnen wel zeggen dat het een bijzondere maand is geweest, maart. We hopen dan ook dat we met onze geweldige winactie in samenwerking met VTech een kindje thuis héél erg blij kunnen maken! Vandaag maken we de winnaar van de maand APRIL bekend en je kunt je gelijk opgeven voor de maand MEI! Dussss, mocht jij een kindje kennen in de maand mei die écht een cadeautje verdiend? Lees dan gauw in de blog hoe je kans maakt!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH MAART TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie

Vorige maand won Andy Eijzermans voor zijn zoontje Vikas! Lieve Vikas, we hopen dat op 24 maart een gezellige 2e verjaardag hebt gehad! Heb je al een lekker ijsje gemaakt voor papa met je mooie VTech Ijscokar?

Het uitdelen van cadeautjes is nog niet afgelopen, want de winnaar voor de maand april ga ik NU bekend maken! Zit je er klaar voor? Hier komt ie…

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar van deze maand is… Marelle Tolhoek! Jij wint voor je dochter Emma de  VTech Kidizoom kidimagic Starlight!

wekker kinderkamer vtech speelgoed kidimagic starlight mamatothemax

We hopen dat jouw lieve dochter op 8 april een hele fijne 8e verjaardag heeft! Lieve Emma, heel veel plezier op jouw verjaardag! Gaat het je lukken met klokkijken? Vast wel nu je zo’n gaaf cadeau mag ontvangen! Wat een verrassing, heel veel plezier! Stuur je ons een fotootje van je geslaagde verjaardag? Dat mag via Facebook of naar: info@mamatothemax.nl!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Vanaf vandaag kan je je ook weer opgeven voor de maand mei 2020! Dus mocht jij een kindje kennen die in mei weer een jaartje ouder wordt en écht een VTech cadeau verdient? Zo maak je kans en laat in een reactie weten:

 • wanneer jouw kindje in mei jarig is
 • hoe oud hij/zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen willen voor je jarige kindje en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind april 2020 is de trekking voor de jarige kindjes in mei. Dan begint ook weer de trekking voor de andere jarige jobjes en jetjes van de maand juni. Zo gaan we het hele jaar door tot we alle 12 maanden hebben gehad. Ook 2020 wordt weer een super leuk jaar vol verrassingen!

Veel liefs,

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

28 Reacties op “
AND THE WINNER IS… [VTECH APRIL TREKKING + NIEUWE RONDE!]

 1. Op 28 mei word mijn peuter een kleuter. In leeftijd dan want in ontwikkeling is ze nog lang geen 4. Na vele tegenslagen na haar geboorte is dit ontstaan. Ze ontwikkeld zich op haar eigen tempo en Vtech speelgoed helpt haar daar enorm mee. Ze is momenteel gek op de Toettoet en Zoefzoef van vtech en van speeltuinen. Ik had haar graag met de Zoefzoef speeltuin willen verrassen maar zie dat die uit de collectie is. Erg jammer. Minnie Mouse vind ze ook geweldig dus ik denk dat ze deze set ook erg leuk gaat vinden: https://www.vtechnl.com/toet-toet-auto-s-disney-minnie-s-winkelparadijs.html

 2. Ik doe heel graag mee voor onze lieve Jasmijn die op 30 mei 3 jaar wordt. Ze is gek van Frozen en Vtech en dus zou Frozen gethematiseerd vtech speelgoed haar dag maken!
  Ik vind dat ze dit verdient omdat ze een enorm lieve en stoere grote zus is voor haar babyzusje die vorig jaar nog voor ze 4 maanden oud was al onder het mes moest.
  Superleuk dat je dit doet!
  Suzanne van der Bijl onlangs geplaatst…Informatie vanuit de overheid over de versoepeling van de maatregelenMy Profile

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!